La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Mijn naam is Katleen en ik ben achttien jaar oud. Ik woon in Vriezenveen en ik zit in het examenjaar van de havo op Het Noordik te Almelo. Zodra ik geslaagd ben, ga ik de opleiding HBO-Verpleegkunde volgen op het Saxion te Enschede. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik erg hulpvaardig ben en graag hulpbehoevende mensen wil helpen. Door middel van deze eigenschap van mij, lijkt het mij passend en ideaal om een bijbaantje te hebben in deze branche. Graag zou ik mijn motivatie willen t...

ik ben een spontane jonge meid van 22 jaar oud. ik zou het erg leuk vinden om andere mensen te helpen in en om het huis. qua werken ben ik pietje precies ik wil alles graag opgeruimd en schoon hebben.

Goede dag, Ik ben Cate en ben 27 jaar. Ik heb ervaring in huishoudelijke hulp, ik werk sinds januari 2015 bij TSN-Almelo dit is een thuiszorgbedrijf. Ik kan veel diensten aanbieden zoals, de leefbare ruimtes onderhouden, strijken, boodschappen doen etc. Mijn kwaliteiten zijn, dat ik goed door werk en af en toe gezellig een praatje tussendoor kan natuurlijk maar ik werk wel graag door. Ik vind het belangrijk dat er van te voren duidelijkheid is over wat mijn taken zijn en wanneer ik d...

Ik ben Jose . Ik ben geboren op 2 september 2001. Ik zit in de examenklas MAVO. Mijn sport is volleybal. Ik ben een harde werker en erg netjes. Mijn ervaring is dat ik thuis, en bij mijn opa en oma schoonmaak en help met het huishouden en boodschappen. Ik vind het leuk om mensen te helpen. En ik ben veel beschikbaar. met vriendelijke groet, Jose .

Ik ben een zeer goede Hulp in het huishouden , ik dan dan ook bijna alles! Mijn huis is pas schoon als ik een moe en voldaan huis heb. Vooral met kinderen is het belangrijk dat het goed schoon is! Ik zie daarom vooral het werk liggen en niks is mij te gek. Mvg laura

hallo ik ben gehuwd en heb 2 kinderen woon in almelo ik heb ervaring als schoonmaakster ik ben betrouwbaar en netjes ik ben in het bezit van een auto ik ben afkomstig van armeense christelijk mijn nederlandse taal is prima ik ben bereid te koken strijken schoonmaken

Hoi! Heeft u hulp bij uw huis nodig? Dan kan ik darmee helpen! Ik ben een student uit Duitsland en woon nu sinds augustus 2018 in Nederland. Hier doe ik een jaar vrijwilligerswerk voor mijn diploma. Ik ben vier dagen per week beschrijkbaar en wou in deze graag beij uw huishoud helpen. Ik heb geen profesionelle ervaring maar ik heb sinds mijn kindertijd met klusjes geholpen. Ik ben opgegroeid als een heel net persoon.

Ik ben Jodie , 20 jaar, derdejaars Toegepaste Psychologie student en opzoek naar een bijbaantje. Ik zou graag helpen door bijvoorbeeld bij u te komen schoonmaken. Het is voor mij geen probleem om te helpen bij andere bezigheden. Ik heb in dit gebied geen ervaring, maar ik sta open om veel te leren!

Ik maak al 2 jaar bij collega's van mij thuis schoon. Dus ik heb al wel wat ervaring. Ik probeer deze zomer wat geld bij elkaar te krijgen voor mijn wereldreis die ik hopelijk in oktober kan starten!

werken als schoonmaker spreekt mij aan. Hier heb ik de afgelopen jaren ervaringen mee. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding Pedagogisch medewerker. Naast school zoek ik een bijbaan.

Ik ben Kamila, 32 jaar oud. Ik heb erwaring met schoonmaken bij familie in Tubbergen, Borne, ik heb ook via uitzendbureau gewerkt. Ik ben Pools. Ik doe mijn werk goed en snel.

Heyy ik ben Fiona, 16 jaar en woon in Vriezenveen. Ik wil graag wat bijverdienen naast school. Ik woon in een gezinshuis waar huistaakjes dagelijks word gedaan dus ik heb ervaring. :) Ik ben een rustige type die graag werk doet.

Ik maak ook al jaren schoon bij mensen thuis. Sommige bewoners zijn thuis waar ik schoonmaak , maar ik heb ook een sleutel pand. hierdoor ben ik zeer ervaren en betrouwbaar.

Ik ben Jenieke . Ben 26 jaar oud en woon in hardenberg. Ik kan helpen in de schoonmaak maar kan ook andere dingen er om heen zo als huishoudelijke hulp. Dat ik alles netjes en schoon achter laat. Ik heb veder geen ervaring maar woon op mezelf en weet wel hoe ik het huis moet schoon houden.

Ervaring: Hulp in de huishouding bij verschillende adressen, o.a. familie. Schoonmaakwerkzaamheden in de horeca Vakantiewerk in de thuiszorg

Veel werkervaring als interieurverzorgster! Zowel particulier als bij verschillende hotels zoals van der valk Hengelo en Preston Palace

Hallo, Ik ben Alide , huisvrouw, we hebben zelf 5 kinderen. Iedere woensdagmorgen houd ik het huis van mijn ouders bij. Kan wel doorwerken als ik eenmaal bezig ben. Kan bij verschillende werkzaamheden ik het huishouden helpen.

Na 1.5 jaar op mijzelf gewoond te hebben ben ik een echte huisvrouw geworden. Daarnaast vind ik het ook helemaal geen vervelende bezigheid. Voor vragen of interesse kunt u contact met mij opnemen.

Hoi, ik ben Yeliz. Ik woon in Almelo en ik zoek naast school een bijbaan. Graag wil ik u te hulp zijn bij het schoonmaken en netjes houden van uw huis. Zelf maak ik de huis schoon en heb ervaring van zowat alles in het huis. Ik ben flexibel, actief en kan snel aan het werk. Ik hoop dat ik uw van hulp kan zijn.

Ik woon al 6 jaar op mijzelf, dus schoonmaken weet ik alles van! Ik vind het niet erg om te doen, soms vind ik het heerlijk om een muziekje op te zetten en te poetsen. Ik help graag andere mensen, dus dat is dan twee vliegen in 1 klap ;-)

Goededag. Ik ben een getrouwde vrouw van 53 jaar. Heb 3 volwassen kinderen.En een kleindochter van bijna 6 jaar. Heb ervaring in de schoonmaak en kinderoppas. Gr Audry

Ik ben een lieve zorgzame moeder en oma. Ik heb veel ervaring met het schoonmakenen bij verschillende bedrijven / sholen en werk ook nog in deze branche. Ik ben een harde werker met een gezellige babbel. Echter ben ik wel allergisch voor katten.

Tubbergen, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: