La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo mijn naam is Kelly en ik ben 22 jaar oud. Graag zou ik u willen helpen met het verlichte van een aantal onderdelen waar u net niet aan toe komt. Ik ben zelf heel zelfstandig opgevoed en help graag anderen mensen. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag. Lief Kelly.

Hi I'm Ana and i am searching for work in housekeeper Babysitten. I am portuguese but i speak english anf french. I like working in houses, cleaning, cooking, i like animals, i have a labrador that i love and a guine pig. I like to see the amont of work i did all day, makind a house shine. So, i am a house person. I like music, learning new things, meeting new people and travelling. I like puzzles, games, riding bike, music and movies. I worked as a house keeper and in other jobs ...

Hallo, Mijn naam is Aenea , 24 jaar oud en woon te Geleen. Als medewerker huishouding heb ik al enige jaren ervaring. ik heb gewerkt vanuit een organisatie en ook via pgb's. Een 9 tot 5 mentaliteit zit er bij mij niet in, wanneer iets af moet; dan maak ik het af. De soorten diensten waarvoor ik mij interesseer zijn, koken, strijken, schoonmaak medewerker, hulp bij boodschappen doen en gewone schoonmaak. Ik ben flexibel inzetbaar van Maandag tot Vrijdag, in overleg het weekend. B...

Geachte heer/mevrouw ik ben jonge vrouw van 19 jaar opzoek naar bijbaan ik heb voor deze positie gekozen omdat ik het kan en altijd doe in mijn dagelijkse leven koken , strijken , hulp met boodschappen en huishouden. Ik hoop dat ik beetje beeld over me zelf heb te gegeven . Met vriendelijke groeten. Fatima

Hallo! Mijn naam is Cathy en ik ben 18 jaar oud. Iedereen heeft wel eens hulp nodig in het huishouden en daar kan ik U mee helpen! Ik heb bij het CSU gewerkt dus heb ook ervaring in poetsen. Groetjes Cathy

Ik ben zelf huisvrouw en naar mijn mening doe ik dat best goed. Dus waarom zou ik niet andere mensen ook helpen?! Mijn naam is Kelly, ben 21 jaar en ben sociaal en spontaan van nature. Ben altijd op tijd en werk zeer keurig. Ik stel mijzelf nu beschikbaar als huisvrouw, kinderoppas, dierenoppas. Heb ook een tijdje voor orbis tijdens mijn studie gepoets als vakantie baantje helaas was dat alleen maar voor in de vakantie. Voor kinderoppas en dierenoppas heb ik apparte advertenties geplaat...

Goede dag. Ik ben Joanna ! En ik zou graag mensen willen helpen die het tedruk hebben (of mensen die het helaas zelf niet meer kunnen) hun eigen huishoudelijke taken. Ik ben leergierig en leer graag dingen nieuw! Ik vind een schone omgeving heel belangerijk! Kan ik iets voor u betekenen? Met vriendelijke groet

Hallo, Ik ben Aukje 30 jaar, ik werk in de horeca maar ik wil daarbuiten graag andere mensen helpen met mijn diensten waarbij ik een zakcentje verdien om mijn hobby te kunnen uitoefenen. Ik heb een paard en een hond waarvan ik heel erg geniet. Ik heb al heel wat jaren ervaring in deze sector en doe het met veel plezier. Mvg Aukje

Ik ben Danique , Ik ben bijna 18 jaar oud. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en voor hun een moeilijke taak weg te nemen wat erna ook gewaardeerd word. Ik word er zelf blij van andere mensen blij te maken en dat maakt dit werk leuk.

Ik ben Wendy 23 jaar . Ik help u graag met huishoudelijke taken. Ik heb ervaring als huishoudelijke dienst binnen een organisatie. Ik ben u graag van dienst.

ik ben Mic en ben 22 jaar ik ben op zoek naar een bijbaantje voor in de avond uren en soms in het weekend.

Werken in huis hoort er natuurlijk bij en ik wil graag helpen, ik vind het niet erg om huishoudelijke klusjes te doen. Ik ben vrolijk en werk graag voor u.

Hoi, ik ben 31 jaar en moeder van twee kinderen, een dochter van 4 jaar en een zoon van 1, 5 jaar. Op zaterdag en woensdag ben ik werkzaam als opticien en de resterende dagen ben ik thuis voor onze kinderen en het huishouden, nu de kinderen zelfstandiger aan het worden zijn krijg ik meer tijd om andere uit te helpen.

Ik bied graag mijn hulp aan op de dinsdagen, ik kan van huishoudelijk tot aan het koken of boodschappen voor u doen of misschien zelfs samen doen.

Hallo mijn naam is Ahlam, Ik ben goed in huishoudelijke taken zoals schoonmaken, strijken enzo. Ik heb ervaringen van thuis en van mijn opleidingen waar is alles geleerd hebt over schoonmaken op de juiste manier.

Hey ik ben Tamara, ik doe graag klusjes voor anderen. Ik wil graag helpen met de was doen, boodschappen halen, en tuinieren.

Ik ben handig op diverse gebieden om in en buitenshuis u te helpen waar nodig. Heb ervaring in eigen grote tuin en huishouden alsook diverse klussen zoals sanitair, hout, riolering en elektra.

Ik ben Monique Heb ervaring met huishoudelijke hulp, samen boodschappen doen . Heb ook voor de mensen moeten strijken. Belangrijk vind ik als de mensen tevreden zijn. Heb 3jaar partime gewerkt als poetshulp in Belgie..

Ik heb ruim 4 jaar ervaring met werkzaamheden als huishoudelijke hulp. Dit werk deed en doe ik graag. Ik vind het fijn wanneer ik iemand kan helpen en zal dan ook altijd mijn best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast werk ik nauwkeurig, goed en snel.

Mijn naam is mieke, ik ben 35 jaar. Ik kan u helpen met huishoudelijke taken, ik heb ruim 10 jaar professionele ervaring zowel bij jonge gezinnen als oudere mensen. Zeer tevreden klanten. Ook als u hulp nodig heeft met de strijk en was kan u mij inschakelen. Mee gaan winkelen is ook geen probleem. Ik beschik over een eigen wagen en rijbewijs. U mag me altijd iets laten weten als u mijn hulp nodig heeft. Voor vragen en of inlichting mag u me steeds bereiken.

ik hou van een schoonhuis en van lekker eten. ik zit op een horeca school. ik ben heel goed met dieren en kinderen en vindt het niet zo erg om vies werk te doen. ik ben vaak beschikbaar dus dat is heel handig! na deze school ga ik naar het citaverde in roermond de opleiding paardenhouderij volgen, daar heb ik heel veel zin in. ik hoop een goede indruk te geven met dit kleine stukje info over mij haha. mail gerust als u vragen heeft met vriendelijke groet tatum

Goedendag Ik ben Dagmar , 20 jaar en ik doe de opleiding orthopedagogie in het UCLL te Diepenbeek. Graag biedt ik de volgende diensten aan: -koken -tuin onderhouden (gras afrijden, onkruid uithalen, ...) -schoonmaken van uw woonst -helpen als u verhuisd -boodschappen doen voor/met u -bewaking: bent u een periode weg, dan kan ik dagelijks langskomen om de planten te wateren, post binnen leggen, ... Echter heb ik dit nog nooit gedaan op andere plaatsen dan thuis, daarvan ook dat...

Mijn naam is Myrthe. Ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Echt samen met mijn vriend. Ik ben 4 jaar nanny geweest bij een gezin. Hier heb ik ook vaak huishoudelijke taken gedaan zoals koken, wassen, strijken, boodschappen doen en schoonmaken. Ook mijn eigen huishouden en dat bij mijn ouders doe ik. Ervaring genoeg dus!

Hola! Me llamo Ursula y tengo 23 años, podría ayudar en las tareas del hogar y en la limpieza sin ningún problema, mi experiencia es la de cualquier persona que en casa tiene que limpiar y hacer las cosas día a día.

Hallo! Ik ben een 23 jarige student verpleegkunde en ben opzoek naar mensen die hulp thuis kunnen gebruiken. Bent u dit? Dan mag u mij altijd iets laten weten!

Roerdalen, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: