Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Klazienaveen ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Emmen, les principales villes

Aide à domicile Emmen
Aide à domicile Emmer-Compascuum
Joanna, schoonmaken - 7891 Klazienaveen

Ik ben Joanna. Ik kom uit Polen. Ik woon in Klazienaveen sinds 2 maanden. Ik leer Nederlands en ik zoek werk. Ik wil mijn Nederlands graag verbeteren en werk in huis helpt hierbij. Ik ben creatief, netjes en gemotiveerd. Ik heb voor een bedrijf hun crew huis schoongemaakt.
Kimberly, schoonmaken - 7892 Klazienaveen

Hallo geachte Mevrouw/Meneer, Ik ben Kimberly en ik ben 16 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders broertje en zusje, en mijn 3 honden in Klazienaveen in de sterrenbuurt. Vanaf kinds af aan help ik al graag met dingen doen in huis, en buiten huis ik mocht graag schoonmaken of een keer met mijn ouders mee naar de winkel om met mijn eigen karretje de winkel in te racen dit blijf ik nu nog steeds graag doen. Ik help graag mee in de schoonmaak, koken en/of de boodschappen doen!

Mijn naam is Linda , 28 jaar, getrouwd en moeder van een zoontje van 2. Ik heb de afgelopen 3, 5 jaar als huishoudelijk hulp gewerkt. In deze functie heb ik alle voorkomende werkzaamheden in het huishouden uitgevoerd. Stofzuigen, dweilen, stoffen, ramen wassen, wassen, afwassen, keuken schoonmaken en af en toe eens een boodschap doen. In overleg kunnen we bepalen wat er extra gedaan moet worden. In een persoonlijk gesprek zouden we nader tot elkaar kunnen komen en hopelijk een overeenk...

Mijn naam is Petra Pals en ik ben 27 jaar oud. Twee jaar geleden ben ik begonnen als thuishulp bij oudere mensen. Helaas werk ik er niet meer door bezuinigingen. Ik deed het werk met plezier. Ik kan afstoffen, bedden verschonen, wassen, strijken, badkamer schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen en dweilen enz.