La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hello!, my name is Andrea, I am Argentina, I lived with my family for 3 years in Italy and a year ago I moved to Netherlands, in my country I studied Psychology and in Italy I worked with children with the Montessori method, and as I also study and love Gardening I am dedicated to rejuvenating homes, from a room to a super garden, if you need two hands and a desire to beautify your home, I will be here waiting with great pleasure to help you 🤗

Hallo, Ik bied mij aan als hulp in de huishouding. Ik ben een jonge vrouw van 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend in de wijk Presikhaaf. Ervaring genoeg! Ik heb gewerkt in de thuiszorg, schoonmaak gebouwen/kantoren, bij particulieren en als cliënt ondersteuner. Ik kan over mezelf zeggen dat ik een harde werker ben, ik werk snel en secuur en in overleg is veel mogelijk. Vragen? Of een kennismaking plannen? Ik hoor het graag! Groetjes Nina

Hoi!! Ik ben Iris en ik ben 18 jaar oud. Ik heb net mijn vwo diploma gehaald en ik heb deze zomervakantie veel tijd om u te helpen met verschillende dingen. Om een extra zakcentje te verdienen maak ik één keer per week het hele huis schoon bij mijn vader en af en toe doe ik dat ook bij mijn moeder. Stofzuigen, dweilen, wc's schoonmaken, badkamer schoonmaken en van alles en nog wat. Ik help u graag!

Ik ben moeder van een zoontje en ben dus veel thuis. Daarom zou ik graag andere helpen in het huishouden. Boodschappen doen, koken, poetsen, de was doen etc.

Mijn naam is Susan , ik ben 20 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Herveld. Zelf doe ik alle huishouding en heb ik veel geholpen bij mijn eigen moeder en de moeder van mijn vriend. Ik hou van aanpakken en ben erg perfectionistisch wanneer het om de huishouding gaat. Ik heb op de middelbare school de richting Consumptief breed gevolgd (koken serveren en bakkerij) , dus ik ben bekend met de keuken en vind het ook erg leuk om te koken. Ik kan helpen met alle klussen in huis zoals s...

Ik ben een vrolijke ne sociale meid Mijn ervaring is niet heel groot, maar ik heb wel geholpen bij familie. Verder woon ik op mezelf en heb daarbij ook huistaken, waardoor ik veel dingen weet te doen.

Mijn naam is Georgie, ik ben 20 jaar en woonachtig in Westervoort. Ik ben een spontane, representatieve meid en makkelijk in de omgang. Ook ben ik geadopteerd toen ik nog anderhalf jaar oud was. Oorspronkelijk kom ik uit Indonesië. Ik ben helemaal verkaasd en luister ik ook graag naar Nederlands muziek op radioNL. In mijn vrije tijd doe ik aan motorcross en hardlopen. Omdat ik pas geleden verhuisd ben, heb ik momenteel geen adresjes meer om te kunnen schoonmaken of andere klusjes in h...

Hallo, Ik ben Janneke . Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Doetinchem. Ik ben bezig met de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs (pabo) op Iselinge Hogeschool en ik zou graag in de overige uurtjes wat schoonmaak werk doen of u helpen met de boodschappen. Groetjes, Janneke

hoi ik ben ammi ben 21 jaar en doe momenteel geen opleiding dus ik het tijd genoeg. ik heb in verzorgingstehuizen gewerlt als verzongenden maar ook als schoonmaakster. prijs is in overleg ligt eraan wat er van mij word verwacht, voor meer vragen ik antwoord snel op mijn mail en telefoon neem ik bijna altijd op.

Hallo! Ik ben Lisa en ik ben 20 jaar. Ik draai al een tijdje mijn eigen huishouden en heb al veel ervaring in voornamelijk de schoonmaak. Ik heb ook dienstverlenende opleidingen gevolgd, hier heb ik alleen helaas geen diploma van. Ik vind het leuk werk om te doen en bied mij daarom ook hier op aan. Tevens heb ik ook mijn diploma horeca en voedingsindustrie. Groetjes, Lisa .

Mijn naam is Amy , 24 jaar. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar van de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon sinds 3, 5 jaar samen. Ervaring omtrent huishouden enz. genoeg! Daarnaast heb ik via PGB bij een gezin waar sprake was van een handicap, huishoudelijke taken verricht. Hierbij kunt u denken aan; helpen met boodschappen, koken, schoonmaak en strijken. Ik werk netjes, nauwkeurig en geordend. Bent u hier naar opzoek? Dan kom ik graag met u in co...

Hallo, Ik ben Elisa en ben 22 jaar. Ik ben op zoek naar een bijbaan, naast mijn administratieve opleiding. Schoonmaakwerk en huishoudelijke werkzaamheden vind ik leuk om te doen. Ik houd van aanpakken, zie werk liggen en ik ben behulpzaam en vind het fijn om anderen te helpen. Ik heb ook ervaring met schoonmaakwerk en huishoudelijke taken, bij mijn oma en opa ging ik één keer in de week schoonmaken en hielp hen met huishoudelijke klussen. Natuurlijk maak ik thuis ook schoon (badkamer, d...

