Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Rijswijk ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Rijswijk, les principales villes

Jessica, strijken - 2678 De lier

Ik ben Jessica . Ik ben 17 jaar oud en woon in De Lier. Ik ben een student als eerste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Mijn vader heeft een eigen bakkerij, waar mijn moeder ook veel in werkte. Ik heb daarom lang het huishouden moeten doen en veel verantwoordelijk gekregen. Ik kan heel veel in huis en weet veel van huishoudelijke klusjes.
Kim, strijken in Honselersdijk

Mijn naam is Kim en ik ben 21 jaar. Op dit moment volg ik een studie waarbij ik op 7 Juli mijn diploma in ontvangst mag nemen. Naast mijn opleiding ben ik ook aan het werk bij een vrouw als Hulp in huis, vooral doe ik schoonmaken en de was. En natuurlijk heb ik ervaring in het huishouding aangezien ik op mezelf woon. Ik ben gedreven om te werken en vind het erg leuk.
Fabienne, schoonmaken in Vlaardingen 3130

Ik wil graag helpen bij mensen die het niet helemaal meer alleen kunnen of echt in tijd nood zitten! Ik zou alles voor jullie doen als het me gevraagt wordt en het huis netjes en schoon achter laten.
Nanni, schoonmaken in Rijswijk

Mijn naam is Nanni , ik ben 20 jaar oud en ik woon in Rijswijk. Ik help u graag met licht huishoudelijke taken en het doen van boodschappen. Ik ben betrouwbaar, verantwoordelijk en vriendelijk. Ik studeer Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Haagse Hogeschool, leerjaar 2 en heb mijn Propedeuse behaald. Heeft u hulp in huis nodig? Neemt u dan contact met mij op!
Cynthia, strijken in Honselersdijk 2675

Mijn naam is Cynthia Vis, ik ben 21 jaar oud. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in huis en om mensen te helpen. Dus dit is een goede combinatie, huishoudelijke hulp. Ik ben niet vies aan gelegd en wel wat gewend. Ik steek mijn handen graag uit mijn mouwen. Op dit moment woon ik nog thuis en ben ik opzoek naar een baan. Thuis ben ik dagelijks bezig met het huishouden, wassen, strijken, stofzuigen, ramen wassen etc. Zelf ben ik spontaan en weet ik van aanpakken. Een praatje maken b...
Dascha, schoonmaken in Vlaardingen

Beste mensen, Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar . En zoek een leuke behulpzame bijbaan. Daarom zou ik graag iemand willen helpen met iets nuttigs zoals Schoonmaken, helpen met het onderhouden van de tuin. Eventueel ook met dagelijkse bezighouden ( boodschappen ) Mvg !
Nathalie, schoonmaken in Rijswijk

Hallo! Ik ben Nathalie, 20 jaar en ik woon sinds kort in Rijswijk. Ik moet nu ook mijn eigen huisje onderhouden en ik ben opzoek naar iemand die mijn hulp wel kan gebruiken! Ik vind het ook leuk om zo nieuwe contacten te maken met mensen in de buurt. Bent u geïnteresseerd, laat het mij dan weten! Groetjes, Nathalie
Jasmine, schoonmaken in Vlaardingen

Ik ben 1 dag in de week vrij buiten het weekend om en ik ben bereid om mensen te helpen.
Tessa, strijken in Maasland 3155

Ik ben een nauwkeurige, enthousiaste en flexibele schoonmaakster en ik hou er onwijs van om mensen blij te maken met mijn werk. Dus bent u op zoek naar huishoudelijke hulp dan bent u op zoek naar mij! Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen! Liefs, Tessa