Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Deventer

Deventer, les principales villes

Garde d'animaux Schalkhaar
Garde d'animaux Colmschate
Wendy, promeneur chien - 7423 Deventer

Ik ben opgegroeid met honden en heb nu zelf katten. Ik heb in het verleden bij veel mensen op huisdieren opgepast tijdens vakanties en ben in de Gelukkige situatie dat ik ook altijd wel.oppas kan vinden voor mijn katten tijdens mijn vakanties. Deze mogelijkheid wil ik andere mensen ook bieden. Daarnaast ben ik gek op wandelen en zeg nou zelf wandelen met een hond is toch veel leuker dan alleen. Dus ook als u niet in de mogelijkheid bent om uw hond uit te laten kan ik u hierbij helpe...
Marlijn, promenade chien - 7417 Deventer

Hallo, ik ben Marlijn, 26 jaar jong en woonachtig in Deventer. Ik ben gek op dieren en vindt het erg leuk om ze te verzorgen, uit te laten, mee te spelen, etc. Vanaf kinds af aan heb ik altijd huisdieren gehad. Honden, katten, konijnen en een hamster. Momenteel heb ik zelf ook nog een klein hondje 'Gabber' een chichu, maar die woont nu bij mijn moeder. Ik mis hem erg en daarom zou ik graag met andere lieve diertjes in contact willen komen:)
Baj, promenade chien in Deventer 7425

Hoi ik ben Barbara en ben 17 jaar. Ik ben helemaal gek van dieren. Ik heb gewerkt van pensions tot reptielehuis. Ik weet heel veel over dieren wat ze wel en niet mogen. Ik vind het ook helemaal niet erg om schoon te maken. Ik ben flexibel en collegiaal. Ik kan hard en goed werken.
Nicole, promenade chien in Deventer 7423

Ik ben opgegroeid met allerlei dieren. Momenteel heb ik zelf 4 katten een een konijn, een erg vol huis dus. Maar mij brengt het rust en het is prettig dat als je thuis komt er altijd iemand op je wacht die graag wilt knuffelen. Ik heb geen opleiding met dieren gedaan, maar wil er graag, naast mijn baan mee werken. Ook medicatie geven is geen probleem, na enige instructies. Ik hoop snel op uw hond, kat, of knaagdier te passen.
Kim, promeneur chien - 7415 Deventer

ik heb zelf een hond en twee katten gehad vroeger een vis en hou ontzettend van dieren en ben absoluut tegen dieren mishandeling ik heb ook op paardrijden gezeten
Marloes, promenade chien in Deventer 7428

Mijn naam is Marloes, ik ben gek van dieren en zorg ook graag voor ze. Zelf heb ik twee lieve katten die ik verwen en goed verzorg. Ook dieren van anderen (in het bijzonder honden), vind ik fijn om in mijn buurt te hebben, omdat ik zelf niet te mogelijkheid heb om meer huisdieren te hebben.
Maja, hondenopvang - 7423 Deventer

Ik hou heel veel van dieren en ik help graag voor de eigenaars.
Gabriëlla, promeneur chien - 7411 Deventer

Hoi, Ik ben Gabriëlla. Ik ben 23 jaar oud en ik hou heel erg veel van dieren. Wij hebben thuis altijd dieren gehad, katten, konijnen en honden. Onze honden zijn amerikaanse staffords. Ik ben vrolijk, actief, lief en geduldig maar kan ook duidelijk zijn. Het lijkt mij leuk om met uw hond(en) te gaan wandelen en te spelen of om lekker met ze op de bank te zitten. Stelt u me gerust vragen als u ze hebt!
Simone, promenade chien in Deventer

Hallo! Ik ben Simone en ik ben 23 jaar. Ik woon met mijn gezin in Deventer. Ik heb zelf 2 honden en een kat.

Ik ben Linda, zelf opgegroeid met honden en katten en knaagdieren. Ik heb zelf ook een hond nu. Ik heb de opleiding dierverzorging gedaan, ik kan dus goed met dieren opschieten.