Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Groningen

Groningen, les principales villes

Garde d'animaux Korrewegwijk
Garde d'animaux Oosterparkwijk
Ashley, promenade chien - 9700 Groningen

Ik ben 16 jaar, bijna 17. Ik ben dol op dieren en kan (meestal) goed met ze overweg! Zelf heb ik 4 katten, een hond en een valkparkiet. Ik heb ook ratten, vissen, konijnen, cavia's, en 3 andere vogels gehad. Toen ik 14 was heb ik een paar maanden Newfoundlanders geborsteld, ik vond dit erg leuk werk! Ik ben dagelijks beschikbaar op alle tijden behalve maandag, vrijdag en zaterdag vanaf 5 uur.
Manon, promenade chien in Groningen

Ik ben Manon , ik ben 17 jaar en ik heb heel veel dieren gehad en verzorgd. Mijn katten heten Tijger (wit) en Panter (zwart). Ik heb hiervoor nog 2katten gehad (Micky en Simba) , 1 hamster (Semmy) en 2 muizen (naamloos) gehad. Ik heb wel eens gezorgd voor dieren als hun baasjes op vakantie waren en op honden van vrienden/kennissen/familie gepast voor een paar uurtjes. Ik kan goed met dieren omgaan en vind het ook leuk om ze te voeden, met ze te spelen en ze uit te laten.
Miranda, promenade chien in Groningen 9700

Hallo! Mijn naam is Miranda Tent en ik ben 22 jaar. Bent u veel aan het werk en is uw huisdier veel alleen? Zou u het fijn vinden als bijvoorbeeld uw hond een extra keer uitgelaten wordt? Dan wil ik dat graag voor u doen! Zelf heb ik thuis een pup van 8 maand (Herder/bouvier kruizing) en een kat van 8 maand thuis. Ook heb ik gezinshondje waar ik voor zorg samen met mijn broer (Shitzu-pekinees), maar die woont niet bij mij thuis. Verder ga ik in september een Dierverzorging opleiding ...
Lisa, een gastgezin voor een hond in Groningen

ik heb altijd al een hart voor dieren gehad. in een moeilijk verleden waren mijn lichtpuntjes de dieren. Dieren trekken ook altijd naar mij toe. ik heb vaak dat mensen verbaasd kunnen zijn omdat hun dier bijvoorbeeld druk, angstig of 1kennig oid is, maar dat ik een bepaalde rust kan geven en dat ze zich heel snel vertrouwd bij mij voelen. Dit is iets dat mijzelf ook een heel fijn gevoel geeft, elk dier liefde en vertrouwen kunnen geven.
Shelley, promenade chien in Groningen

Hallo, ik ben Shelley (16) en woon in Groningen. Zelf heb ik 3 katten en een hoop vissen en krijg misschien binnenkort fretten. Veel vrienden en familie hebben honden en uitlaten vind ik erg leuk. Spelen met dieren vind ik ook erg leuk. Als het echt moet vind ik het niet erg om een dier bij mij thuis te laten komen, maar ik weet niet of mijn katten die andere dieren accepteren. Ik ben om 14:30 vrij van school. Graag wil ik met de bus naar het oppas adres kunnen, want ik heb geen fiets.
Gert, promenade chien - 9700 Groningen

Hallo mijn naam is Gert (23) en studeer sinds september 2015 HBO Verpleegkunde aan de Hanze hogeschool in Groningen. Als groot dierenliefhebber zorg ik dan ook graag voor de dieren. Zelf heb ik bij mij ouders een hond en op mijn kamer in Groningen een aquarium met tropische zoetwatervissen. In mijn jeugd (5 jaar) zat ik elke dag bij mijn opa en oma op de boerderij tussen de koeien en paarden. Ik denk dat daar mijn liefde voor de dieren is begonnen. Kort daarna hebben we zelf een hond in...
Elzemiek, promenade chien in Groningen

Ik ben Elzemiek en ik ben 18 jaar. Ik woon in Groningen en ben opzoek naar een leuke bijbaan. Ik sta elke zaterdag al op straat voor goede doelen, wat ook heel prettig verdiend. Maar daar naast zou ik nog wel wat meer willen ondernemen. Ik kwam 'dierenoppas' tegen en dat lijkt me een leuke uitdaging. Ik heb zelf een kat waar ik heel dol op ben ! Groetjes, Elzemiek.
Rianne, promenade chien in Groningen 9740

Ik ben dol op dieren, maar heb ze momenteel zelf niet omdat ik er geen ruimte voor heb. Op deze manier kan ik genieten van de dieren van anderen en ook nog eens mensen helpen. Ideaal lijkt mij! Ik heb ervaring vanuit huis met honden, katten, vissen en knaagdieren, maar sta (bijna) overal wel voor open. Zoek jij iemand die jouw beestje kan verzorgen wanneer je dit zelf even niet kan? Dan help ik jou zeker graag uit de brand met een persoonlijke prijsafspraak. Ik hoor graag van je!
Yvonne, promeneur chien in Groningen 9700

Hallo ik ben Yvonne een spontane vriendelijke meid van 23 jaar. We hebben thuis zelf een dierentuin haha! 3 honden, 3 katten en een vogeltje allemaal erg leuk! Ik kan dus zeker overweeg met dieren. Ook hebben wij cavia's gehad dus met knaagdieren ook!
Kim, promenade chien in Groningen

Hallo, mijn naam is Kim en ik ben 18 jaar oud. Ik ben in een huishouden opgegroeid waar wij 7 honden, 5 katten 2 konijnen 2 tamme ratten, kippen en vissen hadden. Een hele beestenboel dus, maar wel altijd enorm gezellig. Nu ik op mijzelf woon mis ik het contact met (huis)dieren wel. Daarom wil ik graag aanbieden om op uw huisdieren te passen, liefde en aandacht te geven en de juiste verzorging natuurlijk! uiteraard wil ik ook gewoon met de hond wandelen of andere activiteiten do...
Marit, promenade chien in Groningen 9700

Mijn naam is Marit. Ik ben 19 jaar en heb zelf 2 katten. Ik hou heel erg van honden maar kan er zelf geen nemen omdat ik niet vaak genoeg thuis ben voor een hond (werk, stage, school) Vroeger liet ik vaak de honden van mijn buren uit en ik 'deel' de voogdij over de hond van mijn vriendin. Heb mijn hele leven katten gehad. Op mijn fiets kan ik makkelijk bij u thuis komen om voor uw dier te zorgen. Ik geniet er zelf ook van om een middag met uw huisdier door te brengen.
Astrid, promeneur chien - 9700 Groningen

zal me ff voorstellen Ben een spontane meid van 33 en woon in Hoogkerk Heb geen ervaring om op andere beestjes te passen maar heb zelf een bordercollie en 2 katten waar ik gek mee ben. vandaar iets mee wil doen
Roos, hondenpension - 9740 Groningen

Mijn naam is Roos , ben 24 jaar en sinds mijn geboorte ben ik altijd met dieren. Mijn moeder heeft 5 honden, 100 vogels en 2 katten. Ik heb m'n moeder vaak geholpen met het opvoeden van alle honden en heb een eigen hond van 7, die ik zelf heb opgevoed. Hij woont bij mijn moeder. De 100 vogels heb ik ook een keer mogen verzorgen. Net als de katten en de 5 honden. Ook heb ik een paar keer op honden gepast van vrienden en familieleden, die heel blij waren dat ik op hen wilde passen. ...
Naära, promenade chien - 9740 Groningen

Hallo, mijn naam is Naära ik ben bijna 17 jaar. Op dit moment werk ik in de horeca en in de zorg. Ik ben dol op dieren, dit komt waarschijnlijk omdat ik er ook mee ben opgegroeid. We hebben 3 verschillende honden gehad, ontelbaar katten, een stuk op wat konijnen, 3 vogels, verschillende en meerdere vissen, ratten, hamsters, muizen van alles. Ik vind het geweldig op bij dieren te zijn, ik ben ook niet snel bang voor dieren. Eerlijk gezegd moet ik niet zoveel hebben van spinnen en slangen...
Nanissa, promeneur chien - 9700 Groningen

Als grote dierenliefhebber lijkt het mij erg leuk om uw dier te kunnen bezoeken of op uw dier te kunnen passen. Helaas kan ik zelf geen huisdier nemen en om deze leegte op te vullen zou ik graag al mijn liefde voor dieren willen besteden aan uw dier ( in Groningen). Eventuele vragen beantwoord ik graag!
Marlies, promenade chien in Groningen 9740

Mijn naam is Marlies en ik ben 19 jaar oud. Ik ben student die Voeding en Dietetiek studeert aan de Hanzehogeschool en woon tevens in Groningen. Bij mijn ouders in Zwolle heb ik zelf ook veel huisdieren. Ik vind het leuk om met deze dieren te knuffelen en te spelen.
Mirjam, promeneur chien - 9700 Groningen

Hallo, Mijn naam is Mirjam en ik wil u graag helpen als u hulp nodig hebt bij uw huisdieren. Als het voorkomt dat u onverwacht weg moet dan wilt natuurlijk dat er goed voor uw dieren word gezorgd. Hier kan ik u mee helpen. Ik ben zelf met dieren opgegroeid en heb hier al veel van kunnen leren. Dus moet u onverwacht weg en heeft u geen oppas? of lukt het u even niet om voor uw dieren te zorgen? dan help ik u graag! Groetjes mirjam
Margreet, hondenopvang in Groningen 9700

