Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Hoofddorp ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Haarlemmermeer, les principales villes

Aide à domicile Zwanenburg
Aide à domicile Rijsenhout
Nathalie, schoonmaken - 2160 Lisse

Ik ben zelf een huisvrouw, en ik wil alles doen en eventueel lenen maar moet bekennen dat ik niet kan strijken, technisch niet heel handig & de tuin..? Verder zou ik met alle liefde alle klusjes uit handen nemen!
Anouk, werkster in Hoofddorp

Beste Meneer/Mevrouw, Heeft u rond om Hoofddorp een extra handje nodig. Zou ik u graag willen helpen. Voor u is dit erg fijn en voor mij weer een stuk extra ervaring. Ik volg de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening en daarbij hoort mensen helpen. Ik draag graag een steentje bij en leer graag elke dag opnieuw van mensen om mij heen. Heeft u vragen of interresse hoor ik graag van u, Vriendelijke groet, Anouk
Sunbel, thuishulp - 2135 Hoofddorp

Hallo. Ik heet Sunbel ik ben een HBO student. Ik heb heel veel ervaring met koken omdat ik also hostess in een huis heb gewerkt. Mijn taken waren om eten te maken voor het hele gezin en ook soms boodschappen.
Quinty, schoonmaken in Lisse 2160

Mijn naam is Quinty en ik ben 17 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening op het ROC in Leiden. Zelf woon ik in Lisse. Ik ben bereid om thuis te helpen met schoonmaken, koken, boodschappen doen, strijken en wassen. Ik vind het ook heel leuk om dit te doen omdat ik dan met mensen in aanraking kom en ik help graag mensen.
Rosita, schoonmaken in Lisse

Ik ben een zorgaam 15 jarig meisje en ik zit nu in 4HAVO. Thuis ben ik erg actief in het huishouden en door gezondheidsklachten van mijn moeder, ishet huishouden ook tijdelijk helemaal naar mij gericht waardoor ik veel ervaring heb. Ik ben in praktisch alles in staat en er is maar weinig wat ik nog nooit heb gedaan. Ik hou van een ontspannen, gezellige en vertrouwde sfeer en omgeving en ik hou er van om mensen te helpen.

dit doe ik liever mondeling