Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Spijkenisse ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Spijkenisse, les principales villes

Aide à domicile Waterland
Aide à domicile Hekelingen
Samantha, schoonmaken in Spijkenisse

hallo, mijn naam is Samantha en ik ben 22 jaar oud. Dankzij mijn 4 jaar lange ervaring als interieurverzorgster en op dit moment fulltime huisvrouw, ben ik zeer goed in het schoonhouden van uw huis. Ik beleef hier ook veel plezier aan om alles schoon te houden. U kunt mij vragen voor elke huishoudelijke klus. Verder ben ik enorm vriendelijk, flexibel en een zorgzaam persoon. Ik sta graag klaar voor andere mensen en ben altijd bereid om te helpen wanneer nodig. Ik hoop dat we sam...
Mariska, schoonmaken in Spijkenisse

Mariska , een jonge dame van 24 jaar. Ik help u graag in en rondom het huis, ik heb persoonlijke ervaring Tijdens mijn hulp maak ik met u een praatje en drinken we een bakje koffie/thee. Ik ben perfectionistisch en dus houd ik ervan mijn werk goed af te leveren wat natuurlijk heel goed is voor de klant.
Weronika, Hulp met een verhuizing in Spijkenisse 3200

Beste helpzoekende, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 jaar oud over 2 maanden. Ik ben iemand die graag helpt en zou graag u blij er mee willen maken als ik iets goeds voor u kan doen. Boodschappen doen of het huis bewaken? Geen probleem doe het graag. U krijgt zeker geen spijt !
Rebecca, strijken in Spijkenisse 3200

Hallo, Ik ben Rebecca en ik ben 18 jaar. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de hogeschool Rotterdam. Ik zou graag willen helpen met hem huishouden voor mensen die dit zelf niet meer alleen kunnen/willen. De ervaring die ik heb met huishoudelijke taken: Kleding wassen, Stofzuigen, Dweilen, badkamer schoonmaken en boodschappen doen. Huishoudelijke taken vind ik zeker niet vervelend om te doen. Mijn kwaliteiten: sociaal ingesteld, ik kan goed met andere mensen overwe...
Romy, schoonmaken - 3200 Spijkenisse

Hallo mijn naam is Romy, ben 30 jaar oud en ik kom uit Portugal. wonen hier in Nederland voor zeven jaar, ik ben getrouwd en ik heb twee dochters, één van 6 jaar en nog eens 4 maanden. Ik hou van koken, probeer nieuwe dingen en avonturen! Ik hou van het spelen met kinderen.
Naftal, mannelijke huishouder in Spijkenisse

Volgt later nog. U kunt ook contact opnemen en uw vraag stellen.

Van nature heb ik een dienstverlenend karakter. Ik heb 1 jaar ervaring als ADL assistente inclusief licht huishoudelijk werk. Op kantoor heb ik 13 jaar de openbare ruimtes schoongehouden en op een basisschool heb ik de coördinatie van de toiletten op me genomen gedurende 1 jaar.