Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Roosendaal

Roosendaal en Nispen, les principales villes

Femme de ménage Nispen
Femme de ménage Wouw
Marlissa, strijken in Roosendaal 4703

Hallo! Ik ben Marlissa en ik ben 18 jaar oud. Ik woon sinds juni samen met mijn vriend in Roosendaal. Ik bied mijzelf aan om te helpen met boodschappen doen, kleine huishoudelijke taken zoals stofzuigen en dweilen en hulp bij verhuizen of in de tuin. Dit omdat ik op zoek ben naar een manier om wat geld bij te verdienen. Ik heb een eigen paard met veel talent, maar helaas kost dit ook erg veel geld. Ik heb nog niet veel ervaring in de huishouding, daarom bied ik ook alleen licht huishoudelijke...
Aileen, tuinman - 4708 Roosendaal

Hallo, Mijn naam is Aileen, ik ben 15 jaar oud, woon in Roosendaal en zit in HAVO-3. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Thuis help ik met strijken, dweilen, stofzuigen en andere voorkomende huishoudelijke klusjes. Dit kan ik dus ook bij u thuis doen. Ook kan ik helpen met de boodschappen. Allemaal geen probleem, want wat is er nou fijner dan iemand te kunnen helpen.
Hazel, strijken in Roosendaal

Mijn naam is Hazel , 30 jaar en woonachtig in Roosendaal. Ik heb 7 jaar ervaring in de huishoudelijke dienst van een verpleeghuis en jaren ervaring in mijn eigen huishouden :) Oog voor detail, vlot, maar precies werken, prioriteiten stellen, handen uit de mouwen en een aanpakker!
Nina, werkster in Roosendaal 4701

Estimado Sr.Sra., Soy Nina Stelmakh tengo 51 año. Soy de Ucrania nacionalidad española. Vivo 20 años en España. Y trabajado de limpieza en casas privadas y en el sector turístico 20 años. Puedo cuidar la casa y jardín como su segunda residencia. Tengo una gran pasión por las flores, las plantas, la decoración, el diseño. Mi último trabajo en 2021 en Holanda Plantación y limpieza de plantas jóvenes, empaquetado.. Tengo una amplia experiencia ya que practico la profesión de jardine...
Elena, schoonmaken in Roosendaal

Hulp nodig met huishoudelijke taken zoals schoonmaken, wassen of striken ? stuur maar gerust een berichtje en kom ik graag helpen!
Evita, strijken in Roosendaal 4707

hallo, Mijn naam is Evita (mocht u dit niet kunnen onthouden of vindt u het makkelijker mag u mij ook Eva noemen). Ik heb een opleiding zorg en welzijn vmbo (1 jaar mbo) achter de rug en wil dit graag in de praktijk gaan uitvoeren. ook houd ik ervan om in de tuin bezig te zijn. Heeft u hulp bij het verhuizen of boodschappen nodig doe ik het ook graag. Ik vraag niet veel en ben vrijwel altijd beschikbaar. Zo niet? laat ik het van te voren weten. Met vriendelijke groet, Evita .
Nawel, schoonmaken in Roosendaal 4703

Ik ben Nawel en ik ben 24 jaar jong. Ik ben afgestuurd voor de opleiding Business Administration. Huishoudelijke taken voer ik altijd uit. Daarnaast heb ik ook bij diverse organisatie schoonmaakwerk uitgevoerd. Verder ben ik handig in het in elkaar zetten van meubelen, hier en daar klussen. Dit heb ik ook gedaan mij familieleden. Dit is in grote lijnen wie ik ben en wat mijn ervaringen zijn! Indien u vragen heeft, schroom dan niet om deze te vragen!
Jessica, strijken in Roosendaal 4708

Hebt u een hekel aan strijken? Ik haal uw strijk bij uw thuis op. Strijk het en breng het weer bij u terug thuis. Hulp nodig met boodschappen? Ik haal u op en wij gaan samen boodschappen doen.
Chayenne, werkster - 4703 Roosendaal

Hoi ik ben Chayenne, 19 jaar oud. Ik woon nu een half jaartje samen met mijn vriend. Het is voor mij geen probleem om u te helpen in het huishouden en u helpen met boodschappen doen. Ik hoop dat ik u mag helpen door u huis schoon te maken en op te ruimen zodat u zich lekker ontsnappen kan voelen. wassen, dweilen, stofzuigen etc. wil ik met plezier voor u doen.
Samiha, werkster in Roosendaal

Beste lezer, Ik heb geruimte tijd (8 jaar) naast mijn werkzaamheden als gastouder aan huis, ook diensten aangeboden in het huishouden. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerk, strijken en boodschappen doen. Graag zou ik overleg willen bepalen welke werkzaamheden ik bij u kan uitvoeren.
Roxanne, mannelijke huishouder in Roosendaal

Beste, Mijn naam is Roxanne en ik ben 19 jaar oud. Na 01-06-2016 ben ik klaar met mijn opleiding Leisure and Hospitality niveau 3. Mochten jullie leuke klusjes of iets anders hebben? Stuur mij een berichtje. Groetjes, Roxanne

Zoek tijdelijk schoonmaakwerk voor de winter. Ben in de zomer werkzaam als reisleidster.

Hallo, Ik ben maaike en opzoek naar werk in uw huishouden! Bergen strijk? Afwas waar je niet naar om wilt kijken? Geen probleem! Ik doe het met alle plezier Groetjes

Ik heb ruime ervaring in huishoudelijk- en schoonmaakwerk. Hotel, zorginstelling en particuliere huishoudens met en zonder kinderen/dieren. Ik ben betrouwbaar, flexibel en sociaal ingesteld.