Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Oldenzaal

Oldenzaal, les principales villes

A.j, schoonmaken in Oldenzaal 7577

Hallo ik ben Annemiek ben 28 jaar oud en heb nog een paar uurtjes over meer op de maandagochtend en tijdelijk op de wo en do. Ook om de 14 dagen op de di en vrij.
Sandra, werkster in Oldenzaal

Zeer ervaren hulp in de huishouding. In overleg is er veel mogelijk.
Lisete, werkster in Oldenzaal 7572

Mijn naam is Lisette Smit en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Oldenzaal. Graag zou ik u helpen in de huishouding en zo een aantal taken overnemen. Dit kan bij u voor verlichting zorgen. Ik ben iemand die erg netjes en efficiënt werkt. Ik vind het prettig wanneer ik een ruimte fris, schoon en opgeruimd achter laat. Ook ben ik bereid om u te ondersteunen in het doen van de dagelijkse/wekelijkse boodschappen. Ik ben erg flexibel en ik houd van aanpakken. Groetjes Lisette
Amber, strijken - 7577 Oldenzaal

Ik ben enthousiast en betrouwbaar. Ik vind het prima of voor u te strijken of andere huishoudelijke werkzaamheden.
Cynthia, schoonmaken - 7574 Oldenzaal

Mijn naam is Cynthia en ik ben 25 jaar. Ik heb ervaring in de schoonmaak bij ouderen en mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn om het huishouden te doen. Dit werk is mij zeer goed bevallen, schoonmaken vind ik helemaal niet erg om te doen maar het contact met de mensen maakt dit werk vooral leuk. Ik ben een spontane meid die hard wil werken maar ook graag contact maakt met de mensen. Wilt u meer over mij weten, dan kunt u contact met mij opnemen!