Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Etten-Leur ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Etten-Leur, les principales villes

Lisa, bewaking in Etten-leur 4879

Hoi! Ik ben Lisa, ik ben bijna 18 jaar oud en zit op dit moment op de opleiding sociaal werk met veel plezier! Ik ben opzoek naar werk waarbij ik mensen kan helpen. Mocht u iemand nodig hebben, neem zeker contact met me op via de mail/telefoon/app. Ik kan altijd even langskomen! Groetjes, Lisa.
Willeke, strijken in Fijnaart 4793

Hallo, ik ben Willeke, 46 jaar en ik woon met mijn dochter van 10 in Fijnaart. De diensten die ik aan kan bieden zijn schoonmaken, stofzuigen, ramen zemen, toilet en badkamer, tuinwerkzaamheden, strijken. Mijn kwaliteit is dat ik mijn werk in de puntjes doe en wil dat de klant zeer tevreden is. Ik heb ervaring als alfahulp (bijna 3 jaar), dus ik weet hoe ik schoon moet maken! Ook thuis moet alles netjes en schoon zijn. Als u op zoek bent naar iemand zoals ik, reageer dan. Vriendelijke g...
Deborah, werkster in Sprundel 4714

Ik weet hoe je moet schoonmaken de was moet doen etc. Ik zou u graag helpen als u hulp nodig heeft.
Milena, schoonmaken in Terheijden

Hallo, Ik ben Milena . 18 Jaar. Ik wil graag mensen helpen met de dagelijkse dingen die ze bijvoorbeeld niet goed meer kunnen. Daar word laatste tijd steeds minder aandacht aan besteed. Het lijkt me super om zulke mensen te kunnen helpen. Groetjes!
Eva, werkster - 4879 Etten-leur

Hoi! Ik ben Eva. Ik ben 16 jaar. Heb je hulp nodig met klusjes inhoud? Dan ben ik zeker bereidt om je daarmee te helpen! Stuur me een berichtje als je hulp nodig hebt!
Ursula, werkster in Rucphen 4715

Ik vind het leuk en mooi om iets voor iemand anders te kunnen betekenen. ik ben geduldig, betrouwbaar, eerlijk. Ik vind schoonmaken leuk om te doen.
Louisa, strijken - 4844 Terheijden

Werk al ruim 30 jaar in de thuiszorg
Jessica, strijken in Sprundel 4714

Hoi ik ben Jessica en ik ben 22 jaar doe alles in het huishouden , en ben werkzaam bij Re-intergratie voor ouderen en hulpbehoevenden doe ik strijken en wassen van de kleding.

Ben een huisvrouw. Gezin van 4 personen kinderen het huid al uit, dus mag wel zeggen ervaring is aanwezig.