Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Almere Stad

Almere, les principales villes

Garde d'animaux Almere Buiten
Garde d'animaux Almere Haven
Zoë, promenade chien in Almere stad

Ik ben graag bezig met dieren. Ik heb zelf al honden en katten gehad. Mijn lievelings dier is ook een hond.
Manuela, hondenpension in Almere stad

Goedendag! Ik ben Manuela en ben 17 jaar oud. Ik zoek naast mijn baantje als kassamedewerker nog een extra job om te doen, en aangezien ik veel van dieren hou lijkt dit mij perfect! Zelf heb ik heel veel dieren gehad, niet op te noemen. Vaak heb ik moeten letten op dieren van vrienden of kennissen (katten, honden en hamsters). Ik ben dol op dieren en heb er zelf nu ook een paar! (hond, kat en aquarium met vissen en een garnaal). Mijn huis is vrij ruim. Mijn kat is vriendelijk tegenove...
Zelly, promeneur chien in Almere stad

Hallo, ik ben zelly . Ik ben geboren en getogen in Almere. Zelf heb ik 2 cavia's (Harrie & Wimpie). Ik neem speel graag met uw huisdieren en het wandelen vind ik ook geen probleem. Want ik ben nou eenmaal een buiten persoon! Groetjes zelly ! Heeft u vragen of interesse stuur me dan even een mailtje!
Katie-mai, promeneur chien in Almere stad

Hi, my name is Katie-Mai and I grew up on a farm in Ireland. I moved to the Netherlands one year ago and am now looking for part time work during the week. I have had lots of experience with animals and I have had many pets before.
Melissa, promenade chien in Almere stad 1300

Het lijkt me super leuk om met de honden te mogen wandelen. Afgelopen jaar een logeeradres geweest voor honden waarvan de baasjes op vakantie waren. Ging heel erg goed!
Serena, promenade chien in Almere stad 1300

Ik ben Serena, 18 jaar, en gek op dieren, dieren zijn meestal ook gek op mij, ik vind het heerlijk om met de honden buiten te lopen.
Jesper, promenade chien - 1300 Almere stad

Beste, ik ben Jesper en ik pas graag op, ik ben veel beschikbaar en ben een spontane jongen! Ik kan goed omgaan met dieren en ik kan ook helpen met koken/huishouden! Ik hoor graag van U! Met vriendelijke groet, Jesper
Kirsten, hondenoppas in Almere stad 1329

Hoi. Ik zou even iets overt mij zelf vertellen Ik heb al veel ervaring met dieren. Katten , honden, paarden, knaagdieren (konijnen ) Als u wil dat ik met uw dier ga wandelen of dat ik hem wat liefde geef Hoor ik het graag.
Natalja, hondenopvang in Almere stad 1300

Goedendag, Mijn naam is Natalja . Ik woon in Almere en ik zou heel graag op u diertje willen passen of u hond willen uitlaten. Momenteel ga ik nauwelijks naar school omdat ik 1 vak aan het inhalen ben voor mijn vervolgopleiding. Ik heb dus zeeën van tijd en ik wil die tijd besteden aan dingen die ik echt leuk vind om te doen. Ik hou van dieren. Ik kom ook uit een diervriendelijk gezin. Thuis heb ik altijd dieren om me heen gehad. Zowel honden als katten. Nu hebben mijn ouders 1 kat en 1 poes...
Sharon, promenade chien in Almere stad

Mijn naam is Sharon en ben geboren op 8 juni 1994. Zelf ben ik opgegroeid met honden, maar heb ik nu helaas al een tijd geen hond meer in huis. Ik ben een onwijze dierenvriend en heb het beste voor met uw hond, kat, konijn, hamster, cavia en ga zo maar door! Ik vind het heerlijk om een lekker stuk te wandelen bijvoorbeeld met de hond! Zelf heb ik momenteel alleen nog een hamster in huis.
Robin, promenade chien in Almere stad

Ik ben zelf stapelgek op dieren. Thuis hebben wij ook verschillende dieren. 2 hondjes en 4 katten. Dierenliefde is het mooiste wat er is!
Kimberly, een gastgezin voor een hond in Almere stad

ik woon in een ruim eengezins woning met een mooie ruime tuin. ik heb woon langs het water en vlakbij een park, perfect voor een wandeling!
Mellany, promenade chien in Almere stad

Hallo ik ben mellany en 21 jaar Ik heb zelf 2 honden een shih-tzu van 15 jaar en een bordeauxdog van bijna 5!

Ik kan uw hond uitlaten, langskomen om eten te geven pf wat aandacht.

Ik kan op uw huisdier passen als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Ik ben bereid om elke dag maximaal een uur voor uw dier te zorgen. Ik ben zelf opgegroeid met katten, konijnen, hamsters, vogels, vissen en cavia's. Ook heb ik ervaring met honden en paarden