Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Wilbertoord

Mill en Sint Hubert, les principales villes

Femme de ménage Mill
Femme de ménage Langenboom
Lisa, schoonmaken in Boekel 5427

Mijn naam is Lisa en ik ben 24 jaar en ik woon in Boekel. Elke dag kom je in contact met andere mensen, ik probeer ze hierin het beste te helpen om te zorgen voor een frisse en schone omgeving waar de mensen goed in een kunnen leven en waar ik dan elke week terug mag komen. Daarom lijkt het me leuk om als huishoudelijk medewerker aan de slag te gaan, ik ben enthousiast, sociaal & behulpzaam met andere mensen, leergierig , vriendelijk, geduldig & een flexibel persoon. Doordat ik flexibel...
Sabine, werkster - 5844 Stevensbeek

Ervaren huishoudelijke hulp bied zich aan. Werk al 5 jaar als interieur verzorgster geheel zelfstandig. Kijken of uw wensen op mijn dienste aansluiten. Stuur vrijblijvend een mail.
Audrey, schoonmaken - 5427 Boekel

Ik ben Audrey. Ben 18 jaar oud. Ik wil graag helpen met de huishoudelijke taken zoals schoonmaken, strijken, koken, boodschappen doen ect. heb stage gelopen bij een verzorging tehuis. waar ik huishoudelijke bezigheden deed.

Hallo Mijn naam is Shannon. Ik ben een enthousiaste student van 17 jaar. Ik volg een leraren opleiding. Ik vind het fijn om wat voor een ander te kunnen betekenen. Ik heb een jaar het huishouden gedaan bij oudere mensen. beschikbaar in avonden of weekenden.