La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo, Heeft u hulp in huis nodig? Iemand die u met veel kan helpen en waar nodig hard doorwerkt? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben fysiek sterk en wil veel doen. Ook ben ik flexibel beschikbaar (maar ook fulltime). Mvg, Marieke

Moeder 38 van 3 wat oudere kinderen en op t moment geen werk dus veel tijd over! Respectvol voor u en uw eigendommen en hecht veel waarde aan uw privacy! Vriendelijke groetjes Nellie!

hallo ik ben Sylvia mama en oma en help u graag met wat dan ook. ik ben zeer handig in huis en thuis en ben bereid te helpen met klussen etc. ik kan veel en doe het graag. ook met het huishouden help ik graag . ik hou van een schoon en opgeruimd huis dat is fijner en beter voor iedereen. verder ben ik handig met de naaimachine en kan maken en vermaken. ook gordijnen etc. daarnaast kan ik meubels in een andere styl/ look/ kleur maken. dus heeft u hulp nodig mail me dan. vr gr Sylvia.

hallo, ik ben Sylvia en handig in véél dingen en bereid te helpen. zowel in huis met het schoonmaken als klussen. verder kan ik ook overweg met de naaimachine , kleding, gordijnen maken etc. ook het opknappen van meubels in een andere kleur of look kan ik voor u doen. ik zou zeggen 'gewoon vragen wat nodig is en wie weet.....dan kan ik het ! vr gr Sylvia.

Zijpe, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: