Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Zwolle

Zwolle, les principales villes

Susan, schoonmaken in Zwolle 8022

Mijn naam is Susan. Ik ben 25 jaar oud en woonachtend in Zwolle. Ik volg de lerarenopleiding gezondheidszorg en welzijn aan het Windesheim en daarnaast zou ik graag een aantal uren in de week willen werken. Ik heb 4 jaar ervaring in de schoonmaak en vind het ook erg leuk om te doen!
Iris, schoonmaken in Zwolle 8043

Hoi, ik ben Iris en ben 24 jaar oud. Ik vind het erg fijn om mensen te helpen met hun dagelijkse bezigheden. Behulpzaam is een goede eigenschap van mij, ik ben bereid om veel voor u te betekenen. Mijn ervaring bestaat vooral uit het werken met kinderen, daarin is het ook heel fijn om flexibel, behulpzaam en sociaal te zijn. En dat is bij het hulp in het huishouden ook ontzettend belangrijk. Ik maak graag tijd vrij voor een praatje met een theetje en ondertussen zorg ik dat uw huis er weer ...
Patricia, schoonmaken - 8045 Zwolle

Mijn naam is Patricia, 22 jaar. Aangeboden diensten: huishoudelijke taken, boodschappen doen ect. Geen specifieke kwaliteiten in het verrichten van deze werkzaamheden.
Eline, schoonmaken in Zwolle

Beste ouders, Mijn naam is Eline , ik ben 25 jaar oud en woon in Zwolle. Ik ben pas afgestudeerd als HBO logopedist. Ik heb vier zomervakanties gewerkt als huishoudelijk hulp bij ouderen. Hier ben ik erachter gekomen dat ik het fantastisch vind om anderen te helpen. Wanneer u hulp nodig heeft bij het schoonmaken, koken of een ander huishoudelijke klus dan kunt u contact met mij opnemen. Mijn beschikbaarheid is de dinsdag, donderdag, vrijdag overdag en in de avonden en weekenden. ...
Danique, schoonmaken in Zwolle

Ik heb ervaring in het huishouden zoals onder andere schoonmaken, boodschappen doen en andere dagelijkse/wekelijkse dingen. Mijn kwaliteiten zijn dat ik het leuk vind om te doen en tegelijkertijd ben ik erg nauwkeurig en let ik op de details.
Willemiek, werkster in Zwolle 8012

Hallo! Mijn naam is Willemiek, 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van mijn opleiding te Windesheim. Met mijn passie voor koken ben ik bereid u te helpen/gerechten klaar te maken. Ik ben een aanpakker en heb geen problemen heb met werkzaamheden rondom schoonmaken en ook niet om te strijken. Hier heb ik ervaring in bij vrienden/kennisen ook al te helpen en een zomerbaan in t schoonmaken te hebben gehad.
Joanne, schoonmaken in Zwolle

Hallo! Ik ben Joanne , 19 jaar oud. Zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik ben gemotiveerd om te werken, heb doorzettingsvermogen. Heb 2, 5 jaar ervaring als huishoudhulp.
Lotti, werkster in Zwolle 8045

Ik heb net mijn diploma HZW (helpende, zorg en welzijn) binnen dus ik zou graag alles wat ik heb geleerd in kaart willen brengen.
Indy, schoonmaken - 8045 Zwolle

Ik heb niet zo heel veel ervaring met het huishouden! Maar het zal echt prima gaan lukken!
Nadia, schoonmaken - 8023 Zwolle

Graag help ik anderen voor een vergoeding in en rond het huis. Ik ben erg ordelijk, netjes, precies, werk graag hard. Ik heb een HBO opleiding afgerond voor docent beeldende kunst en vormgeving, maar tot ik daar een passende baan voor gevonden heb, help ik graag anderen die het nodig hebben. Ik ben flexibel, dus zal niet naar huis gaan wanneer de klussen nog niet afgerond zijn. Ik rook niet, houd van huisdieren en kinderen, ben een ochtend mens (dus in de ochtend vrolijk en meteen aan het...
Anita, strijken - 8031 Zwolle

Ik hou heel vel van schoonmaken. Ik ben persoon die moet altijd perfect schoon hebben
Adrianne, schoonmaken in Zwolle 8014

Hoi ik ben Adrianne, en ben 21 jaar. Graag zou ik mensen willen helpen bij verschillende taken. Ik ben bereid om veel verschillende taken uit te voeren. Met veel taken heb ik zelf ook al voldoende ervaring. Zelf ben ik een geordend persoon en wil graag mensen van dienst zijn!
Marleen, werkster - 8028 Zwolle

ik heb een schoonmaakdiploma. ik al een poosje schoon maak bij me kennis.
Jasper, mannelijke huishouder in Zwolle 8011

Ik ben tot alles in staat na wat ik heb in gevuld. U kunt mij altijd mailen voor meer infor
Kasia, strijken in Zwolle 8032

Hallo Ik ben actieve en zelfstandige vrouw van 25. Ik heb een jaar of 3 ervaring als een schoonmaakster. Ik ben betrouwbar en verantwoordelijk.
Celinda, werkster in Zwolle 8022

Ik ben Celinda Ik kan helpen in het huishouden, met het koken of opletten op uw verantwoordelijkheden terwijl u weg bent. Ik heb nog geen ervaring maar zou dit graag op doen,
Jorijn, schoonmaken in Zwolle 8045

Ik heb tijden lang bij verschillende thuissituaties schoongemaakt. Particulier bij meerdere adressen tegelijkertijd en ook bij een dame met een fysieke beperking. Daarnaast heb ik kort in de thuiszorg gewerkt. Hierdoor weet ik verder te kijken dan de normale schoonmaaktaken. Ik vind het geen probleem om het letten op de kinderen te combineren met het verrichtten van schoonmaakactiviteiten. Dit wel met overleg over het salaris.
Martine, strijken - 8023 Zwolle

Hallo, Mijn naam is Martine en woon in Zwolle. Vorig jaar heb ik de opleiding 'helpende zorg en welzijn' afgerond en daar bij veel geleerd over huishouden enz. Het lijkt me leuk mensen te kunnen helpen. Heeft u iemand nodig of zoekt u hulp? neem dan contact met mij op! Groetjes, Martine