Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Diemen

Diemen, les principales villes

Cheyenne, promenade chien in Diemen 1114

Hoi! Ik ben Cheyenne, bijna 18, en woon vlakbij Sint Jacobiparochie in Friesland. Ik zou graag willen oppassen op dieren! Thuis hebben we 2 honden, een pony, en ik heb nog een kat. We hebben ook konijnen gehad. Mijn hele leven ga ik al met dieren om, ik vind dit dan ook super leuk! Prijs is altijd in overleg, sinds dit ligt aan de situatie.
Celine, promeneur chien in Muiden 1398

Ik vind het erg leuk om et bij. Honden te wandelen
Lotte, promeneur chien in Diemen

Naast het werken met kinderen ben ik gek op dieren en lijkt het mij enorm leuk om met uw hond een lekker stuk te gaan wandelen, uw kat wat extra aandacht te geven etc. Zelf heb ik al 14 jaar een lieve ouwe lobbes, dus weet ik hoe je honden miet verzorgen. Daarnaast weet ik ook waar katten van houden, omdat ik zelf ook een kat heb gehad. Wie weet kan ik wat voor u en uw maatje(s) betekenen. Groet, Lotte
Masja, promenade chien in Waverveen 3646

Mijn naam is Masja en ben een echte dierenfan. Ik heb nu mijn tweede hond een Engelse Stafford, hiervoor had ik een Rodesian Ridgeback. Ik ben opgegroeid met dieren o.a. poezen, cavia's, honden, vogels en hamsters. Ik woon in de polder en hou van wandelen. Mijn hond geniet daar dagelijks van en ik ook.