Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Cuijk

Cuijk, les principales villes

Femme de ménage Linden
Femme de ménage Haps
Daisy, werkster - 5431 Cuijk

hallo ik ben Daisy uit Cuijk, ik help mijn moeder al een tijdje in en rondom het huis met verschillende taken aangezien ze dit zelf niet meer allemaal volhoud. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en heb geen problemen met taken als het schoonmaken van het huis. En met een muziekje op de achtergrond is dat zo gebeurd, want ik ben geen treuzelmiep.
Laura, schoonmaken in Cuijk

Hoi, ik ben Laura, getrouwd en moeder van 2. Door bezuinigingen helaas al enkele tijd thuis. Graag help ik anderen daar waar het zelf niet meer kan. Ik heb tijdens mijn studie als alpha-hulp gewerkt en dit heb ik altijd als bevredigend werk ervaren. Ik ben sociaal, makkelijk in omgang en pas me snel aan. Ook om een praatje zit ik niet snel verlegen.
Manon, werkster in Cuijk 5432

Ik ben manon een spontane 22 jarige meid uit cuijk. Sinds 3 jaar woon in samen en moet ik dus ook het huishouden zelf doen. Alles is voor mij dus bekent terrein. Graag zou ik mensen of gezinnen helpen die het niet meer kunnen of er bijna geen tijd voor hebben door werk bijvoorbeeld. Ik sta open om van allerlei diensten te verrichten en alles kan ik overleg besproken worden. Hopelijk spreek ik u aan en kunnen we met elkaar in contact komen.

Ik ben Vanessa, 33 jaar en heb ervaring als huishoudelijk medewerker en als schoonmaak medewerker op scholen en kinderdagverblijven.