Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Wageningen

Wageningen, les principales villes

Beau, schoonmaken in Wageningen

Op het moment studeer ik levensmiddelentechnologie op de wageningse universiteit. Op mijn kleine studentenkamertje heb ik niet genoeg te doen. Kan ik u ergens mee helpen?
Kylian, mannelijke huishouder in Wageningen

Mijn naam is Kylian, ik ben 17 jaar en zit in 5 VWO. Elke zondag ben ik te vinden in een café in Wageningen, waar ik in de bediening werk. Naast school en mijn bijbaan zit ik op boksen en korfbal. Ik vind het leuk om thuis te koken, dat doe ik dan ook twee tot drie keer per week. Doordat mijn moeder slechtziend is, heb ik van kinds af aan thuis altijd al wat meer moeten doen. Zo help ik mijn moeder vaak met huishoudelijke taken. Ik vind het niet erg om anderen te helpen! Groetjes Kylian
Hanna, schoonmaken - 6708 Wageningen

Mijn naam is Hanna, help graag mensen, ook met het schoonhouden van hun huis!
Anna, schoonmaken in Wageningen

Dag, Ik ben Anna , 22 jaar oud en studente aan Wageningen University. Naast mijn studie heb ik verschillende bijbanen in de Horeca gehad. Momenteel werk ik sinds 2011 bij Laco Sportcentrum, waar ik diensten draai in de schoonmaak, fitnis, receptie en horeca. Doordat ik veel in de schoonmaak heb gewerkt kan ik helpen in het huishouden en de schoonmaak. Ik ben zelf een erg net en opgeruimd persoon waardoor ik het niet erg vind om schoon te maken, daarnaast vind ik het fijn om andere mense...
Laura, werkster in Wageningen 6709

Ik heb zelf al 3 jaar een werkhuisje, ook heb ik bij een schoonmaakbedrijf gewerkt.
Sharon, werkster in Wageningen 6709

Sharon Ben bijna 18 jaar op 29 april! vind het leuk om schoon te maken
Brenda, werkster - 6708 Wageningen

Hallo mijn naam is Brenda en graag wil ik helpen met de dagelijkse bezigheden waar u zelf niet/ niet goed meer toe in staat bent of niet aan toe komt.

Ik sta altijd klaar om mensen te helpen. Een gevoel van een fijn thuis staat voor mij op de eerste plek. Ook steek ik graag mijn handen uit de mouwen. Ik sta graag voor u klaar!