Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Joure

Skarsterlân, les principales villes

Femme de ménage Sint Nicolaasga
Femme de ménage Oudehaske
Mariska, schoonmaken - 8501 Joure

Ik heb ervaring in huishoudelijk werk. Deze ervaring heb ik opgedaan bij De Friese Wouden waar ik bij hulpbehoevenden schoon maakte. Het lijkt mij erg leuk om ook bij u de alledaagse klusjes in huis te doen!
Akkie, strijken in Joure 8501

Wie zijn strijkwerk kwijt wil, breng maar bij mij! Tussen de bedrijven door doe ik uw strijkwerk, graag wel zelf brengen en halen.
Mandy, schoonmaken - 8501 Joure

Ik heb op een groep gewoond en daar werd je geleerd elke dag schoon te maken en elke dag te koken. Ik vond dit heel erg leuk en doe dit thuis ook. Daar is mijn moeder altijd heel erg blij mee. Ik zou dit ook bij andere mensen willen doen omdat ik er plezier in heb.
Claudia, schoonmaken in Joure

ik ben claudia ik ben 21 jaar. ik heb wel wat ervaring in de huishouden omdat ik thuis ook het huishouden doe.. de diensten die ik aanbied is helpen met boodschappen doen, stofzuigen, afstoffen, de was aanzetten was ophangen en de was opvouwen, ramenlappen, plantjes watergeven als het in huis staat, dieren eten drinken geven en/of uitlaten als het nodig is en het in huis is, bed verschonen en opmaken.. dat zijn is een deel waar ik graag mee wil helpen als er met bepaalde dingen nog hulp nod...
Britt, strijken in Joure 8503

Hallo, Mijn naam is Britt, en ik ben 17 jaar. In november wordt ik 18. Ik help mn ouders veel in huis, en doe dit met alle plezier. Stofzuigen, dwijlen, koken, de was doen, voor mij allemaal geen probleem. Buiten dit om heb ik niet meer ervaring, maar wie weet kan daar dus verandering in gaan komen. Qua koken heb ik wel meer ervaring. Heb zelf een opleiding hiervoor gedaan, dus op dat gebied weet ik wel iets meer. Voor meer vragen kunt u mij altijd even een berichtje sturen! l...