Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, visite, famille d'accueil, pension canine dans le 0164 Hengelo

Hengelo, voornaamste steden :

Garde d'animaux Hengelo
Sofia, promenade chien in Hengelo

Beste ouders, Mijn naam is Sofia Charlotte . De reden dat ik opzoek ben gegaan naar een baantje als oppas is omdat ik later met dieren wil gaan werken en ik op een leuke zinvolle manier wat bij wil verdienen. Daarnaast studeer ik a...
Kim, hondenopvang in Hengelo 7552

Ik ben Kim , ben 18 jaar oud en woon in Hengelo ov. Ik heb zelf een huisdier genaamd Mairo, dit is een pitbull van 3 jaar oud. Als u verder nog vragen heeft kunt u contact met mij opnemen.
Anne, promenade chien - 7557 Hengelo

ik hou erg van dieren en vind het belangrijk dat ze een goede zorg hebben!
Loes, promenade chien - 7559 Hengelo

Ik ben loes en ben 18 jaar oud en heb zelf een hond van 3 jaar en ben er dol op.
Milou, promeneur chien in Hengelo

Hallo! Mijn naam is Milou. Ik ben 22 jaar oud en woon in Hengelo. Heeft u hulp nodig omdat u geen tijd heeft voor uw dier, ik help met alle plezier! Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op. Met vriendeli...
Melissa, promenade chien - 7559 Hengelo

Hallo ik ben Melissa en ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding maatschappelijke zorg afgerond en werk nu 3 jaar in de gehandicapten zorg.
Karlijn, promenade chien in Hengelo 7559

Hoi! Ik ben Karlijn en ik ben 16 jaar. Ik houd heel erg van dieren en het lijkt mij leuk om op uw dier(en) te gaan passen. Stuur me vooral een berichtje als u nog een oppas zoekt!

Hallo, ik ben Marieke. Ik heb zelf een kat. Ik ven groot gebracht met honden om me heen. Ik vind dieren erg leuk en ook het af e toe wandelen vind ik leuk!
Kimberly, promeneur chien in Hengelo 7553

Hallo Ik ben kimberly. Ik heb veel ervaring met verschillende dieren. Ik heb 2 jaar opleiding dierenverzorging gedaan en heb verschillende huisdieren (gehad). Op dit moment heb ik een hond, 2 katten, vissen en 2 konijnen. Verder heb i...
Amber, promeneur chien - 7557 Hengelo

Ik ben Amber, 17 jaar oud (bijna 18) uit Hengelo. Ik heb zelf een kat genaamd Bailey, ontelbaar veel vogels, drie schildpadden en heel veel vissen! Verder heb ik hier nog geen ervaring.

Ik hou veel van dieren

hallo, Mijn naam is githa en ik ben dol op dieren, zelf heb ik een hond en ik heb vaak katten gehad.

Ik heb zelf een labrador gehad die is 13 jaar geworden. En nu heb ik weer een nieuwe labrador pup in huis.