La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

ik help graag mensen die het zelf niet kunnen of er geen tijd voor hebben. ik heb zelf namelijk een vader die niet alles meer kan en weet wat zo iets kleins kan doen

Hallo, Mijn naam is Roxy , ik ben 17 jaar oud en ik woon in Cuijk. Ik heb de opleiding Zorg en welzijn afgerond en ben nu bezig met Beveiliger/ Marechaussee. Ik vind het super om te koken. Ik kook daarom ook vrijwel iedere dag thuis. Van Indisch tot Surinaams ik vind het allemaal leuk en lekker om te koken. Boodschappen doen is ook geen probleem, ik ga graag naar de supermarkt om een heerlijke maaltijd te koken of natuurlijk gewoon spullen voor in huis halen. Veder ben ik een rustig ...

Hallo ik ben Femke. ik wil graag andere mensen helpen en hoop dat het via deze weg kan. heb jij hulp nodig laat het weten

Mijn naam ik Lovely ben 18 jaar oud. Ik kom uit een groot gezin dus mam heeft ons altijd wel geleerd hoe we wat moesten aanpakken. Ik kon al veel eerder koken/strijken en deze dingen vroeger dan me leeftijdgenoten. En ik geniet er ook nog van! Dat is toch het belangrijkste!

Hoi, ik ben Laura, getrouwd en moeder van 2. Door bezuinigingen helaas al enkele tijd thuis. Graag help ik anderen daar waar het zelf niet meer kan. Ik heb tijdens mijn studie als alpha-hulp gewerkt en dit heb ik altijd als bevredigend werk ervaren. Ik ben sociaal, makkelijk in omgang en pas me snel aan. Ook om een praatje zit ik niet snel verlegen.

Ik ben manon een spontane 22 jarige meid uit cuijk. Sinds 3 jaar woon in samen en moet ik dus ook het huishouden zelf doen. Alles is voor mij dus bekent terrein. Graag zou ik mensen of gezinnen helpen die het niet meer kunnen of er bijna geen tijd voor hebben door werk bijvoorbeeld. Ik sta open om van allerlei diensten te verrichten en alles kan ik overleg besproken worden. Hopelijk spreek ik u aan en kunnen we met elkaar in contact komen.

Ik ben Cheyenne , en ik wil graag mensen helpen waar het nodig is! Ik hou ook heel erg van koken en werk in het restaurant van mijn ouders dus ben er (met een kok als vader) ook erg vaak mee bezig in het dagelijks leven (al sinds ik 3 was!) ik bak en kook al heel lang graag dingen en klusjes zoals strijken heb ik dik onder de knie ;)

hallo ik ben Daisy uit Cuijk, ik help mijn moeder al een tijdje in en rondom het huis met verschillende taken aangezien ze dit zelf niet meer allemaal volhoud. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en heb geen problemen met taken als het schoonmaken van het huis. En met een muziekje op de achtergrond is dat zo gebeurd, want ik ben geen treuzelmiep.

Hola, soy Natalia tengo 29 Años. Hablo un ingles intermedio, soy una persona dinamica, proactiva, facil de llevar, responsable, honesta y estoy dispuesta a colaborarte con lo que necesites. Mi experiencia la he adquirido en propio hogar, ya que siempre he sido una persona muy independiente, organizada y disciplinada.

Ervaren huishoudelijke hulp bied zich aan. Werk al 5 jaar als interieur verzorgster geheel zelfstandig. Kijken of uw wensen op mijn dienste aansluiten. Stuur vrijblijvend een mail.

Hallo, Ik ben Mendi , 19 jaar oud en woonachtig in Cuijk. Koken, huishouden, schoonmaken en helpen met kleine dingen is geen probleem voor mij. Ik ben bereid om nieuwe handelingen te leren, zodat ik u kan helpen met verschillende klussen. Ik heb niet veel ervaring, behalve in het huishouden. Dat doe ik namelijk dagelijks thuis. Van mezelf ben ik erg leergierig en pak ik snel dingen op. Ik houdt er van om het gezellig te hebben, maar vooral om aan de slag te kunnen.

From January i started helping people with cleaing houses. I can make your house nice and clean so you will feel comfortable at home :)

hallo! mijn naam is Pleunie en ik ben 18 jaar. Naast oppassen vind ik schoonmaken erg leuk! Ik ga daarom al vanaf jonge leeftijd met mijn moeder mee naar haar werk (verzorgingstehuis) om haar te helpen! als u vragen of interesse heeft hoor ik het graag van u! Groetjes, Pleunie

Ik ben 43 jaar en ben zo'n beetje altijd huisvrouw geweest . Heb mijn 3 kinderen op gevoed en die zijn nu 19 en 13 jaar oud . Nu zij hun eigen gang gaan wil ik graag weer bezig zijn.

Ben Carmelita Ben 19 jaar woon in America Ik ben een goede hulp ik huis en begeleiden met boodschappen doen etc Kan eigenlijk van alles wel Ik werk nu zelf ook als poetshulp in Horst

Hallo ik ben Tara een 18 jarige media studente die uw graag helpt met dingen in uw huishouden en andere dingen!

Mijn naam is Stefanie . Ik ben 16 jaar. Ik doe elke dag veel huishoudende klusjes. Ik help mijn moeder dus veel omdat we met een groot gezin zijn. Dat vind ik erg leuk. Ook omdat ik hulp kan aanbieden.

Hallo, Ik ben Linda , 27 jaar. Woonachtig in Overloon (net Noord-Brabant). Heb inmiddels 1, 5 jaar lang ervaring bij verschillende adressen vanuit zorg gericht. En met mijn werk in de kinderopvang en als gastouder veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. U kunt mij vragen voor de was, koken, boodschappen doen, poetsen(stoffen, stofzuigen, dweilen). Ik ben flexibel, enthousiast, meedenkend, vrolijk, staat open voor ideeën. Vindt het erg leuk om mensen te helpen en te zien dat ze h...

Hallo Mijn naam is Shannon. Ik ben een enthousiaste student van 17 jaar. Ik volg een leraren opleiding. Ik vind het fijn om wat voor een ander te kunnen betekenen. Ik heb een jaar het huishouden gedaan bij oudere mensen. beschikbaar in avonden of weekenden.

Ik wil ook bij mensen werken die zelf hun werkzaamheden niet meer kunnen verrichten.

Boxmeer, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: