Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Den Helder

Den Helder, les principales villes

Garde d'animaux Julianadorp
Garde d'animaux Huisduinen
Katey, promeneur chien - 1785 Den helder

geachte lezer, mijn naam is Katey en ben 18 jaar oud en woon sinds september 2015 in den helder. vanaf mijn 4e leeftijd heb ik een hond en tot de dag van vandaag is dit beestje mijn leven. als het even kan maak ik lange wandelingen met haar. alleen omdat ik ben gaan samenwonen en dat beestje eigenlijk van mijn ouders zijn heb ik haar moeten achterlaten. nu mis ik het om een beestje om mij heen te hebben en lijkt het me leuk om in de buurt nieuwe contacten te leggen en om toch in de bu...
Simone, hondenpension in Den helder

Heb veel ervaring met dieren zelf hebben we 2 katten en mijn ouders hebben 2 honden en 3 konijnen. Ik heb erg veel interesse in de vacature omdat ik heel graag met kinderen wil werken maar ik helaas niet het niveau heb om mijn diploma's ervoor te behalen. ben ik opzoek naar een leuk gezin met kinderen waar ik op mag passen heb ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. En zelf heb ik 1 zusje van 16 broertje van 3 en net een broertje gekregen van bijna 3 weekjes oud. ik zou heel graag kenn...
Marieke, promenade chien - 1781 Den helder

Hallo, Ik heb zelf altijd vele dieren gehad en ben er gek mee. Alle dieren zijn welkom. Mvg, Marieke
Melissa, hondenopvang in Den helder

Graag zou ik op hondjes willen passen of uitlaten. Ik heb zelf een kooiker/boerenfox (kleine hond, 7 kilo). Ik woon op drie hoog zonder lift. Dus de hond moet trappen kunnen lopen of tegen optillen kunnen. Mijn hondje is heel sociaal, wel zou ik graag eerst een kennismaking willen met de hond en het baasje. Ik hou van wandelen bij het bos/strand en duinen.
Amira, promeneur chien in Den helder 1782

Hoi, Ik hou erg veel van dieren en vind het leuk om op ze te mogen passen, ik heb wel ervaring met katten, honden en knaagdieren. Ik heb zelf een kat thuis ! Hartelijke groet, Amira
Kristen Samantha, promenade chien in Den helder 1781

Hallo! Ik ben Kristen , en ik ben 22 jaar. Helaas heb ik geen professionele ervaring. Maar ik heb wel een aantal weken op de vier leonbergers van mijn schoonmoeder mogen passen. Zelf heb ik bij mijn ouders thuis altijd een duitse herder gehad. En nu in mijn eigen huis heb ik twee katten. Ik ben gek op dieren en het lijkt mij heel leuk om verschillende dieren te mogen verzorgen/uitlaten.
Yohanna, promenade chien in Den helder

Ik heb veel ervaring met honden, katten en knaagdieren. Ik heb op het moment een kat, ik heb konijnen en cavia's gehad en mijn grootouders hebben een hond waar ik op gepast heb. Als u vragen heeft, kunt u mij altijd vragen!
Sharon, promenade chien in Den helder 1784

Ik ben Sharon 21 jaar, Ik hou erg van dieren ik heb zelf 4 katten en heb vroeger altijd honden gehad. Ik vind het leuk om te wandelen met honden en naar het bos of het strand te gaan.
Nathalie, promeneur chien - 1786 Den helder

mijn naam is Nathalie ben over een maandje 25 jaar jong en ik hou van dieren ik heb zelf een hond gehad en heb nu een kater van bij 4 jaar oud. ik wandel ook altijd 1 keer in de week met de 2 hondje van me buurvrouw omdat zij dan een oppas kindje heeft. en dat doe ik met veel plezier de honden luisteren altijd vrij goed naar me en maken me niet bang de beestjes. ik hoop dat ik u kan helpen met u huisdieren. met vriendelijke groeten Nathalie
Carolina, een gastgezin voor een hond in Den helder 1786

Ik houd van dieren, ik heb hell ervaring met dieren om ik was een security met honden. ik wil de kans met dieren werk. dat is mijn droom.
Nellie, promenade chien in Den helder 1780

Hou van dieren en heb ze zelf op t moment niet helaas! Mis dat echt! Heb verstand van dieren en hoe hun lichaamstaal is en dat je zeker een leider moet zijn! Zal natuurlijk jullie regels en manier van doen respecteren! Vriendelijke groetjes Nellie!
Vanilane, hondenpension - 1780 Den helder

I have a lot of experience with animals, I know how to care, clean, food, play, I am available for all tasks

Mijn naam is Liesbeth, 54 jaar. Van jongs af aan heb ik altijd huisdieren gehad. Nu hebben we 3 honden. Ik ben verzorgende, maar door bezuinigingen in de zorg is het moeilijk om werk te vinden. Verzorging van mensen en dieren ligt me na aan het hart. Ik ben flexibel inzetbaar.

Zelf altijd honden gehad, ik geef zelf hondentraining en ik ben momenteel in opleiding tot hondentrainer om het officieel te maken. Een voorliefde voor dieren.

Ik vindt dieren heel leuk maar omdat mijn familie allergieën hebben kan ik zelf geen dieren nemen. Dus bedacht ik me dat ik wel op ze kan passen :)

Ik ben een vrouw van in de 40 en ben gek op dieren heb nu zelf 2 katten maar ook een hond gehad. Pas ook vaak op de hond van mijn moeder .

heerlijk even met u dier te wandelen of gewoon ff bij hem zijn

Steden in de buurt :

Garde d'animaux Oudeschild