La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo, Ik ben Marcelina en ben 28jaar. In Nederland woon ik en werk al 6 jaar . Ik heb in verschillende industrieën ervaring opgedaan en ik heb nog steeds zin om nieuwe dingen te leren. Zo zou ik mezelf kort maar krachtig omschrijven, : betrouwbaar, betrokken, heel enthusiast en openbaar. Met schoonmaken ik heb mijn persoonlijke ervaring bij mij thuis en ook 5 maanden ben ik school schoongemaakt. Misschien ben ik persoon wie kan u blij maken met mijn dienst. Gr Marcelina

Ik ben Nadia . Ik kan koken , tuinieren , wassen , schoonmaken. ik werk bij D.O.B schoonmaak bedrijf en verricht daar verschillende schoonmaak werkzaamheden. Ik vind het leuk om te koken. 1 x per week kook ik voor 12 man. ik kook ook voor ouderen en maak daar schoon in het huis.

Sinds een aantal maanden werk ik als huishoudelijke hulp bij iemand thuis. Omdat ik nog een aantal uurtjes in de week over heb ben ik op zoek naar een ander adres erbij om daar ook als huishoudelijk hulp (of iets anders wat nodig is) te komen werken. Dus bent u op zoek naar een goede en betrouwbare hulp voor het huishouden, of de strijk of het koken of noem maar op, neem dan gerust contact me op. Groeten, Charlotte

hallo, mijn naam is Samantha en ik ben 22 jaar oud. Dankzij mijn 4 jaar lange ervaring als interieurverzorgster en op dit moment fulltime huisvrouw, ben ik zeer goed in het schoonhouden van uw huis. Ik beleef hier ook veel plezier aan om alles schoon te houden. U kunt mij vragen voor elke huishoudelijke klus. Verder ben ik enorm vriendelijk, flexibel en een zorgzaam persoon. Ik sta graag klaar voor andere mensen en ben altijd bereid om te helpen wanneer nodig. Ik hoop dat we sam...

Ik ben Jessica . Ik ben 17 jaar oud en woon in De Lier. Ik ben een student als eerste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Mijn vader heeft een eigen bakkerij, waar mijn moeder ook veel in werkte. Ik heb daarom lang het huishouden moeten doen en veel verantwoordelijk gekregen. Ik kan heel veel in huis en weet veel van huishoudelijke klusjes.

Hallo, Ik ben Rebecca en ik ben 18 jaar. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de hogeschool Rotterdam. Ik zou graag willen helpen met hem huishouden voor mensen die dit zelf niet meer alleen kunnen/willen. De ervaring die ik heb met huishoudelijke taken: Kleding wassen, Stofzuigen, Dweilen, badkamer schoonmaken en boodschappen doen. Huishoudelijke taken vind ik zeker niet vervelend om te doen. Mijn kwaliteiten: sociaal ingesteld, ik kan goed met andere mensen overwe...

Hallo ik ben Anouk en ik ben 14 jaar oud. ik kan niet koken of strijken maar ik kan zeker wel de ramen zemen of boodschappen doen of wat u ook wilt natuurlijk ik ben zelf erg goed in opruimen en alles netjes maken en in stofzuigen en vegen en uw planten verzorgen als dat nodig is alvast hartelijk bedankt en met vriendelijke groeten, Anouk

Mariska , een jonge dame van 24 jaar. Ik help u graag in en rondom het huis, ik heb persoonlijke ervaring Tijdens mijn hulp maak ik met u een praatje en drinken we een bakje koffie/thee. Ik ben perfectionistisch en dus houd ik ervan mijn werk goed af te leveren wat natuurlijk heel goed is voor de klant.

Mijn naam is Ksenia. Ik ben 17 jaar, ik zit op een middelbare school in delft en doe havo4. Ik kom uit Oekraine vandaan. Ik zoek een bijbaantje in Delft of in Westland en ik ben bereid om te werken een of twee dagen per week. Ik ben heel erg geduldig en rustig. Ik hou van koken en kan dat ook goed. Verder ben ik bereid in huishouden te helpen. Ik hou van orde en als het netjes en schoon is en daar kan ik goed mee helpen!

Mijn naam is Liwenda ik ben momenteel 18 jaar oud. Koken? Dat doe ik met alle plezier. Strijken, ben ik hartstikke goed in en in het huishouden ik heb namelijk al op mijzelf gewoond en vanuit moeders huis meegekregen dat het erg schoon moet zijn. met vriendelijke groet, Liwenda

Hallo, Sinds jongs af aan heb ik geleerd hoe ik huishoudelijke taken moet uitvoeren. Ik kan je vertellen dat ik er enorm goed in ben. Ik kan van alles voor je doen, strijken, dweilen, was draaien ophangen vouwen, ramen lappen, stoffen echt van alles. En ik weet ook 100% zeker dat je enorm tevreden over mij zal zijn.

Hallo meneer, hallo mevrouw! Een hele goededag! Zo sta ik elke ochtend op. Fris, vrolijk, fit en gemotiveerd voor de dag. Het is niet voor iedereen altijd haalbaar om alles zelf te doen en ik wil u/jullie heel graag ontzorgen. Over de taken kunnen we praten. Voor mij is bijna niets te gek. Ik ben een harde werker en niet bang voor vieze handen. Ik hoop van u te horen! Vriendelijke groet van mij!

Beste helpzoekende, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 jaar oud over 2 maanden. Ik ben iemand die graag helpt en zou graag u blij er mee willen maken als ik iets goeds voor u kan doen. Boodschappen doen of het huis bewaken? Geen probleem doe het graag. U krijgt zeker geen spijt !

Ik ben marnick bijna 18 jaar, Ik ben leerling kok, heb al 4/5 jaar horeca ervaring(kok), Ik kan natuurlijk ook boodschappen doen, tuinieren is een van mijn hobby's en een kleine reparatie moet ook zeker lukken, Dan als laatste verhuizen ik heb al meerdere mensen geholpen met volledige verhuizingen. Wilt u meer informatie, mail of bel mij dan graag.

Mijn naam is Amy . Ik ben 20 jaar oud en heb een zoontje van 2. Ik ben 2 maal eerder werkzaam geweest in de schoonmaak branche. 1 maal voor 2 maanden op het vakantiepark kijkduin. Hier moest ik vakantiehuisjes schoonmaken. Dit moest nauwkeurig gebeuren zodat elke vakantieganger in een schoon en mooi huisje binnen kwam. Ook ben ik 1 jaar werkzaam geweest bij Gom schoonhouden. Hier heb ik een jaar lang een school schoongemaakt. 5 dagen in de week van top tot teen, samen met 1 collega....

Ik heb een vakantie periode gewerkt bij Careyn als huishoud hulp. Afgelopen zomervakantie heb ik gewerkt bij T-zorg. Thuis ben ik ook veel bezig met huishoudelijke taken, en ik doe het met plezier zolang het gewaardeerd wordt.

mijn naam is chelsey en ik ben 17 jaar oud. thuis help ik altijd mee in het huishouden ik hang wasjes op, doe de afwas, dweilen, enz. ik vind dit nooit erg om te doen omdat ik lekker bezig ben.

Ik ben Mohammed Ali ik ben 15 jaar en help graag andere mensen met het boodschappen doen en andere karweitjes, ik kan zware maar ook ingewikkelde klusjes ondernemen, thuis strijk ik en maak ik het huis schoon en af en toe kook ik en pas ik op familie-leden. ik ben zeer enthousiast, flexibel. met Vriendelijke Groet Een enthousiaste werker.

Hai ik ben martyna. Ik ben nog maar 15 maar ik ben een echte huisvrouw en ben dol op klusjes doen. En vooral andere mensen helpen. Tot nu toe doe ik het alleen thuis en help ik mijn moeder maar ben ook in staat om jullie te helpen!

mijn naam is sheva en ik ben 24 jaar. ik heb een paar maanden stage gelopen in de schoonmaak dus ik heb enige ervaring. ik vind het leuk om met mensen te werken en ben bereid om nieuwe dingen te leren.

ik ben senna 18 jaar oud. ik doe een hbo opleiding ergotherapie. ik vind het leuk om mensen te helpen waar ik kan. ik zou graag zorg uit handen nemen van mensen waarbij dit niet meer lukt.

Geachte heer / mevrouw, Voor alle huishoudelijke klusjes waarbij u wat hulp kunt gebruiken kunt u mij bellen, van schoonmaken tot boodschappen doen.

Ben een jonge moeder van 23 jaar. Ben een jaar en 3 maanden werkzaam geweest in het thuishulp bij tzorg. Vond het erg leuk werk om te doen en zou dit ook graag willen blijven doen. Ben ondernemend, kwaliteitsgericht, hulpvaardig. Vragen kunnen altijd via de mail gestuurd worden en kunnen we over sommige dingen overleggen en bespreken.

Westvoorne, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: