Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Venlo

Venlo, les principales villes

Femme de ménage Tegelen
Femme de ménage Belfeld

Ik ben een nette studente en ik hou van kinderen en huisdieren. Ik ben zorgzaam en ik kan goed met mensen opschieten. Ik ben eerlijk en betrouwbaar! Ik ben hardwerkend en zal me goed inzetten voor mijn medemens. En ik ben niet alleen hardwerkend, ik ben ook nog eens zeer sociaal. Als er dus problemen zijn of u heeft behoefte aan een luisterend oor, dan geef ik u die met alle liefde en plezier. Ik ben oprecht en geef men een eerlijk en oprecht advies!
Gianita, schoonmaken in Venlo 5928

Hallo, Ik ben Anggie en 30 jaar oud. ik woon in Venlo en geen probleem met huishouden. Ik bied mij aan om flexibel te komen helpen. Ik sta voor veel open. Boodschappen doen, de zolder met u samen opruimen, tuinonderhoud, koken, en andere dingen. Ik poets thuis altijd en ik werk ook bij de thuiszorg. Mocht u geintresseerd zijn dan hoor ik graag van u! Ik help u graag mee.
Safa, werkster in Venlo

Mijn naam is Safa en ik ben 19 jaar. Het geeft me veel voldoening om mensen bij te staan om mijn hulp goed kunnen gebruiken en huishoudelijk verricht ik met veel plezier. Daarbij werk ik zeer netjes en nauwkeurig en ik hecht veel waarde aan hygiene. Naast het feit dat ik graag huishoudelijk werk verricht ben ik zeer sociaal en betrouwbaar.
Simone, schoonmaken in Venlo 5928

Ik ben Simone 23 jaar, en woonachtig in Venlo. Ik wil u graag helpen met alles waar u hulp bij nodig heeft. het is dankbaar werk om iemand te kunnen helpen die hierbij hulp nodig heeft.

Hallo, ik ben Kaoutar en ik ben 31 jaar. Ik hou van poetsen en alles lekker schoonhouden vind ik erg belangrijk. Bent u op zoek naar een vriendelijke, vrolijke, betrouwbare en hardwerkende hulp in de huishouding met veel ervaring. Neem dan contact met mij op! En wie weet tot snel! Groetjes Kaoutar

Ik ben een moeder (43 jaar)van 2 meiden van 12 en 15 jaar en ben getrouwd. Wij wonen in Venlo, ik heb o.a bij 2 schoonmaakbedrijven gewerkt ik ben op dit moment ook vrijwilliger bij proteion waar ik dagelijks bij een dame op leeftijd op bezoek ga en haar maaltijd verzorg en een praatje maak. Ik ben spontaan en gezellig en werk netjes.zoekt u nog iemand voor een paar uurtjes per week aarzel dan niet email mij dan help ik u met stoffen stofzuigen dweilen enz enz
Shenna, werkster - 5928 Venlo

Mijn naam is Shenna . Ik woon nu ongeveer een jaar op mijzelf en doe ook mijn eigen huishouden. Verder heb ik altijd thuis geholpen. Ik heb dan misschien geen ervaring, maar schoonmaken en boodschappen doen dat kan ik wel!
Hannan, schoonmaken in Venlo

Hoi allemaal, Heeft u hulp aan huis nodig dan ben ik ook beschikbaar. Groetjes Hannan
Veronique, strijken in Venlo

Mijn naam is Veronique . ik vind het leuk om u te komen helpen in het huishouden en huishoudelijke taken uit te voeren.
Lieve, strijken in Venlo 5914

Mijn naam is Lieve en ik ben 37 winters jong:-) Huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis vind ik leuk om te doen want ik vind het fijn om de dagelijkse leefomgeving netjes te maken en ben dienstbaar ingesteld. Ik doe net dat beetje extra. Ik heb diverse poetadresjes en daarnaast ook proffessionele ervaring in de thuiszorg en horeca.
Eline, schoonmaken in Venlo

Ik ben Eline . Ik ben 23 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Venlo. Ik doe graag het huishouden. Heeft u een klusje voor mij laat het weten. Ik help u graag.

hoi hoi ik ben ferdaous en 13 jaar ik heb dat gekozen om dat er zijn mensen die in deze pirode

Mijn naam is Esra en ik ben bijna 16 jaar oud. Ik kan wel vanalles thuis doen, zoals stofzuigen, dweilen, afwassen, strijken etc. Ik ben heel net en zorg er altijd voor dat alles er perfect uitziet. Ik heb geen professionele ervaring met schoonmaak maar ik poets thuis altijd en na sluitingstijd op het werk.

Hoi Ik Ben Colette Ik heb 22 jaar en heb werkervaring met schoonmaken. Ik wil graag helpen met schoonmaken als het zelf niet meer gaat of als er geen tijd ervoor is.