Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Leiden

Leiden, les principales villes

Caralynn, een gastgezin voor een hond - 2300 Leiden

I'm a Filipina looking for part time BnB/House cleaning, Pet Care or Babysitting job (I can take care of your children while teaching them English). Available everyday, please contact me.
Yasmin, hondenpension - 2331 Leiden

Hoi Hoi, Mijn naam is Yasmin en ik ben 18 jaar oud. Ik ben al mijn hele leven in aanraking met dieren. Ik heb zelf een kat van 15 jaar en en golden retriever teefje van 3 jaar. We hebben ook een hamster in huis. Mijn Golden retriever kan makkelijk met andere honden. Ze is onderdanig en luistert goed. Mijn hond loopt altijd los met uitlaten. Indien uw hond dat niet kan kan dat aangeleerd worden door ons, als u dat goed vind. Onze kat kan ook met honden die achter katten aangaan aangezien ze va...
Kaya, promenade chien in Leiden 2311

Mijn naam is Kaya, ik ben 18 jaar oud. Ik behaal dit jaar mijn vwo-diploma, volgend jaar zal ik commerciële economie gaan studeren aan de hogeschool Leiden. Ik heb zelf vele huisdieren gehad, voornamelijk knaagdieren en katten, maar met het oppassen van honden heb ik ook veel ervaring. Ik hoor graag van u, en kijk uit naar de ontmoeting met uw huisdier!
Renske, promenade chien - 2315 Leiden

ik ben Renske , ik heb zelf een mopshondje een zwarte genaamd diamond. dus ik en een echte honden freak maar eigenlijk alle dieren vind ik wel leuk.