Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Dalem

Gorinchem, les principales villes

Femme de ménage Gorinchem
Maurice, mannelijke huishouder in Asperen 4147

Ik kan met schoonmaakmiddelen omgaan en ben bereid om alles te doen wat er gebraagd van me word. Maurice 17jaar.
Sharon, schoonmaken in Almkerk 4286

Hallo, mijn naam is Sharon en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer psychomotorische therapie en bewegingsagogie. Ik zit nu in het laatste jaar en ben op zoek naar een klein bijbaantje.
Laura, werkster in Sleeuwijk

Hoi hoi, ik ben Laura, Voor extra bijverdienste wil ik gaan schoonmaken bij mensen die een extra handjes willen gebruiken. Ik werk in het ziekenhuis en hierdoor werk ik onregelmatig. De dagen graag in overleg. Ik hoop dat we dat kunnen regelen. Ik ben erg betrouwbaar en wil graag mensen helpen. ik hou niet van stil zitten.
Danielle, schoonmaken - 4286 Almkerk

Mijn naam is Danielle , en ik ben 23 jaar oud. Ik heb ruime ervaring als huishoudelijke hulp/intereurverzorgster, recent werkzaam geweest bij een schoonmaakbedrijf maar hier kan ik helaas niet blijven ivm het slecht draaien van het bedrijf. Nu ga ik in januari een deeltijd studie volgen, en ben voor de overige dagen op zoek naar werk. Dit zal gaan om de Maandag, Dinsdag en de Woensdag middag. Eigenschappen: flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, aanpakker, spontaan en een doorzetter.
Nettie, schoonmaken - 4254 Sleeuwijk

Beste Mensen, De diensten die ik aanbied zijn zeer divers. Alles is bespreekbaar! Ik ben een sociale handige Harrie die van aanpakken weet. Organiseren, opruimen, poetsen, je kunt het zo gek niet bedenken. Mijn zwakke plek is mijn rug (zwaar tillen zit er niet in) verder ben ik overal voor te porren. Mvg, Nettie

hoi, ik poets bij verschillende mensen in huis en zijn zeer tevreden over mij

Hallo allemaal. Mijn naam is cindy en ben 21 jaar oud . Ik zoek een bijbaantje omdat ik nog wat uurtjes over heb in de hele week. Ik heb al eens eerder bij mense schoongemaakt ook bij oudere. ik vond dit altijd leuk om te doen. Ik ben vriendelijk en spontaan . en ben erg behulpzaam. Voor meer info hoor ik het graag Groetjes cindy