Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Ede

Ede, les principales villes

Femme de ménage Bennekom
Femme de ménage Lunteren
Sanne, schoonmaken - 6717 Ede

Ik vind het leuk om andere te helpen. Ik werk nauwkeurig en vraaggericht. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
Gijstbertha Theodora, werkster in Ede

Ik ben een ervaren huishuidelijk medewerker. Ik weet van aanpakken, en werk netjes. Ik ben een sociale, spontane jonge vrouw. Graag kom ik u helpen!
Jessica, strijken - 6711 Ede

Ik vind koken leuk om te doen. Dit doe ik thuis. Verder doe ik de was en maak ik vaak schoon. Ik help dan ook graag anderen hiermee. Boodschappen kan ik ook doen.
Eva, schoonmaken in Ede 6718

Ik ben veel beschikbaar omdat ik mijn propedeuse theologie heb gehaald. Ik ben erg flexibel en heb plezier in het schoonmaken. Ik draai op dit moment een aantal huishoudens. Ik ben precies en werk gedetailleerd. Doorwerken is geen probleem, een praatje vind ik altijd gezellig.
Deborah, werkster in Ede

Hallo daar, Ik ben Deborah , 25 jaar en wonend in Ede. Ik ben op zoek naar werk naast mijn baan. Ik ben een vriendelijke sociale meid die hart heeft voor de medemensen en daarom ook al te graag voor andere klaar sta. Ik zit al een tijdje in de schoonmaak en doe dat nu nog in de hele vroege ochtend uren. Hiernaast werk ik ook nog in een winkel. Kan ik u helpen of wilt u meer info over mij laat dan een berichtje áchter! Een fijne dag! Groetjes Deborah
Eline, werkster in Ede 6718

Ik ben Eline en ik ben 17 jaar oud ik studeer momenteel aan het CHE te Ede. Ik vind het ontzettend leuk om huishoudelijk werk te doen en heb daar heel veel plezier in! Ik wil graag mensen helpen met alles wat ik kan. Ik heb veel ervaring met schoonmaken en andere huishoudelijke taken. Ook kan ik goed koken. Ik ben beschikbaar in de weekenden maar ook alle avonden en soms ook zelfs overdag. Ook ben ik er voor uw kinderen en huisdieren. Ik heb al 5 jaar ervaring met kinderen en baby's en ook ...

Ik zal me even voorstellen, ik ben Anne , 22 jaar oud en woon in Ede. Ik volg momenteel ook een studie In Ede. Ik verwacht hiermee in november klaar te zijn. Maar ik ben momenteel al flexibel inzetbaar. Ik heb vorig jaar als huishoudelijk medewerker gewerkt bij Opella en dit is mij erg goed bevallen. Ik werk nu 1 dag per week bij een groepsaccomodatie en verricht daar ook schoonmaak werkzaamheden. Ik heb veel plezier in mijn werk!
Ingeborg, werkster in Ede

In overleg ben ik beschikbaar voor huishoudelijke klusjes zoals wassen, drogen, stofzuigen, schoonmaken etc. Doordat ik ook nanny ben ben ik bekend met huishoudelijke klusjes. Vanaf 12, 50 per uur, in overleg. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Ingeborg
Siemona, schoonmaken in Ede 6713

Zelf woon ik samen dus heb ervaring in het schoonmaken. Als u mij kunt gebruiken hoor ik graag van u! Groetjes Siemona

Ik bied aan Strijken wassen schoon maken en andere dingen in overleg