Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Leusden

Leusden, les principales villes

Femme de ménage Achterveld
Femme de ménage Stoutenburg
Janneke, werkster in Leersum 3956

hallo, Ik ben janneke een vrouw van 31 die het heerlijk vind om het huishouden te doen. Wanneer ik niet aan het werk ben in de zorg ben ik veel aan het poetsen, strijken enz gewoon omdat ik dit fijn vind. Ik heb een aantal adresjes waar ik via de thuiszorg ook al help in het huishouden maar heb nog genoeg tijd over om nog meer mensen te helpen. ik denk dat we elkaar moeten leren kennen en kijken of we een klik hebben. hopelijk tot snel.
Henny, schoonmaken - 3927 Renswoude

Ik ben een flexibele sportieve zorgzame vrouw kom zelf uit een groot gezin heb zelf ook drie dochters en net oma geworden geweldig Ik werk met veel plezier liefde veel ervaring in alles . ook net dieren veel ervaring ben betrouwbaar en eerlijk gr henny
Samira, schoonmaken - 3832 Leusden

Ik ben Samira en 13 jaar, ik vind opassen heel leuk, maar ook helpen boodschappen doen etc

Ik ben Stacy en ik ben 15 jaar. Ik zit nog op school en ik heb een aantal bijbaantjes gehad. Ik heb nu nog steeds een bijbaantje maar ik ben op zoek naar iets anders. Het schoonmaken en helpen bij iemand in huis lijkt me erg leuk om te doen. Ik help thuis en mijn familie leden al veel in huis. Ik ben sociaal, flexibel, netjes, betrouwbaar en een harde werker. Ik hoop hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Als er interesse of vragen zijn laat gerust wat van u horen!