La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Meer dan 350 000 personen raden Tophelp.nl aan

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hoe werkt het?

U bent op zoek naar hulp voor uw familie? We zijn hier om te helpen!

Op Tophelp.nl vind u de ideale persoon om u te helpen voor elke dienst: kinderopvang, hulp aan senioren, privélessen, huishoudelijke hulp, tunieren en dierenopvang!

We begrijpen u! Het is inderdaad moeilijk om hier uit te komen. Om u te helpen hebben wij een korte gids voorbereid die de mogelijke opties van kinderopvang behandelt. U zal daarna alles over deze opties weten, inclusief de kostenverschillen en de hulp!

Dus snel, bekijk onze gids voor de soorten kinderopvang.

Uw kinderen zijn het kostbaarste voor u, alleen u kunt beslissen om uw vertrouwen in iemand te hebbenn.

Tophelp.nl is een site van advertenties, en geeft u geen vervanging voor het inhuren van uw oppas en de gebruikelijke controles.

Maar er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar op de site om u te helpen: aanbevelingen, het verifiëren van de identiteit van de kandidaten, hun e-mail, telefoon, en zelfs hun sociale netwerken. Dit zijn allemaal elementen die u in staat brengen om het vertrouwen te vinden!

Absoluut! We nemen geen geld van de oppas van uw kinderen af en het contacteren van de oppassers via de chat van de website is gratis. U kunt zelfs op deze manier een afspraak maken.

De meest geavanceerde (betaalde) tools voor het samenbrengen van mensen worden voorgesteld maar zijn niet verplicht. Dit staat ons toe om de kosten te dekken. Als u de site leuk vindt, helpt het ons om de site te laten opleven!

Tophelp.nl is geen bureau en de formalisering van de arbeidsovereenkomst wordt rechtstreeks tussen u en de oppas gemaakt. Toch proberen we u te helpen door het aanbieden van standaardcontracten voor kinderopvang.

U beslist zo vrij en in overleg met uw oppas het bedrag van de vergoeding en de verschillende voorwaarden van de opvang.

Natuurlijk. In tegenstelling tot wat velen denken is het niet verplicht om via een uitzendbureau te gaan om steun van de staat te ontvangen. Het aannemen van een oppasser aan huis kan zelfs minder voor u kosten dan bijvoorbeeld opvang in een crèche!

Bekijk snel onze Gids voor soorten kinderopvang voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Tophelp.nl is de eerste website voor kinderopvang op het internet. U kunt gratis uw diensten aanbieden aan de duizenden families die zich elke week inschrijven!
Ja! U kunt gratis:
  • een advertentie publiceren,
  • in contact komen met de families via de website,
  • en ook een afspraak maken om elkaar te ontmoeten.

De betaalde opties worden aangeboden om uw advertentie hoger te plaatsen, of om geavanceerder contact met de families op te nemen.

Alleen bij kinderopvang in uw huis als een gastouder of bij het werken in een crèche is een certificaat verplicht.

Als u graag wilt babysitten op oppassen bij iemand thuis overdag, dan is een opleiding niet verplicht.

Nee.

Tophelp.nl helpt u via een systeem van advertenties om mensen te zoeken die willen werken. Vervolgens stelt u zelf een contract op. We houden natuurlijk geen geld in op uw salaris!

Zodra u een werkgever heeft gevonden bent u ons niks verschuldig. Een klein bedankje is al genoeg!:)

Wie zijn wij?

Achter Tophelp.nl, ben ik, Alexis, vader van 3 mooie meisjes.
Het is niet gemakkelijk om hulp op dagelijkse basis te vinden ... Daarom heb ik besloten om deze site te maken. Schoonmaken, oppassen op een huisdier, bijlessen, hulp voor ouderen, of kinderopvang: Tophelp.nl is hier om u te helpen!

Ik programmeer en beheer de website en Lily helpt me een handje met de emails!