Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Zuidveen ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Steenwijkerland, les principales villes

Aide à domicile Steenwijk
Aide à domicile Vollenhove
Aide à domicile Oldemarkt
Debora, schoonmaken - 7946 Wanneperveen

Mijn naam is Debora en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met Spring Havo in Zwolle. Ik plaats deze advertentie omdat ik graag mensen help die hulp kunnen gebruiken en omdat ik deze dingen ook erg leuk vind om te doen. Ik ben op dit moment aan het sparen voor een reis naar het buitenland en vond het een goed iets om dat te combineren met dit werk. Ik ben erg nauwkeurig en netjes, en ook representatief. Ik doe mijn best om alles zo schoon mogelijk te houden en ben niet snel vies va...
Jory, werkster in Giethoorn 8355

Heb bij meerdere huisjes het huishouden gedaan onder andere kamers in de woning schoonmaken maar ool tuinieren of ik verbleef in het huis als de mensen op vakantie gingen en er soms huisdieren achterbleven! Ik ben 21 jaar en vind het leul om eer van je werk te hebben en mensen te helpen die in mood zitten ik ben miet beroerd om me handen uit de mouw te steken en hou van een fijne leefomgeving! Ik ben bezig met mij rijbewijs dus dan zal il meer mobiel zijn.

Hallo, mijn naam is Wen, ik ben opzoek naar een schoonmaakbaan en huishoudelijk hulp. ik ben een ervaren huisvrouw. Mijn eigen huis schoonmaken vind ik erg leuk, maar ik zou graag mijn ervaring willen uitbreiden door van mijn hobby mijn vak te maken. Verder is de parttime schoonmaakbaan ook ideaal voor mij, het kan prima combineren met mijn gezin. Ik ben erg precies in mijn werk en ik vind het ook erg belangrijk dat ik het juiste resultaat achter laat.