La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

ik ben sabrina en ben 27jaar. moeder van een zoontje van 3 jaar. ik heb heel veel ervaring in de schoonmaak en huishoudelijke hulp. en ik vind schoonmaken ook erg leuk om te doen. mijn belangrijkste kwaliteiten zijn dan ook flexibel en doorzettingsvermogen en sociaal zijn. ik werk al meer dan 10jaar in de schoonmaak' bij verschillende schoonmaak bedrijven. en ik heb het altijd met alle plezier gedaan. met vriendelijke groet sabrina

Hallo ik ben Jill en ik ben 20 jaar. Ik ben momenteel fulltime huishoudhulp/ nanny. Doordat ik maar 1 gezin heb kom ik vaak tegen midden/ einde van de week op momenten dat ik niks te doen heb. Zo zoek ik dus een 2e of meerdere gezinnen die ik in 1 week kan helpen en mezelf zo ook steeds kan bezig houden met een variatie aan opdrachten/ werk. Veel liefs Jill🧸

Mijn naam is nina, 24 jaar en ben erg behulpzaam. Ik ben van alle markten thuis, zeer proper en schoon en ga erg precies te werk. Sociaal aangelegd en leergierig. In combinatie met oppaswerk heb ik ook huishoud werk gedaan en daarnaast veel schoonmaak werk als vaste baan, ook ben ik van mijzelf al een echte schoonmaakster en opruimer en heb ook goed inzicht hoe dingen beter kunnen. Ook papierwerk of bellen voor dingen te regelen afspraken te maken of u naar een afspraak brengen en hal...

Wellicht een keer een eenmalige (grote) schoonmaak of opfrisbeurt? Of regelmatig een extra handje nodig? Geen probleem! Wilt u meer informatie, neem gerust contact op!

hallo, ik ben Kimberly en ik wil jullie graag bij kunnen staan in het huis houden in het verleden heb ik veel bij mijn oma geholpen met huishoudingen zoals de afwas schoonmaken de was ophangen boodschappen doen voor mijn oma en ook heb ik mijn oma in de tuin geholpen. kortom heb ik veel gedaan in het huishouden bij me oma

ik ben jessica en ben 25 jaar oud, de diensten die ik u wil aanbieden heb ik ervaring mee door dat ik gewerkt heb bij de oudere als medewerker wonen, ook daar moest ik zorgen dat de kamers en de kleding er netjes en verzorgt en er weer goed uitzagen.

hallo, ik ben thalia , ik woon op sluiskil en ben op zoek naar een baantje. ik heb ervaring in de schoonmaak en ik heb ruim half jaar huisjes schoongemaakt in een vakantiepark en ik doe thuis ook het huishouden.

Heeft u hulp nodig? hulp in de huishouding, hulp bij het verzorgen van uw dieren, hulp in de tuin of simpele klusjes in en om uw huis? ik help u graag!

Ik ben Sandra, 23 jaar. Heb bij me thuis altijd met plezier geholpen in het huishouden, zowel met de kleine als de grote taken. Nu ik alleen woon, doe ik dit ook voor mezelf.

Ik wil graag mensen helpen waar nodig. Ik heb 3 jaar koken gehad en kan ook wel redelijk wat gerechtjes klaarmaken. Ik kuis graag bij andere mensen.

Beste mijn naam is kristy ik woon in Sint-Niklaas, en ben een jong volwassen vrouw van 23jaar. Ik werk vast al bijna 2jaar als huishoudhulp het is een fantastische job waarbij je de mensen proficioneel helpt met het huishouden, boodschappen doen voor de familie in kwestie, soms koken als de klant dat wenst. De was doen en de strijk. Ik vindt het een geweldige job je leert er veel met bij en vooral ik doe het super graag. Ik werk elke dag tot 17:00 savonds van maandag tot donderdag. En vr...

Ik ben een 46-jarige Spaanse vrouw. Ik werkt als kok, bereidt voedsel thuis, catering, traiteaur ...... Ik plan wekelijkse menu's en dagelijkse gerechten en ik breng ze naar je huis. Ik werk ook als hobbychef bij FLAVR. U kunt meer informatie vragen over menu's en prijzen, voor gezinnen. Speciaal voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maar houdt van gezond en zelfgemaakt koken.

Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ben pas verhuist van september.ik ben op zoek naar een job 20 u/ week. ik ben zeer gemotiveerd en wil er 100 procent voor gaan. Ik ben zeer sociaal , verdraagzaam en zeer sociaal. Kan heel goed luisteren en zie werk liggen.

Beste, Ik ben Katiyana 20 jaar ! En zou u graag komen helpen met u huishouden, onderanderen kuisen, strijken, boodschappen doen, .. Alles wat u wenst Ben ook bereid om dingens aan te leren ! Mvg.

Ik help graag. Zelf moet ik thuis steeds helpen met het huishouden omdat mijn ouders veel werk hebben. Ik kan zowat alles, strijken, stofzuigen, dweilen, ramen kuisen, .. Je moet maar zeggen.

Ik ben Laura, en ik help graag mensen met klusjes in het huishouden! Als u iemand nodig hebt, ben ik zeker bereid om te komen werken bij u.

Ik ben Linh, 16 jaar en zou graag willen helpen met enkele huishoudelijke taken als kleine bijverdienste. Ik ben bereid om te koken, poetsen, strijken, boodschappen doen en het huis bewaken. Ik doe thuis vaak klusjes en vind het leuk om andere mensen te kunnen helpen.

Hi! My name is Vanessa and I will be happy to help you with the housework. I worked for 6 months at "Cocoon Hotel du Commerce" in the province of Luxembourg so I have experience in detail cleaning. I offer my services 1 or 2 times per week for 4 or 5 hours. If you need help do not hesitate to contact me, it will be a pleasure!

Ben reeds afgestudeerd als zorgkundige en in het bezit van een rijbewijs B Ben flexibel, zorgzaam en met een sociaal ingesteldheid Ik help je graag met het onderhoud van je tuin, oprit, woning, huishouden, .. Ik kan op kinderen, dieren en je huis passen indien gewenst. Ik steek graag mijn mouwen uit de handen Hopelijk tot binnenkort Alvast bedankt

Ik ben ischa ben 15 jaar bijna 16 , Ben het gewoon van thuis te doen dus ik kan het wel ik doe thuis men eigen was en strijk enl Dus ik wil een kleine bijverdienste voor mens school

Mi nombre es Mariana Barragán, soy de Colombia, tengo 34 años, me ofrezco para realizar labores del hogar, soy ama de casa hace más de 20 años, soy organizada y me gusta mucho la limpieza. Llevo 9 meses en Bélgica y vivo en Sijsele. Gracias.

Terneuzen, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: