Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Emmen

Emmen, les principales villes

Femme de ménage Klazienaveen
Femme de ménage Emmer-Compascuum
Melissa, schoonmaken in Emmen

hallo ik ben een hele vrolijke dame die al heel jong op eigen benen heeft moeten leren staan dus kan u goed helpen met alles ik kan koken , strijken , wassen , boodschappen doen dus de valt altijd te overleggen ik zal je dan ook super goed helpen met alles stel gerust de vragen als je ze hebt
Marleen, werkster in Emmen

Hallo Ik ben Marleen en ik ben 19 jaar. Ik heb ervaring in het huishouden en wil dat graag delen door mensen te ondersteunen en helpen. Ik ben erg precies en netjes. En houd van een schoon en opgeruimd huis. De was is ook geen probleem voor mij. Ik was, droog en strijk alle kleren. Vouw het netjes op en leg ze op de bestemde plek als u daar belang bij heeft. Het huishouden zelf betreft voor mij een dagelijkse voldoening. Heerlijk om in een schoon en opgeruimd huis te leven. Boodschap...
Melanie, werkster - 7828 Emmen

Ik ben een zelfstandige jonge dame van 26 jaar die bereid is om anderen te helpen waarmee ze hulp.nodig hebben in en om het huis. Ik kan nauwkeurig en hygiënisch werken en vind het fijn om iets voor anderen te doen. Ik heb ervaring in het schoonmaken van woningen, fabrieken en vakantiehuisjes. Maar ook andere bezigheden die in en om het huis moeten gebeuren doe ik nauwkeurig en op gepaste manier. Bent u opzoek na een hulp dan bent u bij mij aan het juiste adres
Letitchia, strijken in Emmen

Hallo, Ik ben Letitchia de Raad. Ben 18 jaar en pas graag op kindere/dieren etc. voor meedere vragen graag even berichten. alles is welkom! veel liefs.
Manon, schoonmaken in Emmen 7828

Bent U opzoek naar iemand die voor U schoonmaakt dan bent U bij mij aan het goede adres voor meer informatie wil ik het altijd persoonlijk aan u toelichten ik heb ervaring in schoonmaken zowel in huis als bij een schoonmaakbedrijf.
Silke, schoonmaken - 7823 Emmen

Mijn naam is Silke , ik ben bijna 18 jaar en opzoek naar een bijbaantje voor in de avonden, weekenden en vakanties. Ik vind het erg leuk om schoon te maken en op te ruimen, te koken etc . Omdat dit me een schoon, rustig gevoel geeft . Daarom spreekt het mij erg aan om dit bij mensen thuis uit te voeren . Ik ben zeker niet bang om mijn handen vuil te maken en ben overal toe bereid , en een vlotte harde werker .
Melanie, schoonmaken in Emmen

ik doe dit zelf ook allemaal
Patricia, werkster - 7815 Emmen

Hallo. Ik ben nog jonge vrouw van 26 jaar jong. Ik woon samen met mijn man in emmen. Ik mag graag wat voor andere mensen doen heb zelf bijna 3 jaar inde thuiszorg gezeten. En ik vind het erg leuk om andere mensen te helpen met dingen wat ze zelf niet meer kunnen. Ik zal voor u je huis kunnen schoonmaken. En boodschap voor u kunnen doen. En ook gezellig praatje met u kunnen maken. Ik hoop dat ik wat voor u kan betekenen. Vriendelijke groet, Patricia koop.
Nedja, werkster - 7824 Emmen

Ik ben Nedja, 37 jaar en werkzaam als tandartsassistente. Naast mijn werk zoek ik een leuke bijverdienste. Ik bied aan voor huishoudelijk hulp, boodschappen doen. Ik ben zeer netjes en hou ervan dat als goed schoon is.
Tessa, schoonmaken in Emmen

Ik woon zelf nog bij mijn ouders maar zij zijn beide alle dagen aan het werk dus ik neem zelf dan de huishoudelijke taken op mij. Ik vind het daarom ook geen probleem om de huishoudelijke taken bij u thuis op mij te nemen
Holly-ann, strijken - 7824 Emmen

Ik ben een hardwerkende, loyale en zorgzame vrouw. Schoonmaken is mijn grote passie. Ik heb ook al enige ervaring opgedaan. Ik vind het hartstikke leuk om mensen te helpen!

Ben een moeder van 2 zoons van 19 jaar heb een beginnende beauty salon in Emmen. Zoek extra bij verdienste wegens scheiding.heb vrijwillergers werk gedaan bij 2 bejaarde huizen in bargeres, en heb mijn oma verzorgd. Heb ruim 6 jaar in thuis hulp gewerkt bij ouderen en gezinnen met kinderen heb ook 4 jaar opgepast bij gezinnen in huis met licht huis houdelijk werk erbij.

Hallo, mijn naam is Nadeche en ben 19 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar marketing en communicatie van het Drenthe College. Ik ben erg sociaal en ben een harde werker. Ook de mindere klusjes zijn geen probleem. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.