Hi :) My name is Quynh and I'm from Vietnam. I'm a student and I live in Arnhem. I helped my mom when I was at home so I have a few experiences and I'm also very willing to learn. I'm honest, so you can trust me :) I used to cook back home and right now I'm cooking every day for me and my roommate. I can bring an asian experience and I will learn and adjust to the way things are in your home. Thank you :)

Hallo ik ben nicolle En ik vind het leuk om schoon te maken Ik heb mij diploma voor schoonmaak in de groothuis houding behaald Ik heb al heel veel jaren allerlei soorten schoonmaakwerk gedaan Dus ik heb ook veel ervaring Ik heb bijvoorbeeld onderandere schoongemaakt Bij een bussenbedrijf Ik heb schoongemaakt bij een hoofdgebouw van een wooninstelling Ik heb in een fietsen winkel schoon gemaakt En bij mensen thuis

Hallo, ik ben Marjolijn en ik ben 23 jaar. Ik heb ervaring als kamermeisje en woon 5 jaar op mijzelf, dus weet voldoende van huishouden. Graag help ik mensen hier een handje bij. Dit kan zijn met schoonmaken, boodschappen of koken. Hartstikke gezellig om dit samen te doen, maar ik doe het ook graag alleen. Mocht u interesse hebben, hoor ik het graag!

Ik ben momenteel studente aan het ROC in Nijmegen. 19 jaar en woonachtig in Nijmegen. Verder ben ik een zorgzaam persoon en help graag andere mensen. Ook ben ik betrouwbaar en sociaal. Ik hou ervan om mensen om me heen te hebben. Ik vind het belangrijk als er netjes gewerkt word, vandaar dat ik hou van een goede orde. Door mijn precisie zet ik door totdat ik mijn doel heb behaald. Ik hoop u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen neem gerust contact op.

Ik ben Marjella, ik hou van aanpakken en zie altijd werk. Ik vind het niet erg om op te ruimen en schoon te maken! Doe het graag zelfs! Ik kan hard werken en ben flexibel inzetbaar!!

Ik was eerder werkzaam bij een thuiszorgorganisatie. Het gevoel voor kwaliteit en mijn sociaal vriendelijke instelling heb ik van nature. Bovendien heb ik een commerciëel, vriendelijk-klantgerichte instelling. Ik ben altijd representatief en kan aanstekelijk enthousiast werken en mensen ook op hun gemak stellen terwijl ik intussen de handen uit de mouwen steek. Ik ben flexibel en beschikbaar.

Mijn naam is Sanae. Ik ben 22 jaar. 1 tot 2 keer per week ga ik samen met mijn oma boodschappen doen om haar te ondersteunen, omdat zij moeilijk te been is. Verder help ik mijn moeder op donderdag haar vuilnis buiten te zetten, en haar huis (niet waar ik woon) te onderhouden, omdat zij ook rug-knie en heupklachten heeft en dus moeite heeft met bepaalde bewegingen. Verder vind ik het leuk om een praatje te maken met de mensen die ik leer kennen, en wil ik echt de tijd nemen om iets te betekene...

ik ben Joyce en ben 22 jaar oud. ik kan stofzuigen dweilen , ramen zemen, boodschappen doen ect. mijn belangrijkste kwaliteiten zijn de mensen tevreden te maken, en ervoor zorgen dat ik alles netjes en schoon achterlaat. ervaring die ik heb is het schoonmaken van mijn eigen huis en bij mijn oma.

Hallo! ich würde gerne etwas Geld nebenbei verdienen und helfe wo ich kann. Ich habe viel Freude am Kochen und auch am organisieren. Gerne bei Bedarf melden. Mia :)

Ik ben Loes, 19 jaar en woon in Doetinchem. Ik doe de opleiding tot interieuradviseur en zit in het tweede jaar van de opleiding. Ik houd ervan als een huis er mooi en verzorgt uitziet! Ik help u graag hiermee!

Hallo, Ik ben Marleen en ik ben 22 jaar. Ik woon op mijzelf in Zutphen. Ik vind het leuk om mensen te helpen in het huishouden, met boodschappen of om te koken! Ik werk momenteel in de kinderopvang. Maar helaas loopt mij contract af en word deze niet verlengt ivm terug loop kinderen. Daarom ben ik opzoek naar ander werk. Ik ben officieel vanaf 1 april fulltime beschikbaar maar in overleg kan ik eerder beginnen. Ik werk momenteel maandag t/m woensdag, de andere dagen ben ik al wel be...

Hallo ik ben Isis ik ben 16 jaar. ik zou graag mensen willen helpen met bijvoorbeeld boodschappen doen schoonmaken. mijn ervaring heb ik opgedaan op school daar moeten we af en toe dweilen de keuken schoonmaken. Ik heb mijn ervaring ook opgedaan thuis ik maak af en toe de wc, bad, douche schoon. Ik stofzuig en dweil wel eens .

Duiven, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: