Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Leeuwarden ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Leeuwarden, les principales villes

Aide à domicile Goutum
Aide à domicile Lekkum
Marije, werkster in Leeuwarden 8900

Hallo,   Mijn naam is Marije en ik ben 20 jaar oud. Mijn woonplaats is Leeuwarden (oranjewijk) ik ben beschikbaar voor alle aangevinkte diensten in of net buiten Leeuwarden. Ik ben sinds kort in Leeuwarden gaan wonen, omdat ik na de zomervakantie docent Engels zal studeren aan NHL/stenden. 
Martha Marcella, schoonmaken in Leeuwarden

Ik ben een meisje van 23 jaar oud en ik woon in Harlingen. Ik zou schoon willen maken bij mensen thuis wat nodig is valt over te praten en dit kan per keer verschillen. Ik maak schoon bij mijn opa en oma thuis als mantelzorger. Ook heb ik stage gelopen in de Spiker en daarbij moest ik ook veel dingen schoonmaken, hier heb ik dus veel en lang ervaring mee. Ook heb ik schoongemaakt als vakantie kracht in de spiker Harlingen. Ik vind het leuk om te doen en doe ook mijn best en neem er ook de...
Femke, schoonmaken - 8911 Leeuwarden

Ik ben Femke, 23 jaar en woon in hartje Leeuwarden. Ben een leuke spontane meid en ik hou van aanpakken. Vind gezelligheid heel belangrijk, maar hard werken ook. Tevens ben ik heel perfectionistisch. Mijn vrienden durven bij mij thuis niet met schoenen binnen te komen. Ben een zorgzaam en gevend type. Geef liever, dan dat ik neem.
Miranda, schoonmaken in Leeuwarden

Mijn naam is Miranda, ik ben een spontane en enthousiaste meid van 28 die graag met mensen werkt. Momenteel werkzaam in de thuiszorg, ervaring met (ontwikkelingsgerichte) activiteiten aanbieden, verzorgende en huishoudelijke taken uitvoeren en zelfs ondersteunen bij administratie en of huiswerk. Daarnaast nog veel (recente) ervaring in de professionele hulpverlening en woonbegeleiding op alle leefgebieden. Ervaring als zelfstandig gezinsondersteuner maar ook gewoon door oppassen in de ...
Esther, schoonmaken - 8900 Leeuwarden

Goede dag Heer/Mevrouw, Mijn naam is Esther en hierbij bied ik mij aan als zowel oppasser als hulp in het huishouden als andere taken mocht dat nodig zijn ;) Ik ben 20 jaar van leeftijd, en studeer op het moment aan een MBO theater opleiding. Op het moment zit ik in mijn eindexamen jaar waardoor ik veel vrije tijd heb en zodoende ook druk aan het sparen ben voor zowel een rijbewijs, auto en eigen woning. Met trots kan ik zeggen dat het rijbewijs al bijna volbracht is. Ik heb een fle...
Diana, schoonmaken in Leeuwarden 8923

Mijn naam is Diana, ik ben student Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik werk sinds 2013 bij Thuiszorg Het Friese Land als hulp in het huishouden op oproepbasis. Omdat het varieert hoeveel adressen ik heb, ben ik altijd op zoek naar een extra schoonmaak adres!
Sanne, werkster in Leeuwarden

Hoi! Mijn naam is Sanne en ik ben 19 jaar oud. Ik ben student aan de Stenden Hogeschool en zoek een leuk bijbaantje. Ik zit sinds een aantal maanden op kamers in Leeuwarden en dit bevalt me goed. Ik heb thuis altijd geholpen in het huishouden en nu ik het dus alleen moet doen red ik het prima. Ik heb het schoonmaken (o.i.d.) nooit als vervelend ervaren, dus ik kom u graag helpen in uw huishouden!
Miriam, werkster in Leeuwarden

Beste, Mijn naam is Miriam , ik ben 23 jaar en woon en studeer in Leeuwarden. Ik ben iemand die het niet erg vind om schoon te maken en ik heb hier ook ervaring in, aangezien ik verschillende keren vakantiewerk heb gedaan in de huishouding. ik ben iemand die van een schone ruimte houd, dit zie je ook in mijn werk. Ik vind het niet erg om meerdere huishoudelijke taken te doen. Hopelijk weet u zo voldoende over mij. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen. Met vriende...
Tsjerk, werkster in Leeuwarden 8916

In het verleden heb ik een vaste schoonmaak adres gehad. Ik moest het hele huis schoonmaken. Ook deed ik daar de boodschappen, deed ik de tuin en zorgde ik voor een heerlijke maaltijd op tafel. Ik deed het met alle plezier. Ik ben iemand die houdt van schoonmaken en bezig zijn. Ik ben erg zorvuldig en netjes. Ik ben niet bang om vieze handen te krijgen. Met verven ben ik niet zo heel erg goed. Daarintegen kan ik wel een vloer in de was zetten.
Lisette, schoonmaken in Leeuwarden

Ik heb gewerkt bij een bouwbedrijf en daar heb ik de schoonmaak gedaan. Ik woon op mijzelf dus ik weet wat het huishouden inhoudt en ben ook zeker een aanpakker.
Kimberly, schoonmaken in Leeuwarden

Hallo, Ik ben Kimberly ik ben 20 jaar en heb mijn diploma Helpende en ik studeer nu voor verzorgende IG en ik ben bijna met mijn 1ste jaar klaar. Ik help graag mensen in de huishouding of andere diensten waarvoor ze mij goed kunnen gebruiken. Ik ben ervaren in huishouden. Ik hoor graag van u.
Damianne, werkster in Leeuwarden

Mijn naam is Damianne , ik ben 19 jaar oud. Ik speel graag piano, hou van kunst, yoga, fotografie en reizen. Ik ben bereid om van alles te doen, omdat ik spaar voor mijn reis naar Scandinavie na de zomer. Ik ben vrolijk, vriendelijk en werk netjes.
Harwinder, werkster - 8924 Leeuwarden

i am an international student. I can speak English very well. I can understand Dutch as well. I am good in household things. I can do very good cleaning or other things that are normal in any house. I like to do things very properly and not just do it in few minutes. i am a hard worker. i hope you will give me a chance to prove things I mentioned above.
Sarah, strijken in Leeuwarden

Ik ben Sarah, 24 jaar oud, woonachtig in Leeuwarden. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, empathisch, sportief en dynamisch. Ik ben liever in beweging dan dat ik stil zit. Ik kan vlot werken maar ook met oog voor detail. Sinds 2011 heb ik ervaring als hulp in de huishouding. Hier voerde ik taken uit als: Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, badkamers, wc, en keuken schoonmaken. Wassen (+ophangen), strijken, bedden verschonen, ramen lappen en vuilnis. Ook heb ik een half jaar bij ICS Cle...
Sianne, schoonmaken - 8911 Leeuwarden

Hallo, Mijn naam is Sianne en ik ben 20 jaar. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen in Groningen, een studie gericht op kinderen. Ik woon al 2 jaar samen met mijn vriend in Leeuwarden, waar ik al het huishoudelijk werk doe. Ik vind het leuk om schoon te maken, maar vooral ook heel erg belangrijk. Ik kan bij u thuis het huis schoon maken, eten koken, de was doen, helpen met de boodschappen en helpen in de tuin. Strijken kan ik ook wel hoor, maar dat is niet mijn favoriete onderdeel, ha ha.
Jane, schoonmaken - 8941 Leeuwarden

Hi, I'm Jane. I'm an international at Stenden University. I'm looking for the part-time job as Schoolmark, Hulp met boodschappen doen and Medewerker voor huishoude. I'm friendly and responsible and always be on time. My time is also flexible as well
Aniek, schoonmaken in Leeuwarden 8923

Hallo, ik ben Aniek en ik ben 21 jaar. Omdat ik student ben en wel wat vrije tijd heb, zoek ik een klein schoonmaakbaantje om wat bij te verdienen. Ik woon op mezelf, dus ik heb wel ervaring met schoonmaken en strijken. Ook heb ik sinds een tijdje een tijdelijk schoonmaakbaantje. Omdat deze waarschijnlijk binnenkort stopt zoek ik een nieuw plekje. Ik ben nauwkeurig en netjes, en ben bereid om te leren! Ik hoor graag van u.
Kirsten, werkster - 8941 Leeuwarden

Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Kirsten , 24jaar jong en woonachtig te Leeuwarden. Sinds september ben ik verhuisd naar Leeuwarden en nu opzoek naar een baantje om met mijn studie te kunnen combineren. Ik heb mijn moeder altijd geholpen in het huishouden aangezien zij wegens ziekte dat niet goed kan. Daarnaast heb ik nu mijn eigen huishouden en houdt ik van een netjes en schoon huis. Ik ben een enthousiaste spontane meid die wel van aanpakken weet en graag mensen helpt. Mocht u m...
Melanie, schoonmaken in Leeuwarden 8933

Graag help ik u in uw huishouden.
Jolanda, werkster in Leeuwarden

Drukke baan en komt u maar niet aan u huishouden toe? Of is er een andere reden? Heb jaren ervaring als facilitair medewerker in een verzorgingshuis. Ben een aanpakker en zie het werk liggen. Doordat ik geen vast werk heb, heb ik tijd over voor een extra klusjes!

Ik ben een kersverse moeder van een dochtertje van 3 maand. Dit weerhoudt mij niet om aan het werk te gaan, in tegendeel. Ik ben in staat om door te werken en ben ik ruim inzetbaar, namelijk van maandag tot zondag. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen die het druk hebben, of hulp nodig hebben omdat ze dit (helaas) zelf niet meer kunnen doen. Hier zet ik mij graag voor in! Ik heb een half jaar schoongemaakt op kantoren. Dit beviel goed, zowel voor mij als voor mijn werkgever. U k...

Gewerkt in de schoonmaak 13 jaar , zoek naar een nieuwen uitdaging, ben kreatiefe , hou van koken en baken

Mijn naam is José , ik ben 22 jaar oud en heb bijna mijn HBO opleiding pedagogiek afgerond. Ik wil zo snel mogelijk aan de slag bij u!