Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Schiedam

Schiedam, les principales villes

Joëlle, schoonmaken in Oud-beijerland 3260

In en rond het huis kan ik zo goed als alles doen. Ik kan wassen, strijken, stoffen (droog en met vochtige doek), stofzuigen, dweilen, ramen zemen, koken, grasmaaien, planten onderhouden, tuinen harken, aanvegen, van water voorzien, omspitten, dode takken weg snoeien. Maar ook kan ik boodschappen doen en pakketjes ophalen. Naast het huishouden en tuin onderhouden vind ik het ook leuk om met de bewoners wat te drinken en gezellig te kletsen. Ik kan snel leren en sta altijd open voor tips en ...
Yvette, werkster in Oud-beijerland

Hallo ik ben Yvette. Ik ben een studente op de Hogeschool Rotterdam. Ik studeer ruimtelijke ordening en planologie. Naast mijn studie vind ik het leuk om mensen te helpen in het huishouden. Ik zal graag boodschappen voor u doen of koken.
Samantha, schoonmaken in Spijkenisse

hallo, mijn naam is Samantha en ik ben 22 jaar oud. Dankzij mijn 4 jaar lange ervaring als interieurverzorgster en op dit moment fulltime huisvrouw, ben ik zeer goed in het schoonhouden van uw huis. Ik beleef hier ook veel plezier aan om alles schoon te houden. U kunt mij vragen voor elke huishoudelijke klus. Verder ben ik enorm vriendelijk, flexibel en een zorgzaam persoon. Ik sta graag klaar voor andere mensen en ben altijd bereid om te helpen wanneer nodig. Ik hoop dat we sam...
Adriana, werkster in Oud-beijerland

Ik help ook graag mee in huis!
Mariska, schoonmaken in Spijkenisse

Mariska , een jonge dame van 24 jaar. Ik help u graag in en rondom het huis, ik heb persoonlijke ervaring Tijdens mijn hulp maak ik met u een praatje en drinken we een bakje koffie/thee. Ik ben perfectionistisch en dus houd ik ervan mijn werk goed af te leveren wat natuurlijk heel goed is voor de klant.
Fabienne, schoonmaken in Vlaardingen 3130

Ik wil graag helpen bij mensen die het niet helemaal meer alleen kunnen of echt in tijd nood zitten! Ik zou alles voor jullie doen als het me gevraagt wordt en het huis netjes en schoon achter laten.
Rebecca, strijken in Spijkenisse 3200

Hallo, Ik ben Rebecca en ik ben 18 jaar. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de hogeschool Rotterdam. Ik zou graag willen helpen met hem huishouden voor mensen die dit zelf niet meer alleen kunnen/willen. De ervaring die ik heb met huishoudelijke taken: Kleding wassen, Stofzuigen, Dweilen, badkamer schoonmaken en boodschappen doen. Huishoudelijke taken vind ik zeker niet vervelend om te doen. Mijn kwaliteiten: sociaal ingesteld, ik kan goed met andere mensen overwe...
Romy, schoonmaken - 3200 Spijkenisse

Hallo mijn naam is Romy, ben 30 jaar oud en ik kom uit Portugal. wonen hier in Nederland voor zeven jaar, ik ben getrouwd en ik heb twee dochters, één van 6 jaar en nog eens 4 maanden. Ik hou van koken, probeer nieuwe dingen en avonturen! Ik hou van het spelen met kinderen.
Dascha, schoonmaken in Vlaardingen

Beste mensen, Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar . En zoek een leuke behulpzame bijbaan. Daarom zou ik graag iemand willen helpen met iets nuttigs zoals Schoonmaken, helpen met het onderhouden van de tuin. Eventueel ook met dagelijkse bezighouden ( boodschappen ) Mvg !
Jesslyn, strijken in Oud-beijerland

Ik kan u ook helpen met strijken en boodschappen doen !
Kimberley, werkster in Oud-beijerland

Hoi hoi, Ik zal mijn zijn even netjes voorstellen Ik ben Kimberley 25 jaar en woon in oudbeijerland Ik werk al 5 jaar in de schoonmaak en vind dit leuk om te doen Heeft u vragen stuur gerust een berichtje Groetjes Kimberley
Jasmine, schoonmaken in Vlaardingen

Ik ben 1 dag in de week vrij buiten het weekend om en ik ben bereid om mensen te helpen.
Nikki, strijken - 3200 Spijkenisse

Hallo, Ik ben Nikki en ben 25 jaar. Ik ben een harde werkster en kan ook goed schoonmaken. Voorheen heb ik in de thuiszorg gewerkt en weet hoe je moet schoonmaken. Strijken kan ik ook en de ramen zemen.
Naftal, mannelijke huishouder in Spijkenisse

Volgt later nog. U kunt ook contact opnemen en uw vraag stellen.
Tessa, strijken in Maasland 3155

Ik ben een nauwkeurige, enthousiaste en flexibele schoonmaakster en ik hou er onwijs van om mensen blij te maken met mijn werk. Dus bent u op zoek naar huishoudelijke hulp dan bent u op zoek naar mij! Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen! Liefs, Tessa

Van nature heb ik een dienstverlenend karakter. Ik heb 1 jaar ervaring als ADL assistente inclusief licht huishoudelijk werk. Op kantoor heb ik 13 jaar de openbare ruimtes schoongehouden en op een basisschool heb ik de coördinatie van de toiletten op me genomen gedurende 1 jaar.

Mijn naam is Alice , ik ben 17 jaar oud en ik volg de opleiding SAW (sociaal agogisch werk) op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Ik heb ervaring met huishoudelijk werk.