La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Beste ouders, Ik heet Iria . Ik ben 32 jaar en ik kom uit Spanje. Ik ben viooldocent en ik heb twee WO, Viool en Musicologie. Ik woon twee maands in Leeuwarden. Ik ben een Nederland student in Friesland College en ik op zoek naar en baan. Ik spreek Spaans, Engels (vergevorderden) en een beetje Nederlands. Ik ben harde Nederlands studeren. Ik ben gewent om met kinderen werken. Ik heb rijbewijs en eigen auto. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Iria Rodríguez

Mijn naam is Rebekka en ik ben 25 jaar oud. Ik ben voor het eerst met muziekles in aanraking gekomen door middel van AMV. Dit duurde 3 jaar en daarna kon je voor een instrument kiezen. Ik koos voor dwarsfluit waar ik absoluut geen spijt van heb! Zelf heb ik jarenlang privéles gehad en heb ik bij 2 muziekkorpsen gespeeld, bij Noordenveld in Roden en Pasveer in Leeuwarden. Verder heb ik muziekdiploma A en B gehaald. En heb ik de muziektheorie van C mijzelf aangeleerd. Bij showband Noordenv...

Hallo! Ik ben Brecht. Ik speel al jaren zelfstandig gitaar en piano. Ik zou uw kind goed op weg kunnen helpen met muziek. Ik heb nog niet eerder muzieklesgegeven, maar heb wel een aantal jaren stage-ervaring in het lesgeven op basisscholen.

Ik ben al jarenlang uitvoerend muzikant (singer-songwriter, dus zanger en gitarist) en heb een halfjaar lesgegeven aan kinderen van 8-12 in Hurdegaryp tijdens het project Kickstart. Ik kan lesgeven vanaf 6 jaar.