La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo, Mijn naam is Alissa , ik ben 24 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Sinds een paar weken ben ik bezig met een opleiding aan de pabo op de Fontys. Dit is een deeltijd studie waardoor ik veel tijd over heb en in die tijd wil ik graag wat geld bij verdienen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden, vriend en familie. Ik ben beschikbaar om mensen te helpen in het huishouden, dit kan zijn schoonmaken, strijken, helpen met boodschappen, helpen met koken, etc.

Hoi lieve mensen! Ik ben cheyenne een 17 jarige meid! Ik kan u huis schoonmaken, strijken en boodschappen voor u doen. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn behulpzaamheid, secuur zijn, betrouwbaarheid en ik heb oog voor detail. Ik heb ervaring met kantoren schoonmaken en met hulp in de huishouding. Hopelijk zoekt u nog een extra hulp in huis en misschien wel tot ziens! Groetjes cheyenne

Hi, mijn naam is Deniece en ik ben 28 jaar. Ik heb een diploma MBO 4 onderwijsassistent en ben momenteel aan het afstuderen voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik werk al naast mijn studie als huishoudelijke hulp en gastouder/oppas (recensies aanwezig op aanvraag!) maar ik zou graag nog wat meer werken! Ik heb erg veel ervaring in de schoonmaakbranche. Zowel binnen bedrijven als particulier bij mensen thuis. Ik ben ondernemend en weet van aanpakken. Lijkt het u wat aa...

Ik ben Nikki en heb al 1.5 jaar ervaring in de huishoudelijke hulp. Ik ben in staat om u te helpen met huishoudelijke klusjes zoals schoonmaak, strijken, helpen met de boodschappen etc. Andere dingen zouden altijd overlegd kunnen worden!

Mijn naam is Lisa en ik ben 24 jaar en ik woon in Boekel. Elke dag kom je in contact met andere mensen, ik probeer ze hierin het beste te helpen om te zorgen voor een frisse en schone omgeving waar de mensen goed in een kunnen leven en waar ik dan elke week terug mag komen. Daarom lijkt het me leuk om als huishoudelijk medewerker aan de slag te gaan, ik ben enthousiast, sociaal & behulpzaam met andere mensen, leergierig , vriendelijk, geduldig & een flexibel persoon. Doordat ik flexibel...

Mijn naam is Carlijn ! Het lijkt me erg leuk om bij u thuis huishoudelijke klusjes te komen doen en u te komen helpen! Ik heb een diploma voor helpende zorg en welzijn! Groetjes Carlijn

ben een ervaren zelfstandige nette hulp. Heb 30 jaar ervaring en doe het werk graag. Ik zie zelf wat nodig is, en werk secuur. Doe alles in huis of boodschappen, koken doe ik ook graag en niet onbelangrijk kan het goed specialiteit Spaans. En niet vergeten het strijkwerk daar ben ik ook goed in ?

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Neeltje , 19 jaar en woonachtig in Liempde. Uw organisatie spreekt mij aan omdat ik sinds een tijdje aan het oriënteren ben op gebied van zorg en huishouding. Momenteel zit ik in leerjaar 3 (laatste jaar) van de MBO-Opleiding Toerisme/Manager Verkoop Reizen niveau 4 op De Rooi Pannen in Tilburg. De reden dat ik voor dit vak heb gekozen, is omdat ik erg gemotiveerd en gedreven ben, ik ga doelgericht te werk en leer graag wat dingetjes bij. Ik ben g...

Hallo! Mijn naam is Bernice , ik ben 21 jaar en ik studeer psychologie. Het lijkt mij erg leuk om iemand te helpen in- of buitens huis. Als u hier behoefte aan heeft, kom ik graag kennis maken! Groetjes, Bernice

Zoekt u nog hulp voor het huishouden of met boodschappen doen? Dan ben ik de perfecte kandidaat voor u, ik ben altijd beschikbaar en flexibel. Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik dat graag!

Dashboard Profiel Inbox Referenties Gesprek met familie Esmee Nog geen antwoord Zodra je een antwoord krijgt, dan wordt dit hier weergegeven en krijg je een e-mail. Nog geen antwoord gekregen? Geen zorgen, na 5 dagen sturen wij automatisch een herinnering. Onderstaand kan je eventueel zelf nog een herinnering sturen. Schrijf een bericht aan familie Esmee Verstuur Jouw reactie 4 dagen geleden Dear family, I'm an Spanish girl who just finished her year in The Netherlands as...

