Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Papendrecht ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Papendrecht, les principales villes

Lily, strijken in Papendrecht

Graag ondersteun ik u in uw zorg in en rondom het huis. Mijn naam is Lily , ik ben 21 jaar en woonachtig in Papendrecht. Woorden die mij omschrijven, zijn: nauwkeurig, enthousiast, leergierig en spontaan. Graag hoor ik van u!
Diana, schoonmaken in Papendrecht 3350

Mijn naam is Diana . Ik woon met mijn vader en mijn 2 broers. Sinds mijn 12de help ik bij het koken, huishouden en de boodschappen omdat toen mijn moeder wegviel. sinds die tijd ben doe ik bijna alles in het huis en vind het daarom ook niet erg om andere mensen te helpen die daar geen tijd voor hebben. ook kan ik wassen draaien. Het is voor mij geen probleem om op de fiets te komen want ik ben nog fit om allerlei dingen te doen.
Tatsiana, werkster in Papendrecht 3350

Ik ben een hard- en secuur werkende jonge vrouw. Ik ben erg flexibel met tijden. Ik heb veel ervaring met schoonmaken, en tevens met kinderen. Verder is er een hoop bespreekbaar. Ik werk het liefst wel in de buurt (Papendrecht) omdat ik geen rijbewijs heb.
Pricilla, werkster - 3350 Papendrecht

ik ben pricilla en help vaak mijn ouders en doe soms boodschappen voor mijn oma.

Als u al wat ouder bent en slechter ter been. Of als u het te druk heeft met uw baan kan ik de huishoudelijke taken op mij nemen. Ik kan o.a.: - Boodschappen doen - WC schoonmaken - Badkamer schoonmaken - Stofzuigen en dweilen - Ramen zemen - Bedden verschonen - Afstoffen etc.
Raymond, Hulp met een verhuizing in Papendrecht 3350

Ik ben Raymond , een 18-jarige en energieke jongeman. Fysiek sterk en altijd vriendelijk. In mijn omgeving word ik gezien als een zeer sociale jongen die niet goed stil kan zitten, praten doe ik graag als daar tijd voor is, maar als er veel werk aan de winkel is, is dat een uitdaging die ik nooit uit de weg zal gaan. Stress is voor mij een onnodige emotie waar ik nooit aan toe zal geven, de tijd kan je beter investeren in hard werken.

Mocht u dringend op zoek zijn naar huishoudelijke hulp in het huis dan ben ik per direct beschikbaar, en kunnen we in overleg kijken wat, waar en Waneer , hoelang .! Denk aan stofzuigen bed verschonen vaatwasser vullen of juist legen dwijlen Strijken afstoffen en koken Maar ook gezellig babbelen, en een luisterend oor.

Goedendag, heeft u het ook zo druk en komt er van uw huishouden niks terecht en wilt u lekker thuis komen in een net fris heerlijk opgeruimd huisje met een maaltijd die al voor u klaar staat. ik doe het allemaal voor u.