Hallo, mijn naam is Margreet, ik ben 30 jaar en ik woon in Groningen. Ik heb momenteel geen huisdieren, ik had een kitten en heb eerder een poes gehad. Mijn huis is een 1 persoonswoning, met een woonkamer en een slaapkamer. En ook een klein terras. Ik vind het erg leuk om met dieren om te gaan, en op ze te passen. Dit kan bij mij thuis maar ook bij de eigenaar van het huisdier. Ik hou veel van dieren en zorg er graag voor!
Marthe, hondenpension in Groningen 9740

Dag! Ik ben Marthe en ik ben 24 jaar. Afgelopen zomer ben ik aan de kunstacademie afgestudeerd en werk nu als zelfstandig kunstenaar. Omdat ik regelmatig een weekje weg ben kan ik helaas geen huisdier hebben. Dit vind ik heel moeilijk, want ik ben opgegroeid met katten en heb 13 jaar paard gereden. Ik mis dieren in mijn omgeving en zou graag op deze manier voor uw dieren zorgen. Zo hebt u een oppas en zo kan ik genieten van de onvoorwaardelijke liefde die dieren kunnen geven.
Amber, promeneur chien in Groningen

Mijn naam is Amber en ik ben ook inzetbaar als dierenoppas.
Noor, promeneur chien in Groningen

Dag dierenvrienden, Ik heb een hond en aquarium gehad en heb nu een lieve jeweetwel-kater. Ik ben graag bij dieren (studeer niet voor niets biologie! ;) ) Ik mis mijn hond erg en zou het heel fijn vinden om bijvoorbeeld met een hond lange wandelingen te kunnen maken. Anderen dieren vind ik ook geweldig! Ik vind alles best, van honden en katten tot vogels en reptielen. Wilt u graag een betrouwbare oppas voor uw huisdier(en), neem dan contact met mij op! Dierenknuffels Noor

Zoek jij iemand die op je hond (uitlaten), kat, knaagdier kan passen? Ik doe dat graag voor je.
Dominique, promenade chien - 9700 Groningen

Ik heb zelf een knaagdier waar ik met veel liefde voor zorg. Mijn tante heeft altijd een hond gehad die ik zo nu en dan ook uitliet.
Karoliny, promenade chien in Groningen

I'm currently living in Groningen and searching for a part time job. I came across this advertisement and I thought this is the right job for me, since I love animals, and had a few of may own. Feel free to contact me for questions and I am looking forward to a reply. Yours sincerely, Karoliny .
Janny, promeneur chien - 9700 Groningen

Hallo dierenliefhebber, Ik ben zelf een enorme dierenvriend, ik heb al mijn hele leven een konijntje gehad en ben op dit moment ben ik in het bezit van een konijn en een raskat. Deze wonen bij mijn ouders en hierdoor ben ik zeer flexibel in het oppassen op uw huisdieren. Ik kom graag langs om uw huisdieren aandacht te geven. Tijden en mogelijkheden in overleg. Groetjes, Janny
Olga, hondenopvang in Groningen

Beste ouders-verzorgers, Ik ben Olga, geboren te 16 juni 1993. Ik heb de HBO opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool afgerond en volg momenteel het schakelprogramma Orthopedagogiek aan het SPO te Groningen. Ik ben dol op dieren en heb ook zelf altijd huisdieren gehad. Als collega word ik omschreven als betrouwbaar, bewust, behulpzaam en gezellig. Als persoon ben ik open, flexibel, proactief en in staat om in te springen in stressvolle situaties Met vriendelijke groe...
Loran, promeneur chien in Groningen 9700

Mijn hele leven ben ik liefhebber geweest van dieren. Zo hebben wij thuis kippen, konijnen, knaagdieren en vissen gehad. Tevens houdt ik van honden (helaas mocht ik die nooit). Ik zal met liefde voor uw dieren zorgen en zorgen dat ze dezelfde zorg en liefde krijgen die u ook geeft.
Charina, promeneur chien - 9700 Groningen

Mijn naam is Charina , 22 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik heb zelf 2 poezen waar ik gek op ben. En heb mijn hele leven altijd dieren om mij heen gehad, katten, konijnen, paarden en hamsters.
Jeanette, promeneur chien in Groningen 9700

Ik vind het leuk om met dieren bezig te zijn.
Anniek, promenade chien in Groningen 9740

Hoi! Mijn naam is Anniek. Ik ben 20 jaar en woon op kamers in Groningen. Ik vind honden heel erg leuk en pas op de hond van een vriendin van mij. Helaas kunnen wij zelf geen honden nemen omdat mijn vader erg allergisch is. Ik ben vooral door de week beschikbaar en eventueel in het weekend. Ik studeer International Hospitality Management in Emmen en zou graag wat vrije tijd opvullen met het wandelen van honden. Ik vind het lekker om een stuk te wandelen of te rennen! Groetjes, Anniek.