Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Tiel

Tiel, les principales villes

Femme de ménage Kapel Avezaath (Tiel)
Femme de ménage Wadenoijen
Kyra, werkster - 4005 Tiel

Ik ben Kyra, en vlotte energieke meid van 19 jaar oud. De afgelopen 4, 5 jaar heb ik in Curacao gewerkt en gewoond. Onder andere als schoonmaakster in een hotel, bed&breakfast en bij mensen thuis! Schoonmaken is iets waar ik enorm van geniet. Daarbij kan ik ook strijken, helpen met boodschappen doen, of eventueel het huis schoon en netjes houden als u op vakantie bent. Voor meer informatie kunt u mij altijd een berichtje of mailtje sturen! Als laatste ben ik in bezit van een rijbew...
Petronella Hendrina, werkster - 4006 Tiel

Hallo, Mijn naam is Kelly . Ik ben 21 jaar en momenteel woonachtig in Tiel. Ik heb veel ervaring op het gebied van huishoudelijke hulp. Momenteel doe ik grotendeels het huishouden bij mijn ouders. Ook doe ik het huishouden bij mijn partner en mijzelf thuis. Verder heb ik jarenlang in een hotel/restaurant gewerkt waar ik de kamers in het hotel en de keuken in het restaurant schoon maakte. Ik ben bereid om van alles in het huishouden te doen zoals: Opruimen, stoffen, stofzuigen, ram...
Christiane, schoonmaken in Tiel 4003

Hallo ik ben Christiane een 18 jarig meisje en kom uit Duitsland. Ik woon voor een jaar in Nederland. Nederlands praten is voor mij geen probleem want ik praat een paar jaar al Nederlands. Voor die tijd die ik hier ben wil ik graag een beetje geld verdienen met oa kinderoppas, dierenoppas maar ook hulp in het huis. schoonmaken, strijken, in de tuin werken... dat alles is geen probleem voor mij en ik doe het graag.
Sophie, schoonmaken in Tiel 4005

ik ben sophie maas, ik kan verschillende dingen doen in huis zoals schoonmaken, strijken, hulp met boodschappen etc. ik heb ervaringen binnen eigen huis en huis van familieleden. ik leer graag nieuwe dingen, en help graag een handje mee !
Angelica, werkster - 4002 Tiel

Ik ben Angelica Ik ben 15 jaar oud ik vind leuk om zulke klusje te doen
Nikki, strijken - 4002 Tiel

Hallo ik ben Nikki. Ik ben 25 jaar. Ik heb als huishoudelijk hulp gewerkt in de thuiszorg dus ik heb enige ervaring.
Leandra, werkster in Tiel 4007

Goede dag, Ik ben Leandra. Een zeer gemotiveerd en net persoon om u een handje te helpen met klusjes die u zelf niet kan uitvoeren of u hier geen tijd voor heeft. Als u vragen heeft kunt altijd contact opnemen. met vriendelijke groet, Leandra
Fleur, strijken in Tiel

Mijn naam is Fleur. Ik ben 15 jaar, en ik wordt begin augustus 16 jaar. Ik zou u graag willen helpen met kleine klusjes in huis.

Ik heb ruime ervaring in huishoudelijk werk en geen hekel aan de allerhande voorkomende werkzaamheden. Ik ben flexibel betrouwbaar en kom mijn afspraken na. Extra werkzaamheden mogelijk op verzoek.

Ik heet Lamiae en vind het leuk om mensen te help[en die hulp nodig hebben met hulp in huis. Ik ben een net persoon dat houdt van het schoonhouden van het huis, en ben een flexibel persoon. Ik heb het een aantal jaar gedaan bij een mevrouw dat niet meer veel kon doen in het huis, waardoor ik haar hielp om een steentje bij te dragen.

Ik maak veel schoon en kan ook goed koken, strijken etc.