La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Bonjour, Je suis Julia j'ai 28 ans, je travaillais dans la restauration en tant que Maître d'hôtel et j'avoue que depuis 1an ce domaine m'intéresse de moins en moins. Ça fait depuis environ 10ans que je garde des enfants en participant généralement aux tâches ménagères. Je suis une personne assez minutieuse dans le ménage et la propreté. Je suis véhiculée et je suis très disponible en ce moment, alors n'hésitez pas à me contacter si vous avez besoin. Je reste à votre disposition si vous ave...

Hallo mijn naam is Kelly en ik ben 22 jaar oud. Graag zou ik u willen helpen met het verlichte van een aantal onderdelen waar u net niet aan toe komt. Ik ben zelf heel zelfstandig opgevoed en help graag anderen mensen. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag. Lief Kelly.

Mijn naam is lara Ik ben 17 jaar Ik doe een kappersopleiding en ik houd van koken en wil u graag helpen hiermee.

hallo, Mijn naam is Lotte , ik ben 16 jaar oud en ik woon in Voerendaal. Aankomend jaar ga ik de vervolgopleiding VAVO doen op Arcus wat betekent dat ik na school en in het weekend vrije tijd heb. Ik heb een moeder die chronisch ziek is waardoor ik vaker in het huishouden help en er ervaring mee heb. Ik vind het fijn om mensen te helpen dus dan doe ik het werk ook graag. met vriendelijke groet, Lotte

Bonjour, j’ai 14ans, je suis une personne souriante avec de la motivation. Je vous proposes mes services pour faire de petites courses, les tâches ménagères et préparer les repas.

Hallo, Mijn naam is Aenea , 24 jaar oud en woon te Geleen. Als medewerker huishouding heb ik al enige jaren ervaring. ik heb gewerkt vanuit een organisatie en ook via pgb's. Een 9 tot 5 mentaliteit zit er bij mij niet in, wanneer iets af moet; dan maak ik het af. De soorten diensten waarvoor ik mij interesseer zijn, koken, strijken, schoonmaak medewerker, hulp bij boodschappen doen en gewone schoonmaak. Ik ben flexibel inzetbaar van Maandag tot Vrijdag, in overleg het weekend. B...

Geachte heer/mevrouw ik ben jonge vrouw van 19 jaar opzoek naar bijbaan ik heb voor deze positie gekozen omdat ik het kan en altijd doe in mijn dagelijkse leven koken , strijken , hulp met boodschappen en huishouden. Ik hoop dat ik beetje beeld over me zelf heb te gegeven . Met vriendelijke groeten. Fatima

Beste Ik ben esther 47 jaar al 28 jaar mama van 11 kids getrouwd met andy We hebben een hondje bumba Dus ervaring genoeg Ik kom graag bij u poetsen wassen strijken oppassen wat en wanneer u maar wilt ma/vrij van 7.00 tot 17.00 Ik vraag hiervoor echter 9.95 euro per uur Inclusief materialen (biologische poetsmiddelen) Ik kom helpen omdat ik mijn bende wat extra wil geven En graag onder de mensen wil zijn Hoor het graag van u

Mijn naam is Jacqueline en ik ben 26 jaar. Ik kan u in het huishouden helpen met: - Strijken - Wassen - Poetsen - Opruimen - Verhuizen - Tuin onderhouden - Auto poetsen - Boodschappen doen - Ramen lappen Ik heb een jaar als Conciërge stage gelopen op een school en daar heel veel huishoudelijke taken uitgevoerd. Ook heb ik een hele tijd bij mijn familie geholpen in het huishouden.

Меня зовут Ольга, мне 26 лет, я из Украины! Имеется опыт работы помощницы по дому в семье проживающей в Швейцарии. Не конфликтная, без вредных привычек, спокойного характера, готова учиться всему новому. Рада буду помочь Вам в домашнем хозяйстве!

Ik ben altijd bereid mensen te helpen. Momenteel ben ik zoekende naar een leuke baan die past bij wat ik graag doe. Ik hielp mijn oma altijd met boodschappen doen dus daar heb ik de nodig ervaring mee. poetsen is mijn hobby en doe niks liever.

Ik ben zelf huisvrouw en naar mijn mening doe ik dat best goed. Dus waarom zou ik niet andere mensen ook helpen?! Mijn naam is Kelly, ben 21 jaar en ben sociaal en spontaan van nature. Ben altijd op tijd en werk zeer keurig. Ik stel mijzelf nu beschikbaar als huisvrouw, kinderoppas, dierenoppas. Heb ook een tijdje voor orbis tijdens mijn studie gepoets als vakantie baantje helaas was dat alleen maar voor in de vakantie. Voor kinderoppas en dierenoppas heb ik apparte advertenties geplaat...

ik kan helpen met niet al te groote klusjes, stofzuigen, dwijlen, boodschappen doen en koken. Afwassen valt daar ook onder. de prijs kan over gehandeld worden het ligt eraan waarvoor u mij inschakelt voor hoe lang en de frequentie ervan.

hallo ik ben amanda ik ben 29 jaar. ik woon op mezelf en hou er zelf van als het netjes en opgeruimd is. ik hou wel van aanpakken en vind dat ook fijn om voor andere te doen. hou van netjes schoon en orderlijk. voor meer vragen neem gerust contact op. groetjes amanda

Mijn naam is Fabiënne . 22 jaar, opleiding SPW4 af. Zelf heb ik deze zomer tot 19 september 2015 gewerkt in Ibiza als au-pair, waar ik ook veel huishoudelijke taken heb uitgevoerd. De taken die hierboven beschreven staan.

Ik ben Danique , Ik ben bijna 18 jaar oud. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en voor hun een moeilijke taak weg te nemen wat erna ook gewaardeerd word. Ik word er zelf blij van andere mensen blij te maken en dat maakt dit werk leuk.

Beste mensen, Ik ben op dit moment werkzaam als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Ik heb nu wat minder uren en ik zou graag iemand willen helpen in de huishouding als extraatje. Ik hoop spoedig kennis met u te maken. M.v.g Kyra

Leergierig, sociaal en behulpzaam zijn mijn kernkwaliteiten. Dit betekent dat ik erg behulpzaam ben. In het verleden heb ik als interieurmedewerker veel ervaring opgedaan in de schoonmaak en de huishouding. Ik ben gedreven en niet te moe om te werken.

Ik heb een paar jaar ervaring in huishoudelijke taken, ik werk bij een aantal bedrijven voor thuishulp en heb nog een aantal uren vrij! Ook voor hulp bij boodschappen etc!

Bonjour, je m’appelle Laura, j'ai 26 ans. Je suis éducatrice spécialisée de formation. Je suis quelqu'un de responsable, souriante, attentionné, et disponible. Je recherche un petit travail en plus, donc je vous propose mon aide pour vous permettre de souffler un peu. Je suis flexible au niveau des horaires, je possède une voiture et le permis. J'ai de l'expérience pour l'aide aux personnes à domicile, j'ai aidée une dame dans son quotidien durant plusieurs années (repas; repassage et course)...

Bonjour, Je m'appelle Bernadette. J'ai 60 ans et maman de 2 grandes filles. Je suis une personne fiable et très honnête. Je suis souriante, empathique et à l'écoute des autres. Je prends aisément des initiatives et votre satisfaction est mon but premier. Je peux garder votre maison et vous apporter toute autres aide dont vous pourriez avoir besoin.

n'ont pas le temps? Je suis là pour vous aider, je m'occupe de vos proches Mami, papi, les enfants les animaux !!! J'ai de bonnes références et j'ai travaillé en m'occupant des enfants et des personnes âgées!

Hallo, Ik ben een vrouw, woonachtig in Maastricht.Ik ben in het bezit van een auto. Ik ben bereid tot huishoudelijke hulp.Ik ben zeer punctueel en ook snel.Ik kan grondig en goed poetsen. Tijdens een gesprek kan ik het een en ander toelichten. groeten Ine

Hallo, Hebben jullie het te druk op jullie huisje proper te houden of gaat het gewoon niet wegens omstandigheden dan help ik jullie graag verder. Ik heb meer dan 6 jaar gewerkt voor een bureau. Mijn taken bestonden uit schoonmaak, koken, naar de winkel gaan, …. . Bent u op zoek naar zo iemand aarzel dan niet om me te contacteren.

Ik ben sabrine, 27 jaar. Ben getrouwd en heb een zoon van 19 maanden. Ik ben een niet roker. Ik heb ervaring in de thuiszorg (schoonmaak) en in diverse hotels gewerkt in de housekeeping.

Ik bied graag mijn hulp aan op de dinsdagen, ik kan van huishoudelijk tot aan het koken of boodschappen voor u doen of misschien zelfs samen doen.

Meerssen, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: