Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Leiden

Leiden, les principales villes

Stephanie, strijken in Voorhout 2215

Ik ben Stephanie, Ik heb in het verleden huishoudelijke hulp gedaan. In de vorm van schoonmaak, strijken/ wassen, boodschappen en sociale aanwezigheid. Ik werk momenteel fulltime in het toerisme, maar zou graag daarnaast mijn ervaring en hulp willen bieden aan die het nodig heeft.
Nathalie, schoonmaken - 2160 Lisse

Ik ben zelf een huisvrouw, en ik wil alles doen en eventueel lenen maar moet bekennen dat ik niet kan strijken, technisch niet heel handig & de tuin..? Verder zou ik met alle liefde alle klusjes uit handen nemen!
Yasmin, werkster in Leiden 2331

Hoi Hoi, Mijn naam is Yasmin en ik ben 18 jaar oud Ik heb net de havo afgerond en heb dit jaar tot september 2016 een tussenjaar. Ik zoek werk in en om het huis om een beetje bij te verdienen. Ik maak bij ons thuis het huis ook al een tijd schoon en vind het erg leuk om te doen. Ik kan met dieren en kinderen overweg. Ik heb van mijn oma leren schoonmaken, dus ik doe het op de ouderwetse manier, maar wel een efficiënte en schone manier. Ik kan langs komen op een huisbezoek om te kijken of h...
Kaya, schoonmaken - 2311 Leiden

Mijn naam is Kaya, ik ben 18 jaar oud. Dit jaar behaal ik mijn vwo-diploma, volgend jaar start ik met de studie commerciële economie aan de Hogeschool Leiden. Ik kan helpen met huishoudelijke klusjes als strijken, schoonmaken, boodschappen doen en dergelijke. Eerder was ik altijd verantwoordelijk voor schoonmaaktaken op mijn werk, en thuis. Dit deed ik met zorgvuldigheid. Ik hoor graag van u!
Quinty, schoonmaken in Lisse 2160

Mijn naam is Quinty en ik ben 17 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening op het ROC in Leiden. Zelf woon ik in Lisse. Ik ben bereid om thuis te helpen met schoonmaken, koken, boodschappen doen, strijken en wassen. Ik vind het ook heel leuk om dit te doen omdat ik dan met mensen in aanraking kom en ik help graag mensen.
Janine, werkster - 2396 Koudekerk aan den rijn

Hallo Ik ben Janine (28), moeder van kindje van 8. Ik werk nu savonds in de schoonmaak, maar overdag heb ik nog tijd over om iemand te helpen met schoonmaken, boodschapje halen enz.
Rosita, schoonmaken in Lisse

Ik ben een zorgaam 15 jarig meisje en ik zit nu in 4HAVO. Thuis ben ik erg actief in het huishouden en door gezondheidsklachten van mijn moeder, ishet huishouden ook tijdelijk helemaal naar mij gericht waardoor ik veel ervaring heb. Ik ben in praktisch alles in staat en er is maar weinig wat ik nog nooit heb gedaan. Ik hou van een ontspannen, gezellige en vertrouwde sfeer en omgeving en ik hou er van om mensen te helpen.

dit doe ik liever mondeling