Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à De Klomp ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Ede, les principales villes

Aide à domicile Ede
Aide à domicile Bennekom
Aide à domicile Lunteren
Janneke, werkster in Leersum 3956

hallo, Ik ben janneke een vrouw van 31 die het heerlijk vind om het huishouden te doen. Wanneer ik niet aan het werk ben in de zorg ben ik veel aan het poetsen, strijken enz gewoon omdat ik dit fijn vind. Ik heb een aantal adresjes waar ik via de thuiszorg ook al help in het huishouden maar heb nog genoeg tijd over om nog meer mensen te helpen. ik denk dat we elkaar moeten leren kennen en kijken of we een klik hebben. hopelijk tot snel.
Denise, schoonmaken - 4043 Opheusden

Ik ben Denise geboren op 27 november 1996. Ik Ben erg zorgvuldig, netjes, behulpzaam en enthousiast. Een schoon huis is een goed begin van de dag/avond. Mijn opleiding is een deel ervaring in huishouden en bij mijn eigen thuis doe ik het dagelijks.
Henny, schoonmaken - 3927 Renswoude

Ik ben een flexibele sportieve zorgzame vrouw kom zelf uit een groot gezin heb zelf ook drie dochters en net oma geworden geweldig Ik werk met veel plezier liefde veel ervaring in alles . ook net dieren veel ervaring ben betrouwbaar en eerlijk gr henny

Ik ben Stacy en ik ben 15 jaar. Ik zit nog op school en ik heb een aantal bijbaantjes gehad. Ik heb nu nog steeds een bijbaantje maar ik ben op zoek naar iets anders. Het schoonmaken en helpen bij iemand in huis lijkt me erg leuk om te doen. Ik help thuis en mijn familie leden al veel in huis. Ik ben sociaal, flexibel, netjes, betrouwbaar en een harde werker. Ik hoop hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Als er interesse of vragen zijn laat gerust wat van u horen!

Ik ben een echte aanpakker met een zeer scherp oog voor details.Orde in chaos brengen is mijn sterke kant.Daarnaast wordt alles weer blinkend schoon.Ik ben betrouwbaar en discreet.

Hallo ik ben Gedine , 20 jaar en wonende in opheusden! Ik hou ervan om mensen te helpen met huishoudelijke hulp! Kan zelfstandig werken, en kan vrijwel alles! In de avonduren, of smiddags! Ik hoor graag van u.

Hallo, Ik ben Monika, 32 jaar oud Ik ben een aantal jaar op Bonaire gewoond maar ben nu weer terug in Nederland Ik heb al enige tijd ervaring met hulp in de huishouding. Werktijden en dagen kunnen in overleg. Schoonmaken, strijken, boodschappen en werken in de tuin zijn geen probleem. Ik hoop snel van u te horen Met vriendelijke groet,