La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Anne-Marryn Ik heb veel ervaring met helpen in huis.. Ik maak niet alleen schoon op het zicht en werk grondig. U kunt mij overal voor vragen.. Ik ben een harde gestructureerde werker!

Ik ben Sanne en ik ben 18 jaar. Ik vind het niet altijd even leuk om op te ruimen of schoon te maken, maar als ik eenmaal bezig ben moet het ook goed schoon zijn! Ik wil u graag helpen met kleine klusjes en schoonmaken en boodschappen doen. Taken die niet staan aangegeven kunnen altijd in overleg. Ik heb niet heel veel ervaring in het huishouden, maar ik ben altijd bereid om te leren! Dus als u een gezellige en goede huishoudelijke hulp zoekt, bent u bij het juiste adres! :-)

Hallo allemaal. mijn naam is Hennie Roos, ik ben 21 jaar en woon in Swifterbant. heeft u hulp nodig bij het huishouden? dan kom ik u graag helpen. ik ben op verschillende dagen beschikbaar. Dinsdag vanaf 1 uur. vrijdag om de week de hele dag. en zaterdag en zondag ook de hele dag. ik heb mijn ervaring opgedaan door op verschillende plekken stage te lopen. hier heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. ook heb ik ervaring doordat ik op mezelf heb gewoond. schoonmaken, koken, boodsch...

mijn naam is Naomi en ik ben 20 jaar. ik heb bijna 2 jaar ervaring met huishoudelijk werk. ik heb bij een gezin schoongemaakt. ik deed taken zoals bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, badkamer en wc schoonmaken en zo nog meer schoonmaak taken.

hallo, mijn naam is lisette en ik ben 22 jaar. ik ben een vlotte meid met veel energie! en graag zou ik wat willen bijverdienen om bij jullie thuis schoon te maken. ik zie graag jullie berichtje te gemoet! Groetjes lisette.

Ik ben Esther 32 jaar en getouwd en heb twee kinderen. Graag zal ik bij u in huis de huishoudelijke taken uitvoeren zoals oa: de was wassen, opvouwen en strijken als nodig, afstoffen, stofzuigen en dweilen de badkamer en wc schoonmaken en bed verschonen. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn: Ik ben netjes en schoon op mezelf, werk netjes en kijk alles goed na of het goed schoon is. Ik doe thuis ook zelf mijn huishouden en mijn huis ziet er altijd netjes en schoon uit.

Ik ben een vrouw van 18, bijna 19 jaar oud. Ik heb persoonlijke ervaring qua huishouden. Wat ik allemaal kan: dweilen, stofzuigen, afnemen, oven/fornuis schoonmaken, beddengoeden verschoenen, toilet en badkamer schoonmaken. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben, zo niet zijn al uw vragen welkom!

Ik ben Babet en woon in Dronten. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3. Ik loop stage bij kinderopvang Dronten. Ik heb en doe hier veel ervaring mee op die ik weer in het werkveld kan toepassen. Ik pas op bij 3 gezinnen in de leeftijd 0 tot 13 jaar oud. Ik vind het leuk om de kinderen te verzorgen, met ze te spelen en ze dingen te leren. en het belangrijkste de liefde die ze je geven! Ook vind ik het niet erg om huishoudelijke diensten te verrichten. Als u vrag...

Mij naam is Kadiatu Kosiah. Ik woon in Emmeloord samen met mijn man hans . Hier wonen we met veel plezier we woon aan de pampuspad in emmeloord hier wonnen we in een prachtig gezins huis, Ik maak zelf schoon in ons huis ik ben echte schoonmaker ik ben dag en nacht bezig om ons huis netjes te houden, als vrienden over de vloer komen vinden ze het altijd schoon uitzien. Aan mij heb je echt wat ik ben een Door werker een een gezellig persoon

Hallo, Ik wil graag wat bij verdienen en help andere mensen graag. dus als u hulp nodig heeft met iets in het huishouden of boodschappen etc kunt u mij een bericht sturen.

hoi ik ben een vrouw van 45 jaar oud en moeder van drie kinderen ik heb in de thuiszorg gewerkt en bij mensen thuis schoon gemaakt dus ik zoek nu werk in de schoonmaak

Als persoon ben ik enthousiast, flexibel en creatief. Verder ben ik leergierig en sta ik open voor nieuwe dingen. Bovendien heb ik voldoende ervaring met schoonmaakwerk. Ik hecht veel waarde aan hygiëne en werk dan ook zeer nauwkeurig tijdens het schoonmaken.

Hoi allemaal, mijn naam is Inge en ik woon samen in Dronten. Ik ben 28 jaar en momenteel opzoek naar een bijbaan. Ik ben zwanger van ons 1e kleintje en ik heb daardoor voldoende tijd over, ik zou deze graag op een zinvolle manier willen besteden door op te passen of schoon te maken. Ik heb jarenlang ervaring met hulp in de huishouding. Ik ben begonnen in mijn eigen familie ( opa's en oma's) en momenteel heb ik elke week een vast schoonmaakadres, maar ik heb nog plek van maandag t/m dond...

Ik ben Emma uit Spanje. Ik woon sinds 2 jaar in Nederland. Ik ben een betrouwbare en verantwoordelijke persoon. Ik heb ervaring in housekeeping. Ik heb bij hotels gewerkt maar ok thuis bij mensen. Ik doe met plezier mijn werk.

Brigitte , ik heb 14 jaar ervaring in de proffesionele schoonmaak. Ik ben accuraat, flexibel, zorgzaam naar anderen.

Ik ben afgestuurd in de richting van Turkse taal en cultuur en heb een pedagogische formatie, wat betekent dat ik bevoegd ben om les te geven.

Hallo Allemaal, Mijn naam is Chantal . Ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Marknesse. Ik ben opzoek naar een vakantiebaan, en eventueel een bijbaantje. Het lijkt mij fantastisch om mensen te helpen doormiddel het werk dat ik verricht. Daarom zou het voor mij een heel belangrijk doel zijn om dat ook met passie uit te voeren. Ik hoop dat ik mij in een persoonlijk gesprek met u verder kan laten bewijzen. Met vriendelijke groet, Chantal

Mijn naam is Daphne Best, 20 jaar, student op het HBO in Zwolle. Ik help met liefde mensen met het huishouden! Dus bent u opzoek naar iemand? Ik wil u graag helpen!

Ik ben opzoek naar een baan wat ik makkelijker kan combineren met de zorg van mijn paar maanden oude zoontje. Ik ben iemand die het niet erg vind om schoon te maken en alles moet ook perfect gedaan zijn.

Hoii ik heet Shanou en ben 17 jaar oud, ik wil graag oppassen op uw kinderen. Vooral omdat ik het leuk vind om te doen en later ook graag wil werken met kinderen. Daar naast kan ik kan ook kleine huishoudelijke klusjes doen als u dat wilt. Bent u op zoek naar een oppas en wilt u meer over mij weten? Stuur mij gerust een bericht

Mijn naam is Kristy en ik ben een 18 jarige student die momenteel in een tussenjaar zit. Hierdoor ben ik fulltime beschikbaar. Ik zou deze tijd dan graag ook willen benutten om wat bij te verdienen. Ik ben een jonge en enthousiaste meid die graag bij u aan de slag gaat. Ik ben zeer geordend en houdt mij goed aan de gemaakte afspraken. Ik ben bereid huishoudelijke taken te verrichten zoals; schoonmaken, strijken, afwassen, planten onderhouden etc. Het doen van de boodschappen is ook gee...

Ik kom u graag helpen in het huishouden, ,of alleen om te strijken!, u vraagt en ik kom. Ik heb een huishouden van 5 personen draaiende gehouden, heb een opleiding in sociale hygiene gedaan. Werk sinds 5 jaar bij meerdere huishoudens. U kunt referenties krijgen.

Ik ben Joyce 32 jaar en woon in Dronten West. Staat u niet graag te strijken? Ik doe het graag voor u. Heeft u hulp nodig bij het doen van uw boodschappen? Ik help u graag.

Andere advertenties

Steden in de buurt: