Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Bergen op Zoom ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Bergen op Zoom, les principales villes

Aide à domicile Halsteren
Aide à domicile Lepelstraat
Jessica, schoonmaken - 4615 Bergen op zoom

Mijn naam is Jessica . Ik ben 18 jaar oud. Hulp bij het huishouden vind ik leuk om te doen en ermee mijn extra zakcentje te verdienen. Zoals ik altijd zeg ik help graag mensen en het maakt niet uit waarmee als ze maar blij zijn dan ben ik ook blij. In mijn eigen huis ben ik ook altijd bezig met wassen strijken schoonmaken enzovoort. Wanneer ik niets te doen heb ga ik wat verzinnen want ik hou niet van stil zitten. Mijn belangrijkste kwaliteit is preciezie. Het moet goed zijn voor ik er mee k...
Anaïs, strijken - 4614 Bergen op zoom

Vind het niet erg om af en toe te strijken voor een gezin en al helemaal niet koken dat vind ik erg leuk om te doen.
Demet, schoonmaken in Bergen op zoom

Mijn naam is Demet en ik ben 23 jaar, ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding doktersassistenten. Ik kan erg veel in het huishouden, ik vind ordening en hygiene erg belangrijk en zal u altijd in alles willen ondersteunen/helpen.
Suzanne, werkster in Bergen op zoom

Ik heb al behoorlijk wat ervaring in de schoonmaak en ben zelf ook huismoeder voorheen was ik werkzaam als alpha hulp bij twb en had het super naar mn zin. ben inmiddels verhuist naar bergen op zoom dus dat stopte helaas. ik ben voor ongeveer 20 uur naar werk op zoek dus wie kan ik helpen ik doe het met liefde en plezier. ik ben heel netjes en nergens vies van ben moeder van 4 kindjes dus weet wel van aanpakken. als u nieuwsgierig bent geworden naar mij twijfel niet en neem gewoon con...
Melkke, schoonmaken in Bergen op zoom

Hoi, Mijn naam is Melike . Ik ben 24 jaar oud. Ik doe al jaren in mijn eigen huis waar ik samen met mijn ouders woon het schoonmaken, strijken. Ik werk altijd netjes en ik ben iemand die liever alles schoon en netjes wilt houden. Wat ik in mijn eigen huis doe zal ik ook bij iemand anders doen.
Chantal, schoonmaken - 4623 Bergen op zoom

ik heb enkele jaren als huishoudelijke hulp gewerkt, hierin heb ik verschillende huishoudelijke werkzaamheden geleerd, ook ben ik moeder en houd ik mijn huis op orde. daarnaast zijn wij en ook veel vrienden van ons in de afgelopen tijd verhuisd. ik heb vaak de taak van coördinator op mij genomen tijdens het verhuizen en helpen met inpakken omdat ze vaak door de bomen het bos niet zagen en mijn hulp inriepen.
Denise, werkster in Bergen op zoom

Hallo! Mijn naam is Denise en ik ben 25 jaar. Ik heb al enkele jaren ervaring met hulp in de huishouding, o.a. bij axxicom. Tevens ben ik een afgestudeerde HBO pedagoog. Ik ben zeer gedreven en daarnaast een lief en warm persoon. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ik geniet er elke dag van.
Simone, werkster in Bergen op zoom

Ik heb altijd schoonmaakwerkzaamheden gedaan naast mijn werk. Bungalows mensen thuis ziekenhuis etc. Ik werk netjes en hard.
Linds, werkster - 4613 Bergen op zoom

Heeft een paar extra handjes nodig? Neem gerust contact met me op! Groetjes, Lindsay

Hi, Ik kan schoonmaak en thuishulp uitvoeren en ook zorgen voor dieren.

ik ben githe moeder van 3 kinderen. ik hou erg van poetsen ik maak thuis iedere dag alles schoon. omdat ik 3 kinderen heb is het voor mij niet mogelijk om 38 uur per week te werken. daarom soliciteer ik om in de ochtend en eventueel middag te werken