Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Zeeland ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Landerd, les principales villes

Aide à domicile Schaijk
Aide à domicile Reek
Lisa, schoonmaken in Boekel 5427

Mijn naam is Lisa en ik ben 24 jaar en ik woon in Boekel. Elke dag kom je in contact met andere mensen, ik probeer ze hierin het beste te helpen om te zorgen voor een frisse en schone omgeving waar de mensen goed in een kunnen leven en waar ik dan elke week terug mag komen. Daarom lijkt het me leuk om als huishoudelijk medewerker aan de slag te gaan, ik ben enthousiast, sociaal & behulpzaam met andere mensen, leergierig , vriendelijk, geduldig & een flexibel persoon. Doordat ik flexibel...
Kim, werkster in Schaijk

Mijn naam is Kim , ik ben 'bijna' 23 jaar oud en woon in Schaijk. Ik ben werkzaam in de kinderopvang maar wil in de ochtenden graag bij verdienen. Ik ben ma t/m vrij elke ochtend beschikbaar. Ik ben flexibel, heel ondernemend en heb altijd een goed humeur. Ik ben graag bezig en ben een harde werker.
Kiki, schoonmaken in Schaijk 5374

Hoi, ik ben Kiki en ik woon in Schaijk. Het lijkt me erg leuk om als bijbaantje een ander te helpen met bijvoorbeeld het huishouden.

Hallo, Ik ben Wendy Ik ben 21 jaar oud. Ik help graag andere mensen die het door omstandig heden niet meer zelf kunnen. Met vriendelijke groet, Wendy
Angela, werkster in Zeeland

ik ben angela en ben 32 jaar en zorg graag voor mensen. doe alles met liefde. ik werk zeer netjes en heb ervaringf omdat ik jaren bij iemand gepoetst heb.
Demi, werkster in Heesch

Ik ben Demi en naast mijn studie op zoek naar een bijbaan waarbij ik lekker bezig kan zijn. Ik werk netjes en snel.
Roksana, schoonmaken - 5384 Heesch

Ik ben vriendelijk, netjes, precies en gemotiveerd. Ik heb ervaring als schoonmaak hulp in het ziekenhuis
Sanne, werkster in Erp 5469

Ik heb ervaring in de schoonmaak bij een schoonmaakbedrijf.
Audrey, schoonmaken - 5427 Boekel

Ik ben Audrey. Ben 18 jaar oud. Ik wil graag helpen met de huishoudelijke taken zoals schoonmaken, strijken, koken, boodschappen doen ect. heb stage gelopen bij een verzorging tehuis. waar ik huishoudelijke bezigheden deed.

Mijn naam is Helma, 52 jaar en woon in het dorp Zeeland. Heb veel ervaring opgedaan met huishoudelijk werk zowel mijn eigen huishouden als schoonmaken bij particulieren en ook in de professionele schoonmaak. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die zelfstandig, verantwoordelijk, ervaren, enthousiast, betrouwbaar, secuur en netjes is.

Moeder van twee kinderen van 5 en 7 jaar Onder schooltijd uren van basisschool beschikbaar voor huishoudelijke werkzaamheden Help graag ouderen op weg Heb ervaring in thuiszorg en zorginstellingen Ben opgeleid als verzorgende Heeft u hulp nodig? Laat het mij weten, ik help u graag