Mijn naam is Myrthe. Ik ben een zorgvuldige vrouw van 26. Ik heb thuis altijd meegeholpen in het huishouden. En sinds ik op mezelf woon heb ik geleerd om in een korte tijd veel huishoudelijke dingen te doen. Natuurlijk let ik er op dat alles goed schoon word en alles weer netjes staat. Ik benut graag iedere minuut om alles te kunnen doen. En nu wil ik u graag komen helpen met het werk waar u zelf niet aan toe komt.

Ik ben Megan en ik ben 18 jaar, ik woon in Sint-oedenrode. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen binnen huis die er zelf geen tijd voor hebben of het momenteel niet kunnen. Ik bied hierbij graag mijn hulp aan voor niet al te veel geld per uur. Deze diensten bied ik aan: Schoonmaken, opruimen, helpen met boodschappen en helpen met strijken, de was. Ik vind het erg leuk om te helpen met uw boodschappen als het niet meer kan of uw huis op te ruimen en/of schoon te maken! :)

Hallo, Mijn naam is Shirley en ik ben 22 jaar. Ik wil graag een steentje bijdragen aan de mensen die het niet allemaal zelf meer kunnen. Ik wil ze daar alle begeleiding bij geven wat erbij nodig is. Ik werk in het weekend in een verzorgingshuis en heb een diploma als helpende zorg en welzijn. Ik ben een gezellige maar wel een rustige meid die goed haar taken doet en de wensen van de hulpvrager wil voldoen.

hallo ik ben Cindy en ben 18 jaar ik woon in Aarle-Rixtel het zou me super lijken om u te kunnen helpen met een aantal klussen. ik hoop snel iets te horen.

Hallo daar! Mocht u hulp nodig hebben in het huishouden, dan ben ik zeker beschikbaar om u daarmee te helpen. Groetjes, Isabel

Beste heer/mevrouw, Ik ben opzoek naar iemand die een hulp in de huishouding kan gebruiken. De volgende kwaliteiten heb ik: Ik heb ervaring, ik ben gestructureerd, ik ben betrouwbaar, ik ben secuur, ik ben zelf erg opgeruimd en ik ben van nature een doorwerker. Ervaring heb ik en naast mijn baan zoek ik een extra 'bijbaantje' om een extra centje te verdienen. Aangezien de afstand te groot was heb ik het vorige adres helaas moeten stopzetten. Ik ben niet bang voor huisdieren, i...

ik ben Demi en ik ben 15 jaar. Ik ben net geslaagd voor mijn vmbo-t diploma en ga volgend jaar ondernemer detailhandel doen op ROC de leijgraaf in Oss. Ik heb al eerder opgepast op kinderen tussen de 2 maanden en 12 jaar. Ik paste vaak in de avond op dus gaf de kinderen eten en bracht ze na bed. Wat ik ook belangrijk vind is aan de regels houden van de ouders zodat de kinderen een goede regelmaat hebben. Ik help u graag in huis het maakt niet uit met wat!

Ik heb twee jaar geleden vakantiewerk gedaan in Hulp in de huishouding. Hier heb ik bij een aantal adressen het huishouden gedaan. (Poetsen, stofzuigen, dweilen, strijken) Ook heb ik een aantal jaren terug als vakantiekracht gewerkt in een zorgcentrum. Hier heb ik ook de huishoudelijke taken verricht. Zelf woon ik ook samen, dus hier moet ook gepoetst worden. Genoeg ervaring in de huishouding dus! ;)

geachte heer/mevrouw mijn naam is rochely hooi ik ben 20 jaar en ik kom uit denbosch een stukje van mijn cv : Bij het schetsen van mijn profiel wil ik de volgende eigenschappen van mijzelf als positief waarderen.  Communicatief sterk  Sociaal vaardig en tactvol  Geduldig  Taalvaardig  Representatief  Vriendelijk Werkervaring juli 2015 tot en met augustus 2015 Tzorg, stagiair huishoudelijke hulp Schoonmaak werkzaamheden. April 2014 tot en met januari 2015 ...

Als gastvrouw stel ik me graag dienstbaar op. Ik werk momenteel als ZZP-er en merk dat mijn flexibele uren andere werkzaamheden toelaten. Graag hoor ik of ik u kan helpen!

Hoi, ik ben Kiki en ik woon in Schaijk. Het lijkt me erg leuk om als bijbaantje een ander te helpen met bijvoorbeeld het huishouden.

Ik ben Marianne, 24 jaar en woon in Oss. Ik heb ervaring met huishoudelijke taken in mijn eigen huis en ik help een ander gezin met wat huishoudelijke taken.

ik ben angela en ben 32 jaar en zorg graag voor mensen. doe alles met liefde. ik werk zeer netjes en heb ervaringf omdat ik jaren bij iemand gepoetst heb.

Andere advertenties

Steden in de buurt: