Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Almere Stad ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Almere, les principales villes

Aide à domicile Almere Buiten
Aide à domicile Almere Haven
Cerise, werkster - 1300 Almere stad

Ik heb schoonmaakervaring van mijn eigen woning, hotelwerk als housekeeper, kantoor schoonmaak ervaring, en huishoudelijk ervaring bij andere thuis.
Giovanni, tuinman - 1329 Almere stad

Mijn naam is Giovanni en ik ben van Nederlandse afkomst. Ik ben erg netjes ingesteld van mijzelf en vind het prettig om alles net en opgeruimd te hebben om mij heen. Mijn ervaring bestaat uit mijn eigen kamer schoon maken en mee helpen in huis met de huishoudelijke taken.
Zelly, werkster - 1329 Almere stad

Hallo, ik ben zelly . Ik kom uit Almere en ben 100% Nederlands. Bij mij thuis schoonmaken vind ik niks aan, maar op de een of andere manier vind ik het schoonmaken voor andere mensen best leuk haha. Verder weet ik niet zo veel meer te zeggen dus ik zeg: heb je vragen, opmerkingen of interesse? Stuur me dan even een Appje of mailtje!
Maria, strijken in Almere stad

MY NAME IS MARIA AND I MO FROM GREECE . I HAVE NO PROFESSIONAL EXPERIENCE BUT I CAN LEARN. I CAN COOKING AND IRONING I KNOW IT FROM MY HOUSE SO I HAVE NO PROBLEM TO DO IT FOR SOMEONE ELSE...
Melissa, werkster - 1300 Almere stad

Heb genoeg ervaring in het schoonmaken, vind het ook leuk om te zien dat het er weer lekker fris uitziet aan het einde.
Robin, werkster in Almere stad

Ik ben een 4de jaars studente rechten. Graag help ik men die het zelf niet kan. Ik ben bereid om hard te werken en een praatje te houden!
Kimberly, werkster in Almere stad

ik werk in de horeca waar ik o af en toe ook het sanitair en de slaaphuisjes schooonmaak. goede beoordeling van mijn werkgever dus dat zit goed
Mellany, werkster - 1329 Almere stad

Hallo ik ben mellany en ben 21 jaar. Ik heb niet heel veel ervaring alleen dat ik hier in huis het hele huishouden zo ongeveer doe!

Mijn naam is Antoinette, Graag wil ik helpen door een steentje bij te dragen. Of het nu gaat om Schoonmaak werk. Een gezellig praatje of een boodschap. Ik ben in bezit van een auto waardoor ik altijd parraat kan staan. Graag wil ik u helpen daar waar nodig is. Met vriendelijke groet, Antoinette

Geef het boodschappenlijstje door en ik zorg dat de boodschappen thuis worden afgeleverd en opgeruimd.