La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Mandy, 20 jaar uit Delden. Vrolijk, spontaan, zorg en -behulpzaam. Veel ervaring in het schoonmaken van huizen en praktijken. Ik heb de opleiding grafisch vormgeven in Enschede gevolgd omdat ik erg creatief ben. Daarna toch de zorg geprobeerd maar erachter gekomen dat het groot en deels gericht is op ouderenzorg en kraamzorg er veel later pas bij kwam kijken. Ook al zou ik graag bijdragen aan het verbeteren van die gerichte zorg, een carriere zie ik er niet in; dus ik houd het bij vrij...

Hallo, Ik ben Elske . Ik ben 17 jaar en word in februari 18. Ik ben dit jaar geslaagd en ga na de zomer studeren. Ik bied mijn diensten aan. Ik kan koken, helpen in het huishouden. Ik wil mijn werk doen met plezier en met sociaal contact. Ik sta open voor veel dingen. Ik heb geen professionele ervaring, maar wel persoonlijke ervaring. Ik kan goed koken, bakken. Kan schoonmaken, strijken, helpen met boodschappen, maar ook voor andere klusjes sta ik open. Ik hoop dat u contact met mij opneemt....

Mijn naam is Melissa . Ik heb mijn VMBO-TL diploma daarnaast heb ik mijn opleiding Sociaal Cultureel Werk mbo niveau 4 afgerond. Ik heb ervaring in het huishouden. Heb 3, 5 jaar voor de TSN thuiszorg gewerkt. Het laatste half jaar was dit parttime. Helaas door bezuinigingen moest ik dit werk vroegtijdig verlaten. Ik kan wassen, strijken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, moppen, wc poetsen, badkamer, woonkamer. Ik weet hoe ik met apparaten om moet gaan. Ik ben een aanpakker, ...

Mijn naam is Katleen en ik ben achttien jaar oud. Ik woon in Vriezenveen en ik zit in het examenjaar van de havo op Het Noordik te Almelo. Zodra ik geslaagd ben, ga ik de opleiding HBO-Verpleegkunde volgen op het Saxion te Enschede. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik erg hulpvaardig ben en graag hulpbehoevende mensen wil helpen. Door middel van deze eigenschap van mij, lijkt het mij passend en ideaal om een bijbaantje te hebben in deze branche. Graag zou ik mijn motivatie willen t...

mijn naam is Antoinette ik ben een moeder van 2 dochters, ik heb n partner en n hond en ik woon in Raalte. ik beschik helaas niet over een rijbewijs maar ik kan wel fietsen... ik heb jaren in de zorg gewerkt als verzorgende maar ook in de huishouding, ik het dus erg leuk om met ouderen om te gaan en ze te helpen in hun dagelijkse bezigheden...ik houd graag van gesprek of lees wat voor of zelfs even naar buiten en gezellig wat boodschappen samen doen.

ik ben een spontane jonge meid van 22 jaar oud. ik zou het erg leuk vinden om andere mensen te helpen in en om het huis. qua werken ben ik pietje precies ik wil alles graag opgeruimd en schoon hebben.

Ik ben Mirte Ik ben 14 jaar. Zit op turnen , train 5 keer in de week (18 uur) Ik zit er inmiddels over te denken 1 training minder te doen. Ik hou ervan om andere mensen te helpen. Ik kan kleine dingen koken maar nog geen hele maaltijden ( wel als er het uitgelegd op een briefje staat) Verder kan ik gewoon dingen doen die U aan me vraagt. Als U iets wil vragen wat ik kan doen, moet U maar mailen. Ben bereid om nieuwe dingen te leren.

Ik heb altijd een bijbaantje in de schoonmaak gehad en hierbij ook schoonmaak certificaten behaald. Daarnaast woon ik al enige tijd op mezelf, waardoor ik zelf huisvrouw ben.

Goede dag, Ik ben Cate en ben 27 jaar. Ik heb ervaring in huishoudelijke hulp, ik werk sinds januari 2015 bij TSN-Almelo dit is een thuiszorgbedrijf. Ik kan veel diensten aanbieden zoals, de leefbare ruimtes onderhouden, strijken, boodschappen doen etc. Mijn kwaliteiten zijn, dat ik goed door werk en af en toe gezellig een praatje tussendoor kan natuurlijk maar ik werk wel graag door. Ik vind het belangrijk dat er van te voren duidelijkheid is over wat mijn taken zijn en wanneer ik d...

