Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Nijkerk

Nijkerk, les principales villes

Femme de ménage Nijkerkerveen
Femme de ménage Hoevelaken
Anna, strijken - 3862 Nijkerk

Ik ben Noa, 17 jaar, werk in de horeca, heb mijn VMBO TL diploma, hou van sporten en tussen de mensen zijn en ik studeer nu Marketing en Communicatie MBO niveau 4 op Landstede Harderwijk. Ik ben geduldig, luister graag en praat graag. Ik help vaak in huis en heb ervaring met schoonmaken en huishoudelijke taken: dit doe ik en deed ik op mijn werk, thuis, bij vrienden en bij mijn oma. Ik vind het fijn om te helpen en een extra handje te zijn in uw huishouden. Voor vragen kunt u altijd contac...
Annelien, strijken in Nijkerk 3863

Ik ben Annelien ik ben 15 jaar oud (bijna 16 jaar). Ik hou erg veel om mensen te helpen. Ik zit in examen jaar dus het kan zo zijn dat ik de ene week meer tijd heb dan de andere (i.v.b met leren of veel huiswerk). Ik kan goed koken, strijken, schoonmaken, boodschappen, etc. Ik hou er erg veel van om spullen op orde te houden en dingen er mooi uit laten zien. Zelf heb ik wel ervaring met koken, strijken, boodschappen en schoonmaken, maar niet met andere dingen.
Diana, strijken in Nijkerk

jaren ervaring zoals boven beschreven, als er maar geen "muizen"of andere ongedierte is, kan ik overal mee omgaan, honden en of katten. voor de rest bijna alles wat bij het huishouden komt kijken.
Caitlin, schoonmaken - 3863 Nijkerk

Ik ben Caitlin. Ik ben 16 jaar. Ik wil graag mensen in de huishouding, dus met alle huishoudelijke klusjes. Ik werk erg nauwkeurig en ik vind het belangrijk dat alles goed schoon is en netjes wordt achtergelaten. Thuis doe ik ook vaak huishoudelijke klusjes, zoals de was, het vuilnis, stofzuigen, boodschappen doen, koken en de afwas.
Amber, strijken - 3863 Nijkerk

Ik woon thuis bij mijn moeder en hier doe ik grotendeels ook al veel in huis.

Hallo allemaal, Mijn naam is Dianne , ik ben 18 jaar jong en opzoek naar een bijbaantje.