Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Plasmolen ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Mook en Middelaar, les principales villes

Aide à domicile Mook
Aide à domicile Middelaar
Dianne, schoonmaken in Sambeek 5836

Ik ben Dianne en ik ben 20 jaar oud. Ik het thuis altijd al het huishouden gedaan vanaf mijn 13de ivm dat mijn vader is afgekeurt met zijn rug daardoor kon hij niet altijd alles doen. Ik kan koken, wassen, schoonmaken, strijken noem maar op. Ook doe ik altijd mijn eigen huishouden. Ik heb bij het bedrijf ISS gewerkt als oproepkracht en maakte hiet dagbestedingen schoon en op de woongroep bij mensen thuis. Ze waren hier altijd zeer tevreden over mijn werk. Ook heb ik het huishouden in het g...

Hallo ik ben Isis ik ben 16 jaar. ik zou graag mensen willen helpen met bijvoorbeeld boodschappen doen schoonmaken. mijn ervaring heb ik opgedaan op school daar moeten we af en toe dweilen de keuken schoonmaken. Ik heb mijn ervaring ook opgedaan thuis ik maak af en toe de wc, bad, douche schoon. Ik stofzuig en dweil wel eens .

Hallo Mijn naam is Shannon. Ik ben een enthousiaste student van 17 jaar. Ik volg een leraren opleiding. Ik vind het fijn om wat voor een ander te kunnen betekenen. Ik heb een jaar het huishouden gedaan bij oudere mensen. beschikbaar in avonden of weekenden.