Ik ben een zeer goede Hulp in het huishouden , ik dan dan ook bijna alles! Mijn huis is pas schoon als ik een moe en voldaan huis heb. Vooral met kinderen is het belangrijk dat het goed schoon is! Ik zie daarom vooral het werk liggen en niks is mij te gek. Mvg laura

hallo ik ben gehuwd en heb 2 kinderen woon in almelo ik heb ervaring als schoonmaakster ik ben betrouwbaar en netjes ik ben in het bezit van een auto ik ben afkomstig van armeense christelijk mijn nederlandse taal is prima ik ben bereid te koken strijken schoonmaken

Ik ben een intelligente vrouw van 47 jaar die naast haar huidige baan extra inkomsten zoekt. Ik heb in het verleden regelmatig schoonmaakwerk gedaan. Zowel privé als via thuiszorg. Ik kan snel en accuraat werken.

Marjolein -> 14 jaar Zoekt werk voor zaterdagochtend (Schoonmaken) Mijn ervaring is vooral thuis schoonmaken etc. Bij interesse stuur mij een berichtje!

Hoi, ik ben Sophie en ben 14 jaar. Als je nog iemand zoekt die je graag zou willen helpen in het huishouden, dan zit je hier goed!

Hallo ik ben Sharon en ben 28 jaar en woonachtig in Neede met mijn vriend Luuk en zoontje van 2.5 jaar. Ik kan u helpen met de huishouding en kleine boodschappen doen. Ik heb ervaring met huishouden doordat ik er een opleiding voor gevolgd heb en ook thuis een huishouden heb wat ik netjes bijhoud. Ik ben nauwkeurig en flexibel inzetbaar. Ik zie het werk ook liggen.

Ik vind het heel erg fijn als ik andere mensen kan helpen met welke klusjes dan ook in en rond om het huis. Ik woon al enige tijd op mezelf en heb ook de nodige schoonmaakbaantjes gehad.

Ik ben loes en ben 18 jaar. Ik ben dol op helpen in het huishouden, van schoonmaken tot een lekker gerecht koken of de kast uitmesten en opnieuw sorteren, het geeft mij een voldaan en blij gevoel.

Ik maak al 2 jaar bij collega's van mij thuis schoon. Dus ik heb al wel wat ervaring. Ik probeer deze zomer wat geld bij elkaar te krijgen voor mijn wereldreis die ik hopelijk in oktober kan starten!

werken als schoonmaker spreekt mij aan. Hier heb ik de afgelopen jaren ervaringen mee. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding Pedagogisch medewerker. Naast school zoek ik een bijbaan.

Gemotiveerde 18e jarige meid die haar studie Maatschappelijke Dienstverlening heeft afgerond en in september a.s. wil gaan doorstuderen. Tot die tijd wil ik graag wat bij verdienen.

Ik ben Kamila, 32 jaar oud. Ik heb erwaring met schoonmaken bij familie in Tubbergen, Borne, ik heb ook via uitzendbureau gewerkt. Ik ben Pools. Ik doe mijn werk goed en snel.

ik ben Kelly . Ik bied deze diensten aan: koken, schoonmaken, hulp met boodschappen en andere diensten. Ik bied deze diensten aan omdat ik ze leuk vind om te doen, en met deze diensten kan ik andere mensen helpen.

Al tien jaar werkzaam geweest bij werkgevers als huishoudelijke hulp en ervaring uit eigen huishouding. Kan dus hulp bieden bij klusjes in de huishouding, zoals ramen lappen, strijken en andere taken in overleg. Behalve klusjes in de tuin ed.

Heyy ik ben Fiona, 16 jaar en woon in Vriezenveen. Ik wil graag wat bijverdienen naast school. Ik woon in een gezinshuis waar huistaakjes dagelijks word gedaan dus ik heb ervaring. :) Ik ben een rustige type die graag werk doet.

Ik maak ook al jaren schoon bij mensen thuis. Sommige bewoners zijn thuis waar ik schoonmaak , maar ik heb ook een sleutel pand. hierdoor ben ik zeer ervaren en betrouwbaar.

Rijssen-Holten, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: