Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Nijmegen

Nijmegen, les principales villes

Femme de ménage Lent
Britt, werkster in Nijmegen

Ik ben moeder van een zoontje en ben dus veel thuis. Daarom zou ik graag andere helpen in het huishouden. Boodschappen doen, koken, poetsen, de was doen etc.
Marjolijn, werkster - 6543 Nijmegen

Hallo, ik ben Marjolijn en ik ben 23 jaar. Ik heb ervaring als kamermeisje en woon 5 jaar op mijzelf, dus weet voldoende van huishouden. Graag help ik mensen hier een handje bij. Dit kan zijn met schoonmaken, boodschappen of koken. Hartstikke gezellig om dit samen te doen, maar ik doe het ook graag alleen. Mocht u interesse hebben, hoor ik het graag!
Kübra, werkster in Nijmegen 6512

Ik ben momenteel studente aan het ROC in Nijmegen. 19 jaar en woonachtig in Nijmegen. Verder ben ik een zorgzaam persoon en help graag andere mensen. Ook ben ik betrouwbaar en sociaal. Ik hou ervan om mensen om me heen te hebben. Ik vind het belangrijk als er netjes gewerkt word, vandaar dat ik hou van een goede orde. Door mijn precisie zet ik door totdat ik mijn doel heb behaald. Ik hoop u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen neem gerust contact op.
Lieke, werkster in Nijmegen 6533

hallo ik ben lieke, als u opzoek ben naar schoonmaakhulp help ik graag! groetjes lieke
Sanae, werkster - 6533 Nijmegen

Mijn naam is Sanae. Ik ben 22 jaar. 1 tot 2 keer per week ga ik samen met mijn oma boodschappen doen om haar te ondersteunen, omdat zij moeilijk te been is. Verder help ik mijn moeder op donderdag haar vuilnis buiten te zetten, en haar huis (niet waar ik woon) te onderhouden, omdat zij ook rug-knie en heupklachten heeft en dus moeite heeft met bepaalde bewegingen. Verder vind ik het leuk om een praatje te maken met de mensen die ik leer kennen, en wil ik echt de tijd nemen om iets te betekene...
Angela, werkster - 6531 Nijmegen

hallo ik ben angela, ik vind het leuk om andere mensen te helpen.

Mijn naam is Debby, ik ben 19 jaar en ik woon in Nijmegen. Ik plaats hier een advertentie omdat ik het leuk vind om andere mensen te kunnen helpen. Momenteel doe ik een opleiding op het Roc, Sociaal pedagogisch medewerker. Ik heb ervaring met meerdere diensten. Ik heb anderhalf jaar in de schoonmaak gewerkt bij het CWZ ziekenhuis. Thuis help ik regelmatig mijn moeder met strijken, wassen, boodschappen doen etc. Vanwege mijn opleiding ben ik tegen de avond (ongeveer na 3/4 uur) beschikbaar.
Angelique, schoonmaken in Nijmegen

Ik heb certificaten voor schoonmaken
Djemilla, werkster in Nijmegen

Ik ben Djemilla . Ik werk al een paar jaar als huishoudelijke hulp. Ik doe oa: badkamer, keuken, woonkamer, toilet, slaapkamers. Stoffen, stofzuigen, nat af, dweilen, afwassen, ramen zemen. Ik ben zelf heel perfectionisties. Het kan maar niet schoon genoeg zijn. Bent u opzoek naar mijn laat het zsm weten. mvg, Djemilla

Werk momenteel in de thuiszorg, huishoudelijke hulp. Diploma zorg en welzijn als verzorgende en certificaat medicatie ik help graag mensen.